Ga naar inhoud
Afzetbak.nl weekend korting, levering door heel Nederland! 🇳🇱

10 redenen om voor rolcontainerservice.nl te kiezen

Geplaatst op dinsdag 15 juni 2021 door Maurice Hagen

1. Geen contract

Rolcontainerservice.nl werkt niet met langdurige contracten. Wij zijn overtuigd van flexibele dienstverlening. Wij maken goede afspraken voor ledigingen.


2. Gunstige prijzen

Onze website geeft duidelijke prijzen per afvalstroom en ledigingsfrequentie. Een offerteaanvraag via de website is snel geregeld. Onderteken de offerte voor akkoord en uw aanvraag wordt snel in behandeling genomen en omgezet in een order. U ontvangt via een mailbericht of via de telefoon een datum wanneer de rolcontainer geplaatst gaat worden en via een e mailbericht krijgt u een kalender met alle ledigingen voor het hele jaar.


3. Landelijke dekking

Waar u ook in Nederland een rolcontainer wilt hebben, onze landelijke dekking is bij velen bekend. Wij plaatsen uw rolcontainer in elke provincie. 


4. Snelle en duidelijke communicatie

Wij trachten snel en adequaat te reageren op uw vragen. Bij vervangende ledigingen, bijvoorbeeld bij feestdagen, lichten wij de klanten in welke vervangende dag er geledigd gaat worden.


5. Meedenkend

Het kan zijn dat op de geplande dag de lediging niet is uitgevoerd omdat de rolcontainer niet is aangeboden. Dat kan altijd gebeuren. Wij zorgen ervoor dat de klant geïnformeerd wordt en er een vervangende lediging is ingepland. De niet uitgevoerde lediging zal dan ook niet berekend worden.


6. Duidelijke website

Op onze website vindt alle informatie, welke rolcontainers wij aanbieden. Inhoud van de rolcontainer, de ledigingsfrequentie en uiteraard de prijzen. Offerte-aanvraag via de website en de offerte komt in de mailbox.


7. Vriendelijk

Heeft u vragen, dan kunt u die telefonisch stellen of een mailbericht. Tijdens kantoortijden staat ook onze chatbox open om de vragen te beantwoorden.


8. Milieuvriendelijk verwerking

Onze transporteurs verwerken al het afval volgens de allerlaatste milieu-eisen. Wij zorgen samen met onze partners ervoor dat het afval de CO2 reductie verminderd.


9. Alle afvalstromen

Bijna alle afvalstromen worden door ons verwerkt. Het restafval of ook wel bedrijfsafval wordt voor ruim 90% gerecycled. Het overgebleven restafval wordt verbrandt via strenge eisen, die de overheid heeft gesteld.

Papier en karton wordt voor 100% gerecycled. Hier wordt hoofdzakelijk karton van gemaakt.

Het glas wat ingezameld wordt, krijg zo zijn nieuwe bestemming in de vorm van nieuw glas.

Swill afval of te wel reeds “bereid voedsel” is ook een aparte afvalstroom. Speciale rolcontainers worden geplaatst bij de horeca, restaurantkeukens en elke locatie waar bereid voedsel als afval wordt aangeboden wordt ook verwerkt in verbrandingsovens om elektriciteit op te wekken.

Foliesoorten, zoals verpakkingen is ook een speciale afvalstroom, waar een specifieke behandeling voor in het leven is geroepen. Vooral dit verpakkingsmateriaal vraagt speciale aandacht.


10. Tevredenheid voor klant en rolcontainerservice.nl

Vele klanten zijn voorgegaan om een rolcontainer bij Rolcontainerservice.nl te bestellen.


Om afval een nieuwe kans te geven om weer gebruikt te worden, is rolcontainerservice.nl uw partner. Goede communicatie onderling is van belang voor beide partijen. 


Bezoek onze website rolcontainerservice.nl en vraag een offerte aan.

Maurice Hagen - Afzetbak.nl

Maurice Hagen

Artikel is geschreven door Maurice Hagen. Eigenaar van Afzetbak.nl en Rolcontainerservice.nl, met 22 jaar werkervaring in de recycling/milieusector.