Construction and demolition waste containers

Construction and demolition waste container huren in De Marne?

Arrange your construction and demolition wastecontainer quickly and easily via Afzetbak.nl. Easy online payment via iDEAL or bank transfer with delivery throughout the Netherlands!

Er is de laatste tijd zoveel werk in de bouw- en sloopwereld, dat intussen bij de containerafvoerbedijven weinig of helemaal geen containers voorradig zijn. Er is nu goed nieuws voor u; wij kunnen praktisch uit voorraad leveren, omdat wij met heel veel leveranciers uit heel Nederland samenwerken en dus ook in de omgeving van De Marne.

Afzetbak.nl heeft de juiste Construction and demolition waste container container voor u. Wij hanteren zeer concurrerende prijzen. Door heel Nederland kunnen wij zorgen, dus ook bij u in de buurt of in de omgeving van De Marne dat uw Construction and demolition waste wordt afgevoerd volgens de huidige normen.

Naast Construction and demolition waste container is het voor Afzetbak.nl ook mogelijk om in de omgeving van De Marne containers te leveren voor Debris, Wood, Roof waste, Green, Sand / soil, Bulky waste, Garden waste, Residual waste, Household goods and Paper and cardboard.

Heb ik een vergunning nodig voor een Construction and demolition waste container in De Marne? Klik hier om te controleren of er een vergunning benodigd is voor Construction and demolition waste container in De Marne

Construction and demolition wastecontainer
 waste container
Discount
Construction and demolition waste 3m³
Excl VAT € 215,00
Incl VAT € 260,15
more information
 waste container
Discount
Construction and demolition waste 6m³
Excl VAT € 294,00
Incl VAT € 355,74
more information
 waste container
Discount
Construction and demolition waste 10m³
Excl VAT € 394,00
Incl VAT € 476,74
more information
 waste container
Discount
Construction and demolition waste 10m³ (closed)
Excl VAT € 394,00
Incl VAT € 476,74
more information
 waste container
Discount
Construction and demolition waste 20m³
Excl VAT € 1070,00
Incl VAT € 1294,70
more information
 waste container
Discount
Construction and demolition waste 40m³
Excl VAT € 1445,00
Incl VAT € 1748,45
more information

Information videos

In order to help you even better, we have made below a number of information videos about Construction and demolition waste containers in which we help you find the right container for your project.

If you have any questions, you can always contact us.