Afvalcontainer huren?

Bij een verbouwing, ontruiming, renovatie, opruiming, slopen, vernieuwen van onder andere gebouwen, huizen, tuinen, keukens, badkamers, schuren en wat al meer. Daar komt veel, zo niet heel veel afval vrij. Beton, steen, tegels, hout, kasten, stoelen, tafels, plafonds, laminaat, vloerbedekking, trappen, glas, pannen en potten en nog veel meer spullen. Maar waar laat u al dat materiaal? U kunt zelf diverse keren heen en weer rijden met uw auto naar de gemeentewerf. Dat kost veel tijd en bij vele, zo niet alle gemeenten mag u maar beperkt afval storten.

De meest voor de handliggende oplossing; bestel een afvalcontainer bij Afzetbak.nl.

Het grote voordeel voor u: onze website voorziet alle informatie welke nodig is om u verder te helpen de juiste keuze te maken en wij zorgen ervoor dat de container op de gewenste plek geplaatst wordt.

De website voorziet ook informatie wat u mag afvoeren onder andere in een bouw- en sloop container of in een container welke bestemd is voor puin. Heeft u dakafval, zoals bitumen of dakleer? Wij zorgen ervoor dat het netjes wordt afgevoerd en gerecycled. Zo zorgen wij samen, u als klant en wij als afvalinzamelaar, voor een kringloop maatschappij. Hiermee wordt de CO2 uitstoot verminderd en minder aanslag gepleegd op onze wereldwijde grondstoffenvoorraad.

Ook voor grof vuil hebben wij een aparte container. Voor al uw afgedankte meubelen, zoals kasten, stoelen, fauteuils, tafels, laminaat, kunststof materiaal en alle overbodige materialen hebben wij een aparte container in ons assortiment.

Zelfs als u in uw tuin gaat snoeien of renoveren. Planten vernieuwen, bomen en struiken snoeien, oude wortels, overtollig aarde kortom al het tuinafval heeft een nieuwe bestemming als u bij afzetbak.nl een groen afvalcontainer bij ons besteld. Het voordeel; container dichtbij de hand zodat u alles wat uit de uit de tuin komt qua afval, direct in de container gedaan kan worden. Is de container vol dan belt, mailt, WhatsAppt of chat u met Afzetbak.nl en wij zorgen in samenspraak met u dat de container wordt opgehaald.

Heeft u veel hout wat u afgevoerd wilt hebben, dan bent u ook bij ons aan het juiste adres. Indien u informatie wilt hebben welke container u wilt bestellen en weet u het niet, informeer gerust wat de beste oplossing is. Wij hebben jarenlange ervaring in het afvoeren van alle soorten afval. Als het gaat om asbest of asbest gerelateerde materialen kunnen wij u verwijzen naar specialistische bedrijven.

Container huren voor een onderneming?

Ook voor de professionele ondernemingen in heel Nederland zijn wij in de markt om de juiste container te plaatsen. Wanneer u een container geplaatst wilt hebben, bestelt u via onze website één van onze containers of u neemt contact op met de telefoon, mail, WhatsApp of chat met één van onze medewerkers om goede afspraken te maken, zodat u zich daar geen zorgen om hoeft te maken.

Wat is voor u de juiste container?

Wij leveren onze containers in de maten 3m³, 6 m³, 10 m³,10 m³ gesloten, 20 m³ en 40 m³ inhoud. De prijzen van een container zijn inclusief plaatsingskosten, afvoerkosten, milieutoeslag en inclusief 6 weken huur. Wij hanteren een all-in tarief door heel Nederland. De prijs zal hierdoor voor iedereen hetzelfde zijn ongeacht de locatie. Als het afval in de container niet voldoet aan de voorwaarden zullen wij extra kosten in rekening moeten brengen. De belading van de containers 3, 6 en 10 m³ afzetcontainers mogen tot maximaal 20 cm. boven de rand beladen worden.