Преминете към съдържанието
🚚 Ново: доставка в събота в избрани региони!

Puinrecycling

Публикувано на Monday 23 July 2018 от Maurice Hagen

Puin- en steenachtige materialen zijn afkomstig van bouw-, sloop- en/of renovatieprojecten. Het puin bestaat voornamelijk uit schoonpuin, betonpuin, baksteenpuin en asfaltpuin. Puin wordt met behulp van een breekinstallatie verkleind en verwerkt tot categorie-I bouwstoffen in verschillende afmetingen.

Na bewerking ontstaan hoogwaardige en KIWA-gecertificeerde menggranulaten met verschillende eigenschappen. Deze granulaten voldoen aan de normen voor een categorie-I bouwstof en worden hoofdzakelijk ingezet als funderingsmateriaal in de bouw- en GWW-sector.

Maurice Hagen - Afzetbak.nl

Maurice Hagen

Eigenaar van Afzetbak.nl en Rolcontainerservice.nl

Na 10 jaar lang als senior accountmanager in de afvalbranche te hebben gewerkt, ben ik 2017 enthousiast een eigen bedrijf begonnen in dezelfde en zeer energieke branche. In deze tijd, waarin heel veel gebeurt op gebied van slopen en bouwen, renoveren en vernieuwen van bedrijfspanden, woningen en tuinenaanleg en tuinvernieuwingen en bedrijfsafval, hebben wij een zeer dynamische website ontwikkeld. Alle nieuwe inzichten op milieutechnisch en recycling gebied zijn onze specialiteit. Zowel bedrijven (bouw- en sloopbedrijven, keuken- en badkamerinstallateurs, timmerbedrijven, dakwerkbedrijven, hoveniers en MKB’ers enz.) alsook particulieren kunnen hun afvalcontainers of rolcontainers op een snelle manier bij ons bestellen. Wij zijn trots u te kunnen helpen om op een milieuvriendelijke manier van uw afval een nieuw basisproduct te creëren.

скорошни публикации