Przejdź do treści
🚚 Nowość: dostawa w sobotę w wybranych regionach!

Zeer grote brand bij Renewi in Wateringen

Opublikowane w Thursday 03 January 2019 przez: Maurice Hagen

Vanavond, 3 januari, is een zeer grote brand uitgebroken bij onze partner Renewi Contrans in Wateringen. Volgens een brandweerwoordvoerster is met groot materieel uitgerukt om deze zeer grote brand te bestrijden. De brand woedt in een loods waar papierafval ligt opgeslagen.

Er zijn hierbij geen gewonden gevallen. Hoe lang het blussen gaat duren, is niet bekend.

In de maanden april en mei van 2018 zijn er ook al enkele branden geweest bij de zelfde vestiging van Renewi in Wateringen. Dit heeft een schade van 1,5 miljoen euro achtergelaten.

Op dit moment vliegt er ook een politiehelikopter boven het gebied, dit doen zij om vast te stellen wat de grootte van de brand is. De brandweer adviseert omwonenden om de ramen en deuren dicht te houden zodat de rook niet naar binnenkomt, dit kan mogelijk schadelijke stoffen bevatten.

Aangezien de wind richting het zuiden gaat op dit moment kunnen onder andere de plaatsen De Lier, Maasdijk, Vlaardingen en Schiedam last krijgen van de geur van verbrand plastic.

Op de website van OmroepWest en Westlanders.nu zijn videos van de brand te vinden.

Maurice Hagen - Afzetbak.nl

Maurice Hagen

Eigenaar van Afzetbak.nl en Rolcontainerservice.nl

Na 10 jaar lang als senior accountmanager in de afvalbranche te hebben gewerkt, ben ik 2017 enthousiast een eigen bedrijf begonnen in dezelfde en zeer energieke branche. In deze tijd, waarin heel veel gebeurt op gebied van slopen en bouwen, renoveren en vernieuwen van bedrijfspanden, woningen en tuinenaanleg en tuinvernieuwingen en bedrijfsafval, hebben wij een zeer dynamische website ontwikkeld. Alle nieuwe inzichten op milieutechnisch en recycling gebied zijn onze specialiteit. Zowel bedrijven (bouw- en sloopbedrijven, keuken- en badkamerinstallateurs, timmerbedrijven, dakwerkbedrijven, hoveniers en MKB’ers enz.) alsook particulieren kunnen hun afvalcontainers of rolcontainers op een snelle manier bij ons bestellen. Wij zijn trots u te kunnen helpen om op een milieuvriendelijke manier van uw afval een nieuw basisproduct te creëren.