Ga naar inhoud
🚚 Nieuw: zaterdaglevering in bepaalde regio's!

Bouwbakkie huren

Bent u opzoek naar een bouwbakkie? Graag leggen wij u uit wat Afzetbak.nl voor u kan betekenen bij een container huren!

Afzetbak.nl is de partner die u zoekt! Wij verhuren afvalcontainers voor bedrijfsafval, papier/karton, puin, bouw- en sloopafval, dakafval en meer!

Afzetbak grond icoon
Klantenbeoordeling 9.7
Voor 23:59 besteld: maandag bezorgd*
Levering door heel Nederland
Particulier & zakelijk

Beschikbare afvalcontainers

Bij Afzetbak.nl hebben we bouwbakkie’s beschikbaar in 6 verschillende formaten. Voor verschillende klussen kunt u een bouwbakkie gebruiken, er is dus altijd wel een container voor uw klus!

Weet u niet welke container er nodig is voor uw klus, of heeft u gewoon een vraag? Geen probleem, onze klantenservice staat dagelijks voor u klaar!

bouwbakkie containers

Het leveren van een bouwbakkie via Afzetbak.nl geeft je rust. Met de landelijke dekking heeft Afzetbak.nl altijd een container beschikbaar voor je klus. Met de verschillende formaten containers is het mogelijk om kleine en grote klussen uit te voeren. Je bespaart hiermee vele ritten richting de afvalstort om je afval af te kunnen voeren.

Container huren bij Afzetbak.nl

Onafhankelijke reviews

De reviews die door echte klanten van Afzetbak.nl worden geplaatst zijn onafhankelijk.

Wij bieden iedere klant de mogelijkheid om via de verschillende kanalen (via onze eigen website, Google en/of Webwinkelkeur) een review te schrijven. Dit doen wij om onze dienstverlening in de afvalverwerking zo goed mogelijk voor u uit te voeren.

Wij sturen elke klant na het ophalen van de container een review verzoek. Elke klant krijgt maximaal eens per 6 maanden een review verzoek, het kan namelijk voorkomen dat onze dienstverlening verbetert of verslechtert is (en u wilt niet teveel emails van ons ontvangen). Dit horen wij dan graag vanuit onze klanten.

Zo hebben we in de afgelopen 30 dagen in totaal 278 review verzoeken gestuurd.

Levertijd van een bouwbakkie

Kort gezegd: op werkdagen voor 16:30 bestelt? De volgende werkdag geleverd! Daarom even snel een bakkie huren voor het afvoeren van uw afval.

Bij Afzetbak.nl willen wij ons zo goed mogelijk aan de gewenste levertijden houden. Daarom hebben we een uiterlijke besteltijd (16:30 uur) toegevoegd op onze website, hiermee voorkomen wij in de meeste gevallen dat de container niet of later geleverd wordt.

All-in tarieven voor een bouwbakkie

De prijzen van Afzetbak.nl zijn eenvoudig, namelijk all-in.

Hiervoor regelen wij het plaatsen, ophalen en/of wisselen van een afzetcontainer. Na het ophalen of wisselen van de container, recyclen wij het afval op een verantwoordelijke manier.

De containers kunt u zelf 24/7 zelf aanvragen via het klantenportaal, of als u liever met een medewerker spreekt kunt u ons bellen.

Bereikbare klantenservice

Wij zijn dagelijks bereikbaar, dat is voor u wel zo fijn!

Het kan altijd voorkomen dat er onderweg iets mis gaat, maar door onze ervaren klantenservice bieden wij voor u altijd een oplossing. De klantenservice is dagelijks voor u te bereiken via verschillende kanalen, zoals email, livechat, WhatsApp en telefoon.

Verschillende soorten bakkie's

Elk soort afval moet anders worden behandelt. Daarom is het mogelijk om bij Afzetbak.nl een bouwbakkie te huren voor al uw afval!

Door het afval zo goed mogelijk te scheiden dragen we met elkaar bij aan een betere wereld. Mocht je veel afval moeten afvoeren, dan kan het soms voordeliger zijn om meerdere bakken te huren. Hiermee scheidt u zelf al het afval, daardoor zijn er minder handelingen nodig voor het recyclen van het afval.

Afzetbak.nl reviews

Reviews van onze klanten

JHA Busing

Geen omschrijving achtergelaten...

Kik Aalders

Uitstekend

Guus Van der valk

Goed snel en goede service Okk het ophalen 🔝💪🏽👍🏽