Grofvuil afvoeren in Rotterdam in een afzetcontainer

Een verbouwing en/of renovatie of het opruimen van de zolder, garage of leegruimen van een huis en dergelijke gaat gepaard met veel afval. Dat afval is een nieuw basisproduct om er weer een nieuw iets van te laten maken. Wij zijn vooruitstrevend in onze kringloop maatschappij, maar waar laat u al dat afvalmateriaal? U kunt het vrijgekomen grofvuil, bouw- en sloopmateriaal, hout e.d. via de gemeente Rotterdam laten afvoeren. Bij vele gemeenten is dat niet mogelijk of het duurt erg lang voordat u een container voor de deur hebt.

Bij ons, Afzetbak.nl, bent u aan het juiste adres. Via onze website huurt u een afvalcontainer in de afvalstroom welke u wenst. Bestelt u vòòr 16.00 uur en betaalt u direct via iDEAL dan zorgen wij de volgende werkdag, dat de bestelde container bij u geplaatst wordt. Dit alles is inclusief levering, huur, ophaal en verwerking van de container met levering in heel Nederland, dus ook in Rotterdam.

Kijk op onze website wat de mogelijkheden zijn! Heeft u advies nodig voor grofvuil in Rotterdam, neem gerust contact met ons. Onze adviseurs helpen u op weg om de juiste beslissing te nemen. Onze website biedt u alle mogelijke oplossingen om onbezorgd uw klus te laten verlopen.