Skip to content
🚚 New: Saturday delivery in select regions!

Container plaatsen bij uw afwezigheid

Posted on Monday 29 July 2019 by Maurice Hagen

U heeft een container besteld bij ons en u kunt niet bij de plaatsing van de afvalcontainer aanwezig zijn. Geen enkel probleem. 


Wij geven u hierbij een aantal oplossingen en aanwijzingen:


Geef bij het bestellen duidelijk aan waar de container geplaatst mag worden. 

* bijvoorbeeld op een parkeerplaats, voor een garage, in de tuin en nog vele andere mogelijke plaatsen

* leg op de dag van plaatsen of een dag te voren een zeil op de grond, of plaats pionnen, zet de plek af met lint of plaats een container

* fotografeer de plaats waar de container mag komen te staan en stuur deze foto via WhatsApp naar ons. Wij geven deze foto door aan onze chauffeur zodat hij/zij weet waar de container geplaatst dient te worden

* zeker niet onbelangrijk om te vermelden dat u uw buurtgenoten ervan in kennis stelt, dat er een container geplaatst gaat worden. Geef ook ongeveer de tijd dat de container blijft staan en ook dat er GEEN ander materiaal in wordt gedeponeerd waarvoor de container besteld is. Indien er een andere afvalstroom in de container gevonden wordt, zijn de kosten voor uw rekening. 


Indien u verdere informatie wilt, kunt altijd met onze medewerkers contact opnemen.

Maurice Hagen - Afzetbak.nl

Maurice Hagen

Eigenaar van Afzetbak.nl en Rolcontainerservice.nl

Na 10 jaar lang als senior accountmanager in de afvalbranche te hebben gewerkt, ben ik 2017 enthousiast een eigen bedrijf begonnen in dezelfde en zeer energieke branche. In deze tijd, waarin heel veel gebeurt op gebied van slopen en bouwen, renoveren en vernieuwen van bedrijfspanden, woningen en tuinenaanleg en tuinvernieuwingen en bedrijfsafval, hebben wij een zeer dynamische website ontwikkeld. Alle nieuwe inzichten op milieutechnisch en recycling gebied zijn onze specialiteit. Zowel bedrijven (bouw- en sloopbedrijven, keuken- en badkamerinstallateurs, timmerbedrijven, dakwerkbedrijven, hoveniers en MKB’ers enz.) alsook particulieren kunnen hun afvalcontainers of rolcontainers op een snelle manier bij ons bestellen. Wij zijn trots u te kunnen helpen om op een milieuvriendelijke manier van uw afval een nieuw basisproduct te creëren.