Преминете към съдържанието
🚚 Ново: доставка в събота в избрани региони!

Papier-, karton- en kunststofrecycling

Публикувано на Thursday 23 August 2018 от Maurice Hagen

Papier wordt ingezameld bij bedrijven, instellingen, verenigingen en particuliere huishoudens. De papierstroom bestaat vooral uit kranten, tijdschriften, foldermateriaal en karton. Hoogwaardig (rest)papier uit de grafische industrie wordt apart ingezameld en gerecycled vanwege de hoge kwaliteitsstandaard.

Papier en Kunststoffen richt zich specifiek op de mechanische sortering en verwerking van papierstromen. Na sortering worden de papier en kartonstromen geperst in balen en in verschillende kwaliteiten vermarkt aan papierfabrieken. Oud papier is voor een groot deel de grondstof voor nieuw papier.

Gespecialiseerde bedrijven zijn ingericht voor de vernietiging van vertrouwelijke documenten, datadragers en technisch kantoorafval. Een gesloten systeem met speciale containers en voertuigen garandeert een discrete en veilige verwerking.

Maurice Hagen - Afzetbak.nl

Maurice Hagen

Eigenaar van Afzetbak.nl en Rolcontainerservice.nl

Na 10 jaar lang als senior accountmanager in de afvalbranche te hebben gewerkt, ben ik 2017 enthousiast een eigen bedrijf begonnen in dezelfde en zeer energieke branche. In deze tijd, waarin heel veel gebeurt op gebied van slopen en bouwen, renoveren en vernieuwen van bedrijfspanden, woningen en tuinenaanleg en tuinvernieuwingen en bedrijfsafval, hebben wij een zeer dynamische website ontwikkeld. Alle nieuwe inzichten op milieutechnisch en recycling gebied zijn onze specialiteit. Zowel bedrijven (bouw- en sloopbedrijven, keuken- en badkamerinstallateurs, timmerbedrijven, dakwerkbedrijven, hoveniers en MKB’ers enz.) alsook particulieren kunnen hun afvalcontainers of rolcontainers op een snelle manier bij ons bestellen. Wij zijn trots u te kunnen helpen om op een milieuvriendelijke manier van uw afval een nieuw basisproduct te creëren.