Ga naar inhoud
Afzetbak.nl weekend korting, levering door heel Nederland! 🇳🇱
Piepschuim container huren in Waalwijk

Piepschuim container Waalwijk

Vandaag besteld, morgen geleverd!

Wil je een piepschuim container huren in Waalwijk? Via Afzetbak.nl kan je eenvoudig en snel een container voor piepschuim huren. Wij plaatsen in Waalwijk afvalcontainers, maar ook in alle andere plaatsen van Nederland.

Een piepschuim container huren kan al vanaf € 1187,91. De prijs is inclusief plaatsing van een container, ophalen van de container, transport en verwerking van uw piepschuim.

Afzetbak grond icoon
Voor 23:59 besteld: morgen bezorgd*
Particulier & zakelijk

piepschuim container huren in Waalwijk

Voor de piepschuim afvalstroom hebben wij containers beschikbaar in 2 verschillende formaten.

Indien je niet weet welk formaat je moet kiezen, kan je contact opnemen met de klantenservice. Zij kunnen jou helpen met het kiezen van het juiste formaat voor een piepschuim container.

Extra informatie piepschuim

Om het afval zo goed mogelijk te scheiden hebben wij per afvalstroom aangegeven welke materialen er in wel en niet in een piepschuim container mogen.

Wat mag er in een piepschuim container?

  • EPS
  • geëxpandeerde polystyreen
  • schoon piepschuim
  • tempex
  • wit piepschuim

Veel gestelde vragen

Heb je het antwoord op jouw vraag niet kunnen vinden? Geen probleem, onze klantenservice staat voor jou klaar!

Hoe snel kan een piepschuim container worden geplaatst in Waalwijk?

Wij plaatsen dagelijks containers in (en in de buurt van) Waalwijk. Daardoor kunnen wij de piepschuim containers leveren binnen 24 uur, als je een container op werkdagen voor 16:30 uur bestelt.

Welk formaat piepschuim containers kunnen er in Waalwijk geleverd worden?

Wij hebben piepschuim containers beschikbaar in de formaten 20m³ & 40m³.

Heb je een ander formaat piepschuim container nodig? Dan kan je altijd contact opnemen met de klantenservice om te kijken naar de mogelijkheden.

Wat gebeurt er bij verkeerde materialen in een piepschuim container?

Het kan uiteraard voorkomen dat iemand per ongeluk materialen afvoert die niet voldoen aan de regels. Gelukkig hoef je niet zelf de container in te duiken om deze stoffen te verwijderen, daar zorgen wij uiteraard voor. In dat geval krijg je wel een rekening voor de aanvullende kosten die wij hebben. Mocht dit het geval zijn zullen we je daarvan op de hoogte stellen - je blijft zelf verantwoordelijk voor de inhoud van de container totdat wij deze geaccepteerd hebben.

Wanneer je niet zeker weet welke materialen afgevoerd mogen worden in een piepschuim containers, kan je geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie.

Hoeveel kost het huren van een piepschuim container in Waalwijk?

Een piepschuim container kan je al huren vanaf € 1187,91. De prijs is inclusief plaatsing van een piepschuim container in Waalwijk, afvoeren en verwerking van uw piepschuim.