Ga naar inhoud
Afzetbak.nl weekend korting, levering door heel Nederland! 🇳🇱

Big Bag voor afval

Stel u heeft door omstandigheden ineens in het weekend een container nodig, maar de afvalvervoerder en afvalverwerkers rijden niet of zijn volgeboekt. Geen paniek!! U kunt bij de Toolstation, Hornbach, Bouwmaat, Gamma, Praxis of Hubo Big Bag zakken kopen.

Ideaal voor de snelle ad hoc klusser of als je last hebt van opruimwoede en alles nu weg moet. Indien u niet in de gelegenheid bent de Big Bag zelf af te halen, dan kunt u deze ook bij ons bestellen. Wij zullen er dan voor zorgen dat deze met de post bij u thuis wordt afgeleverd. Dit kan vaak al de volgende werkdag.

Wat mag er allemaal in de Big Bag van Afzetzak?

Er is heel veel mogelijk denk aan grofvuil, bouw en sloop afval, hout, puin (stenen, tegels en beton), zand en grond incl. graszoden. Voor de complete lijst ga naar Afzetzak.nl.

Daar vind u ook alle informatie omtrent het plaatsen van de Big Bag. U moet deze namelijk maximaal 1,5 meter uit de kant plaatsen en het liefst langs een doorgaande weg. Let daarbij ook op lantaarnpalen en bomen, de knijparm moet er echt goed bij kunnen.

Indien u de Big Bag/Afzetzak heeft gevuld geeft u ons een seintje en wij beloven dat deze binnen vijf werkdagen bij u wordt opgehaald. Wij zijn telefonisch bereikbaar, maar ook via de email en u kunt zelf met ons chatten. Er is altijd wel een medewerker die u te woord kan staan.

Leveren van producten in een Big Bag

U heeft bij ons ook de mogelijkheid om een Big Bag met bijvoorbeeld grond/basalt split of zwarte grond te bestellen en te laten afleveren. Vervolgens leegt u deze en kunnen wij indien gewenst de Big Bag met een ander materiaal weer voor u afvoeren. Informeer nu naar de diverse mogelijkheden.

Om u een voorbeeld te geven: u bent bezig in de voortuin en u heeft ophoogzand nodig. Dit besteld u bij ons en dit wordt geleverd in een Big Bag. U heeft tegels om af te voeren, deze doet u in de lege Big Bag en u geeft ons de opdracht om op te halen.

Voordelen van een Big Bag

De 1m3 Big Bag (door ons afzetzak genoemd) is een opvouwbare kunststof zak, die na uitvouwen kan worden gevuld met diverse afvalstromen. De 1m3 afzetzak is voorzien van stevige lussen waaraan hij kan worden opgehesen.

  • De afzetzak (Big Bag) heeft een inhoud van circa 1m3, geschikt voor kleine hoeveelheden afval afvoeren
  • De afzetzak mag NIET meer wegen dan 1500 kg
  • Onze prijzen zijn transparant, all-in transport en verwerkingskosten
  • De afzetzak wordt binnen 2 werkdagen toegestuurd, dit gebeurt door de pakketdienst
  • De afzetzak dient 1½ meter maximaal uit de kant van de openbare weg geplaatst te worden (niet naast verkeerslichten, lantaarnpalen, zebra paden, oversteekplaatsen, invalideplekken, of andere hinderlijke obstakels)

Big Bag kopen voor 1m³ (kuub) dakafval

De 1m3 dakafval afzetzak is een opvouwbare kunststof zak, die na uitvouwen kan worden gevuld met diverse afvalstromen. De 1m3 dakafval afzetzak is voorzien van stevige lussen waaraan hij kan worden opgehesen.

Mochten wij onverhoopt een afvalstroom in uw container aantreffen, die niet overeenkomt met de omschrijving 1m3 dakafval zijn wij genoodzaakt deze extra kosten door te belasten.

Big Bag kopen voor 1m³ (kuub) bouwafval sloopafval

De 1m3 bouw en sloopafval afzetzak is een opvouwbare kunststof zak, die na uitvouwen kan worden gevuld met diverse afvalstromen. De 1m3 bouw en sloopafval afzetzak is voorzien van stevige lussen waaraan hij kan worden opgehesen.

Mochten wij onverhoopt een afvalstroom in uw container aantreffen, die niet overeenkomt met de omschrijving 1m3 bouw en sloopafval zijn wij genoodzaakt deze extra kosten door te belasten.

Wil je dit product bestellen?

Neem dan contact op met onze klantenservice via [email protected] of 085-029 24 10.

Niet gevonden wat je zoekt?

Onze klantenservice staat voor je klaar om ook voor jouw project een passende oplossing te zoeken.