Ga naar inhoud
🎉 Een opgeruimde lente begint met het opruimen van afval! Huur een container bij Afzetbak.nl!
Asbest container huren in Nijmegen

Asbest container huren in Nijmegen

Wilt u een asbest container huren in Nijmegen? Via Afzetbak.nl kunt u eenvoudig en snel een container voor asbest huren. Wij plaatsen in Nijmegen afvalcontainers, maar ook in alle andere plaatsen van Nederland.

Een asbest container huren kan al vanaf € 959,-. De prijs is inclusief plaatsing van een container, ophalen van de container, transport en verwerking van uw asbest.

Afzetbak grond icoon
Klantenbeoordeling 9.7
Voor 23:59 besteld: morgen bezorgd*
Levering door heel Nederland
Particulier & zakelijk

asbest container huren in Nijmegen

Voor de afvalstroom asbest hebben wij containers beschikbaar in 2 verschillende formaten.

Indien u niet weet welk formaat u moet kiezen, kunt u contact opnemen met de klantenservice. Zij kunnen u helpen met het kiezen van het juiste formaat voor een asbest container.

Extra informatie asbest

Om het afval zo goed mogelijk te scheiden hebben wij per afvalstroom aangegeven welke materialen er in wel en niet in een asbest container mogen.

Wat mag er in een asbest container?

  • asbest (speciale inzameling asbest)
  • asbest lijkend (speciale inzameling asbest)

Veel gestelde vragen

Heb je het antwoord op jouw vraag niet kunnen vinden? Geen probleem, onze klantenservice staat voor jou klaar!

Hoe snel kan een asbest container worden geplaatst in Nijmegen?

Wij plaatsen dagelijks containers in (en in de buurt van) Nijmegen. Daardoor kunnen wij de asbest containers leveren binnen 24 uur, als u deze op werkdagen bestelt voor 16:30 uur.

Welk formaat asbest containers kunnen er in Nijmegen geleverd worden?

Wij hebben asbest containers beschikbaar in de formaten 6m³ & 20m³.

Heeft u een ander formaat asbest container nodig? Dan kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice om te kijken naar de mogelijkheden.

Wat gebeurt er bij verkeerde materialen in een asbest container?

Het kan uiteraard voorkomen dat iemand per ongeluk materialen afvoert die niet voldoen aan de regels. Gelukkig hoeft u niet zelf de container in te duiken om deze stoffen te verwijderen, daar zorgen wij uiteraard voor. In dat geval moet u wel rekenen op aanvullende kosten. Mocht dit het geval zijn zullen we u daarvan op de hoogte stellen.

Wanneer u niet zeker weet welke materialen afgevoerd mogen worden in een asbest containers kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie.

Hoeveel kost het huren van een asbest container in Nijmegen?

Een asbest container kan je al huren vanaf € 959,-. De prijs is inclusief plaatsing van een asbest container in Nijmegen, afvoeren en verwerking van uw asbest.