Ga naar inhoud
Afzetbak.nl weekend korting, levering door heel Nederland! 🇳🇱

Online een afvalcontainer bestellen

Geplaatst op zondag 24 maart 2019 door Maurice Hagen

Een hele grote groep, met name jonge, bouwondernemers kiest ervoor om zoveel mogelijk online hun bedrijf te runnen. Wij van Afzetbak.nl doen hetzelfde. De grote voordelen van het online zaken doen, is de snelheid en het tijdstip wanneer u het beste uitkomt, om een container te bestellen. Om zo duidelijk mogelijk te zijn, hebben wij een website ontwikkeld waar u als bouwondernemer op een gemakkelijke manier een afvalcontainer kunt bestellen. U meldt zich aan als nieuwe klant. Het kost u niets. Een paar klikken met de muis en u staat bij ons in het bestand. U kiest een gewenste container en vult de order in met de gegevens waar en wanneer u de container in Nederland geplaatst wilt hebben. 

U betaalt online via iDEAL of via een bankoverschrijving en wij zorgen ervoor dat de gewenste container geplaatst wordt. Dit is de gemakkelijkste en snelste manier om uw bouwbedrijf te runnen. Wij denken met u mee.

Heeft u vragen omtrent ; welke afmeting u nodig heeft of wat mag u afvoeren in de container? Onze website geeft veel informatie en wilt u toch een professioneel advies, dan kunt u ons altijd telefonisch, via chat, WhatsApp of via mail advies inwinnen. Onze jarenlange ervaring en duidelijke online webshop, welke door vele particulieren en bedrijven wordt ervaren als de beste online webshop om afvalcontainers te bestellen, is een aanrader.

Maurice Hagen - Afzetbak.nl

Maurice Hagen

Eigenaar van Afzetbak.nl en Rolcontainerservice.nl

Na 10 jaar lang als senior accountmanager in de afvalbranche te hebben gewerkt, ben ik 2017 enthousiast een eigen bedrijf begonnen in dezelfde en zeer energieke branche. In deze tijd, waarin heel veel gebeurt op gebied van slopen en bouwen, renoveren en vernieuwen van bedrijfspanden, woningen en tuinenaanleg en tuinvernieuwingen en bedrijfsafval, hebben wij een zeer dynamische website ontwikkeld. Alle nieuwe inzichten op milieutechnisch en recycling gebied zijn onze specialiteit. Zowel bedrijven (bouw- en sloopbedrijven, keuken- en badkamerinstallateurs, timmerbedrijven, dakwerkbedrijven, hoveniers en MKB’ers enz.) alsook particulieren kunnen hun afvalcontainers of rolcontainers op een snelle manier bij ons bestellen. Wij zijn trots u te kunnen helpen om op een milieuvriendelijke manier van uw afval een nieuw basisproduct te creëren.