İçeriğe atla
🚚 Yeni: Belirli bölgelerde Cumartesi teslimatı!

Scheiden van grof huishoudelijk afval voorkomt brand!

Sunday 06 January 2019'de Maurice Hagen tarafından yayınlandı

Enige dagen geleden is er brand uitgebroken bij een groot afvalverwerkingsbedrijf.

 'Ik ga niet meer in de brand staan voor een ander' zegt de directeur van het desbetreffende bedrijf.  'In de grof huishoudelijke afvalcontainers zitten batterijen in wenskaarten, speelgoed, mobieltjes etc. Ook accu's en andere zeer gevaarlijke stoffen worden aangetroffen. Mensen gooien dat gewoon bij het grof huishoudelijk afval.'

Wij van Rolcontainerservice.nl willen niet alleen onze klanten, maar ieder huishouden erop attenderen, dat het scheiden van afval niet alleen goed is voor ons milieu en daardoor ook voor onze toekomstige samenleving, maar voorkomt ook brand zoals de laatste maanden is gebeurd.


Maurice Hagen - Afzetbak.nl

Maurice Hagen

Eigenaar van Afzetbak.nl en Rolcontainerservice.nl

Na 10 jaar lang als senior accountmanager in de afvalbranche te hebben gewerkt, ben ik 2017 enthousiast een eigen bedrijf begonnen in dezelfde en zeer energieke branche. In deze tijd, waarin heel veel gebeurt op gebied van slopen en bouwen, renoveren en vernieuwen van bedrijfspanden, woningen en tuinenaanleg en tuinvernieuwingen en bedrijfsafval, hebben wij een zeer dynamische website ontwikkeld. Alle nieuwe inzichten op milieutechnisch en recycling gebied zijn onze specialiteit. Zowel bedrijven (bouw- en sloopbedrijven, keuken- en badkamerinstallateurs, timmerbedrijven, dakwerkbedrijven, hoveniers en MKB’ers enz.) alsook particulieren kunnen hun afvalcontainers of rolcontainers op een snelle manier bij ons bestellen. Wij zijn trots u te kunnen helpen om op een milieuvriendelijke manier van uw afval een nieuw basisproduct te creëren.