Skip to content
🚚 New: Saturday delivery in select regions!

Vakantietijd is klussen verbouwen vernieuwen opruimen

Posted on Wednesday 17 July 2019 by Maurice Hagen

De vakantietijd is bij uitstek een periode om te klussen, verbouwen, vernieuwen en dan het onvermijdelijke “het opruimen en afvoeren”.

Ook in deze vakantietijd zorgen wij dat uw afval in een container kan worden afgevoerd. Of het nu gaat om grofvuil, tuinafval, bouw- en sloop, puin, hout, dakafval, groen, zand en grond of huisraad!  Wij zorgen ervoor dat het op een milieuvriendelijke manier voor ca. 98 % wordt verwerkt.

Over het gehele land hebben wij de mogelijkheid om u van uw afval af te helpen. 

Neem gerust contact op met onze klantenservice voor de mogelijkheden.


Maurice Hagen - Afzetbak.nl

Maurice Hagen

Eigenaar van Afzetbak.nl en Rolcontainerservice.nl

Na 10 jaar lang als senior accountmanager in de afvalbranche te hebben gewerkt, ben ik 2017 enthousiast een eigen bedrijf begonnen in dezelfde en zeer energieke branche. In deze tijd, waarin heel veel gebeurt op gebied van slopen en bouwen, renoveren en vernieuwen van bedrijfspanden, woningen en tuinenaanleg en tuinvernieuwingen en bedrijfsafval, hebben wij een zeer dynamische website ontwikkeld. Alle nieuwe inzichten op milieutechnisch en recycling gebied zijn onze specialiteit. Zowel bedrijven (bouw- en sloopbedrijven, keuken- en badkamerinstallateurs, timmerbedrijven, dakwerkbedrijven, hoveniers en MKB’ers enz.) alsook particulieren kunnen hun afvalcontainers of rolcontainers op een snelle manier bij ons bestellen. Wij zijn trots u te kunnen helpen om op een milieuvriendelijke manier van uw afval een nieuw basisproduct te creëren.