Ga naar inhoud
🎉 Black Friday super deal bij Afzetbak.nl!

Huisraad of grofvuil afvoeren via een afzetbak

Geplaatst op woensdag 06 november 2019 door Maurice Hagen

U moet onverhoopt het huis leeg opleveren van uw geliefde familie of anders. Een spijtige operatie en niet het makkelijkst om te doen. Een hoop emotie en herinneringen komen vrij bij deze klus.


De container, die hier voor gebruikt mag worden, is een huisraad/grofvuil container.


Ook gemakkelijk is een container bestellen en vullen in een huisraad/grofvuil container. Maak een account aan, kies de gewenste container, leverdatum en betaal direct via iDEAL en wij zorgen, dat de container bij het door u opgegeven adres geplaatst wordt. Graag niets in vuilniszakken, maar wel in doorzichtige zakken of los materiaal. Dan kunnen wij globaal zien wat er in de container zit en gaan deze scheiden, zodat dit het minst milieubelastend wordt.


De vuilniszakken worden aangeboden bij de afvalverbrandingsovens van bijv. AEB, AVR.


Let op: vergeet niet dat een kast of bed uit elkaar minder ruimte inneemt dan één die in elkaar staat. Mocht het niet lukken de kast uit elkaar te halen, vul deze dan efficiënt in de container. Het is zonde om voor lucht te betalen.


Verpakken en inpakken:

Denk maar eens aan de verpakkers van bijvoorbeeld grote meubelwinkel bedrijven en bouwmarkten. De verpakkers krijgen het voor elkaar een hele kast in een doos stoppen, die gemakkelijk in de kofferbak gaat. Indien u op deze manier de container laadt, heeft u geen 20m3 container nodig, maar een 10m3. Alles ligt eraan, hoe u de container laadt.


Een goed uit elkaar gedemonteerde keuken is zonder apparatuur misschien maar 1,5m3.


Om misverstanden te voorkomen, mogen er wel afzuigkappen, vaatwassers en gas - elektrische kooktoestellen in de container. Geen koelkasten, koel/vries combinaties, daar deze het milieubelastende freon bevat.


U kunt sommige materialen bij de gemeente aanbieden i.p.v. het bij ons in de container te doen. Dan bedoelen wij matrassen, koelkasten en rubberbanden. Voor de rest kan de gehele inboedel in deze grofvuil/huisraad container. Potten, pannen, servies, bestek, klokken, ledikanten zonder matrassen, kasten en laden, vloerbedekking, laminaat, poppen en speelgoed enzovoort. 


Maurice Hagen - Afzetbak.nl

Maurice Hagen

Eigenaar van Afzetbak.nl en Rolcontainerservice.nl