Ga naar inhoud
🎉 Een opgeruimde lente begint met het opruimen van afval! Huur een container bij Afzetbak.nl!
Asbest container huren in Rotterdam

Asbest container Rotterdam

Vandaag besteld, morgen geleverd!

Wil je een asbest container huren in Rotterdam? Via Afzetbak.nl kan je eenvoudig en snel een container voor asbest huren. Wij plaatsen in Rotterdam afvalcontainers, maar ook in alle andere plaatsen van Nederland.

Een asbest container huren kan al vanaf € 959,-. De prijs is inclusief plaatsing van een container, ophalen van de container, transport en verwerking van uw asbest.

Afzetbak grond icoon
Voor 23:59 besteld: morgen bezorgd*
Particulier & zakelijk

asbest container huren in Rotterdam

Voor de asbest afvalstroom hebben wij containers beschikbaar in 2 verschillende formaten.

Indien je niet weet welk formaat je moet kiezen, kan je contact opnemen met de klantenservice. Zij kunnen jou helpen met het kiezen van het juiste formaat voor een asbest container.

Extra informatie asbest

Om het afval zo goed mogelijk te scheiden hebben wij per afvalstroom aangegeven welke materialen er in wel en niet in een asbest container mogen.

Wat mag er in een asbest container?

  • asbest (speciale inzameling asbest)
  • asbest lijkend (speciale inzameling asbest)

Veel gestelde vragen

Heb je het antwoord op jouw vraag niet kunnen vinden? Geen probleem, onze klantenservice staat voor jou klaar!

Hoe snel kan een asbest container worden geplaatst in Rotterdam?

Wij plaatsen dagelijks containers in (en in de buurt van) Rotterdam. Daardoor kunnen wij de asbest containers leveren binnen 24 uur, als je een container op werkdagen voor 16:30 uur bestelt.

Welk formaat asbest containers kunnen er in Rotterdam geleverd worden?

Wij hebben asbest containers beschikbaar in de formaten 6m³ & 20m³.

Heb je een ander formaat asbest container nodig? Dan kan je altijd contact opnemen met de klantenservice om te kijken naar de mogelijkheden.

Wat gebeurt er bij verkeerde materialen in een asbest container?

Het kan uiteraard voorkomen dat iemand per ongeluk materialen afvoert die niet voldoen aan de regels. Gelukkig hoef je niet zelf de container in te duiken om deze stoffen te verwijderen, daar zorgen wij uiteraard voor. In dat geval krijg je wel een rekening voor de aanvullende kosten die wij hebben. Mocht dit het geval zijn zullen we je daarvan op de hoogte stellen - je blijft zelf verantwoordelijk voor de inhoud van de container totdat wij deze geaccepteerd hebben.

Wanneer je niet zeker weet welke materialen afgevoerd mogen worden in een asbest containers, kan je geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie.

Hoeveel kost het huren van een asbest container in Rotterdam?

Een asbest container kan je al huren vanaf € 959,-. De prijs is inclusief plaatsing van een asbest container in Rotterdam, afvoeren en verwerking van uw asbest.