İçeriğe atla
🚚 Yeni: Belirli bölgelerde Cumartesi teslimatı!

Op zaterdag een afvalcontainer nodig?

Friday 05 July 2019'de Maurice Hagen tarafından yayınlandı

Negen van de tien keer leveren wij ook op zaterdag een afvalcontainer bij u voor de deur. Voor de mogelijkheden kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Als u op zaterdag een container wilt hebben, bestel dan vroegtijdig (bij voorkeur op dinsdag of woensdag) zodat wij op vrijdag kunnen leveren en maandag de container gevuld weer kunnen afvoeren. U hoeft niet thuis te blijven voor plaatsen en afvoeren. Dit doen wij op uw aanwijzingen bij het bestellen van de container via telefonische bestelling, WhatsApp, mail of nog beter via onze website.


Het scheelt u een heleboel stress of de container wel op tijd en op de juiste plaats geplaatst is om het afval af te voeren.

Maurice Hagen - Afzetbak.nl

Maurice Hagen

Eigenaar van Afzetbak.nl en Rolcontainerservice.nl

Na 10 jaar lang als senior accountmanager in de afvalbranche te hebben gewerkt, ben ik 2017 enthousiast een eigen bedrijf begonnen in dezelfde en zeer energieke branche. In deze tijd, waarin heel veel gebeurt op gebied van slopen en bouwen, renoveren en vernieuwen van bedrijfspanden, woningen en tuinenaanleg en tuinvernieuwingen en bedrijfsafval, hebben wij een zeer dynamische website ontwikkeld. Alle nieuwe inzichten op milieutechnisch en recycling gebied zijn onze specialiteit. Zowel bedrijven (bouw- en sloopbedrijven, keuken- en badkamerinstallateurs, timmerbedrijven, dakwerkbedrijven, hoveniers en MKB’ers enz.) alsook particulieren kunnen hun afvalcontainers of rolcontainers op een snelle manier bij ons bestellen. Wij zijn trots u te kunnen helpen om op een milieuvriendelijke manier van uw afval een nieuw basisproduct te creëren.