Ga naar inhoud
🚚 Nieuw: zaterdaglevering in bepaalde regio's!
Dakafval Zevenbergen

Dakafval Zevenbergen

Dakafval in de omgeving van Zevenbergen afvoeren, hoe doet u dit? Waar moet u op letten, en wat kost u niet teveel tijd? Dat zijn vragen die wij op deze pagina allemaal beantwoorden!

Afzetbak grond icoon
Klantenbeoordeling 9.7
Voor 23:59 besteld: morgen bezorgd*
Levering door heel Nederland
Particulier & zakelijk

Dakafval afvoeren

Een dak renoveren in de omgeving van Zevenbergen, of het hele dak voorzien van nieuwe dakbedekking gaat gepaard met veel afval. Teerhoudend dakleer en bitumen, dakgrind, aanklevend materiaal zoals isolatieplaten, hout en overige bouwafval. Dat is een nieuw basisproduct om er weer een nieuw leven in te blazen. Wij zijn vooruitstrevend in onze kringloop maatschappij.

Maar waar laat u al dat zogenaamd afvalmateriaal? U kunt het vrijgekomen bitumen dakleer, grind, hout en dergelijk materiaal eventueel via gemeente Zevenbergen proberen te laten afvoeren. Bij vele gemeenten is dat niet mogelijk of het duurt erg lang voordat u een container voor de deur hebt.

Let er wel op, dat er in een dakafval container geen asbest of asbestverdacht afval, gevaarlijk afval zoals olie, verf, accu’s en metaal mag worden afgevoerd. Deze gevaarlijke stoffen worden apart afgevoerd. Dit scheelt in ieder geval een heleboel kosten en narigheid.

De afvalstroom van dakafval wordt op een zeer professionele manier verwerkt, zodat het “afval” weer hergebruikt kan worden in onze kringloop maatschappij. Informeer bij ons professioneel team voor eventuele verdere informaties. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Via onze website vindt u veel antwoorden op uw vragen en veel "in en outs".

Heeft u een dakbedekkingsbedrijf en wilt een container voor uw klussen huren?

Ook voor de professionele dakbedekkingsbedrijven rondom Zevenbergen zijn wij in de markt om een dakafval container te plaatsen. Wanneer u een container geplaatst wilt hebben, bestelt u via onze website één van onze containers of u neemt contact op met de telefoon, WhatsApp of chat met één van onze medewerkers om goede afspraken te maken, zodat u zich daar geen zorgen om hoeft te maken.

Wat is voor u de juiste container?

Wij leveren onze dakafval containers in de maten 3m³, 6m³ en 10m³ inhoud.

De prijzen van een dakafval containers zijn inclusief plaatsingskosten, afvoerkosten, milieutoeslag en inclusief 6 weken huur. Wij hanteren een all-in tarief door heel Nederland. De prijs zal hierdoor voor iedereen hetzelfde zijn ongeacht de locatie. Als de container en/of het afval niet voldoet aan de voorwaarden zullen wij extra kosten in rekening moeten brengen. De belading van de containers 3m³, 6m³ en 10m³ afzetcontainers mogen tot maximaal 20 cm. boven de rand beladen worden.

Beschikbare dakafval containers

De beschikbare dakafval containers in de omgeving van Zevenbergen. Deze containers kunnen binnen 24 uur bij u worden geplaatst.

Afzetbak.nl heeft ook andere afvalcontainers Zevenbergen beschikbaar. Onder andere voor het afvoeren van grofvuil, bouw en sloopafval, dakafval, puin en meer!

Bent u opzoek naar andere informatie? Bekijk dan dakafval afvoeren in Zevenbergen of keuken slopen in Zevenbergen.