Преминете към съдържанието
🚚 Ново: доставка в събота в избрани региони!

Grote brand uitgebroken bij recyclingbedrijf Almere

Публикувано на Sunday 31 March 2019 от Maurice Hagen

Op zondag ochtend is er een grote brand uitgebroken bij recyclingbedrijf de Vijfhoek aan de Pontonweg in Almere. De Vijfhoek is een bedrijf dat in het noorden van Almere recycling werkzaamheden uitvoert.

De oorzaak van de brand is nog niet bekend en zal z.s.m. vermeld worden.

De kans is groot dat er bij de brand schadelijke stoffen zijn vrijgekomen, op dit moment weten wij niet of de vrijgekomen stoffen gevaar kan opleveren. Wanneer dit bekend is zal de brandweer hier als eerste uitspraak over doen.

De rookpluim trekt vanuit Almere richting Lelystad en neemt op dit moment al af. Bewoners in de buurt van de brand zijn via NL-Alert op de hoogte gesteld om ramen en deuren dicht te houden.
Zojuist (om 11:47) is er ook in Harderwijk een NL-Alert ontvangen: "NL-Alert 31-03-2019 11:24 Brand met rookontwikkeling Almere, rookvorming richting waterwijk, muziekwijk, kruidenwijk. Advies ramen en deuren sluiten.".

Zojuist om 12:54 is er een herinnering gekomen van het NL-Alert bericht met een herinnering om ramen en deuren gesloten te houden.
NL-Alert ontvangen brannd almere de vijfhoek

De website HV-Almere.nl meldt via Twitter het volgende:Dit bericht zal verder worden aangevuld...
Maurice Hagen - Afzetbak.nl

Maurice Hagen

Eigenaar van Afzetbak.nl en Rolcontainerservice.nl

Na 10 jaar lang als senior accountmanager in de afvalbranche te hebben gewerkt, ben ik 2017 enthousiast een eigen bedrijf begonnen in dezelfde en zeer energieke branche. In deze tijd, waarin heel veel gebeurt op gebied van slopen en bouwen, renoveren en vernieuwen van bedrijfspanden, woningen en tuinenaanleg en tuinvernieuwingen en bedrijfsafval, hebben wij een zeer dynamische website ontwikkeld. Alle nieuwe inzichten op milieutechnisch en recycling gebied zijn onze specialiteit. Zowel bedrijven (bouw- en sloopbedrijven, keuken- en badkamerinstallateurs, timmerbedrijven, dakwerkbedrijven, hoveniers en MKB’ers enz.) alsook particulieren kunnen hun afvalcontainers of rolcontainers op een snelle manier bij ons bestellen. Wij zijn trots u te kunnen helpen om op een milieuvriendelijke manier van uw afval een nieuw basisproduct te creëren.