İçeriğe atla
🚚 Yeni: Belirli bölgelerde Cumartesi teslimatı!

Mogen wij aan u voorstellen ? Onze nieuwe collega Jordy Hagen

Thursday 31 January 2019'de Maurice Hagen tarafından yayınlandı

Vanaf 1 januari 2019 versterkt Jordy het team van Afzetbak.nl, zodat wij u nog beter van dienst kunnen zijn. “Met de komst van Jordy voegen we een schat aan ervaring toe en hij vult mij goed aan. Samen gaan we verdere stappen maken en een vruchtbare toekomst realiseren” aldus oprichter Maurice Hagen.

Jordy Hagen is 39 jaar oud en heeft veel werkervaring bij verschillende bedrijven opgedaan. Tevens heeft hij zelf de succesvolle onderneming “ Grasmarkering”. We hebben in het verleden eerder samen gewerkt in de bouw, sloop en afvalwereld.

“Samen werken, elkaar scherp houden, inspireren en het bij elkaar aanwakkeren van creativiteit. Daar zijn we goed in en dat is waarom wij heel blij zijn met de komst van Jordy.

Met vriendelijk groet,

Team Afzetbak.nl

Maurice Hagen - Afzetbak.nl

Maurice Hagen

Eigenaar van Afzetbak.nl en Rolcontainerservice.nl

Na 10 jaar lang als senior accountmanager in de afvalbranche te hebben gewerkt, ben ik 2017 enthousiast een eigen bedrijf begonnen in dezelfde en zeer energieke branche. In deze tijd, waarin heel veel gebeurt op gebied van slopen en bouwen, renoveren en vernieuwen van bedrijfspanden, woningen en tuinenaanleg en tuinvernieuwingen en bedrijfsafval, hebben wij een zeer dynamische website ontwikkeld. Alle nieuwe inzichten op milieutechnisch en recycling gebied zijn onze specialiteit. Zowel bedrijven (bouw- en sloopbedrijven, keuken- en badkamerinstallateurs, timmerbedrijven, dakwerkbedrijven, hoveniers en MKB’ers enz.) alsook particulieren kunnen hun afvalcontainers of rolcontainers op een snelle manier bij ons bestellen. Wij zijn trots u te kunnen helpen om op een milieuvriendelijke manier van uw afval een nieuw basisproduct te creëren.