Ga naar inhoud
Tuin of huis klaarmaken voor de herfst? Huur een container bij Afzetbak.nl!

Knijpwerkzaamheden

Afval op laten halen zonder container

Alvast begonnen met de verbouwing en vergeten een container te bestellen! Of heeft u geen plek om een container te plaatsen. Wij van Afzetbak.nl hebben daar een oplossing voor. Wij kunnen het afval nu ook op laten knijpen en voor u afvoeren.

Soms begin je aan een verbouwing en heb je geen idee hoeveel afval dat zal gaan opleveren. Aan het begin van de verbouwing denk je misschien nog “O, dat afval breng ik wel even weg naar de milieustraat”, maar doordat het afval zich maar blijft opstapelen is dat dan ook geen optie meer. U kunt ons inschakelen en wij komen met de knijpauto het afval voor u wegknijpen.

Grote hoeveelheden puin of stenen kunt u beter niet zelf vervoeren. Het gewicht daarvan loopt snel op en om schade aan je auto of aanhanger te voorkomen moet je deze niet te zwaar belasten. Dus is het te zwaar of te groot om zelf te vervoeren, geef ons de opdracht om het op te laten knijpen.

Bent u de tuin aan het snoeien, krijgt u een nieuwe schutting of wordt u tuin afgegraven. Ook deze afvalstromen kunnen wij voor u opknijpen.

Hoe gaat dit opknijpen van afval in zijn werk?

U gaat beginnen met de klus en u gooit al het afval bij elkaar op een plaats waar onze knijperauto bij kan komen. Het is belangrijk om te weten dat de knijperauto een reikwijdte van 5 á 6 meter naast de auto heeft. De knijper kan al het afval oppakken en in de container op de auto laden. U hoeft dus zelf niet meer te sjouwen of te tillen. De knijper op de auto doet het werk. Daarna zullen wij het afval voor u afvoeren en verwerken op de meest milieuvriendelijke manier.

Wij bieden u een all-in service. Wij komen naar de locatie, knijpen het afval op, vervoeren en verwerken het. Natuurlijk zoals u van ons mag verwachten, houden wij hierbij rekening met recycling. Wij vinden dit heel belangrijk en zien uw afval als een product. Wij vinden afval interessant en geloven in een wereld zonder restproducten. Wat voor de één geen nut meer heeft, is voor de ander van grote waarde. Niet voor niets hebben wij een recyclepercentage van meer dan 98%.

De knijperwagen kan gebruikt worden voor onder andere: houtafval, pallets, schuttingen, tuinafval, groenafval, grond, tuinaarde, puin en meer. U zult verbaasd zijn over wat er allemaal mogelijk is. Bel, mail of chat met ons voor vragen en/of advies en welk tarief wij berekenen.

Houdt u er alstublieft rekening mee dat wanneer u ons de opdracht geeft, wij ongeveer vijf werkdagen nodig hebben om het werk in te plannen.

Wil je dit product bestellen?

Neem dan contact op met onze klantenservice via [email protected] of 085-029 24 10.

Niet gevonden wat je zoekt?

Onze klantenservice staat voor je klaar om ook voor jouw project een passende oplossing te zoeken.