Hoe bestel ik een afvalcontainer?

U gaat naar onze website www.Afzetbak.nl. U kiest de desbetreffende container (bijv. 6 m³ bouw en sloopafval). Vul uw gegevens in zoals naam, adres, woonplaats, plaatsing container en uw betaalgegevens. De betaling geschiedt direct vanaf de website bij een bestelling. Plaatsing van de container kan plaatsvinden, indien de betaling op onze rekening is binnengekomen.
Bent u een bedrijf: vul dan ook de nummers in van de Kamer van Koophandel en het BTW.
Uw rekening wordt bij bestelling via email naar uw bedrijf verzonden.

Waarom Afzetbak.nl?

 • Levering door heel Nederland

  Onze containers worden vanuit meerdere plekken in Nederland geleverd waardoor wij een landelijke dekking hebben.

 • Kwaliteit en milieu

  Met recycle percentages van meer dan 98% recycling. Toeleveranciers dienen aan onze hoge kwaliteits- en milieueisen met ISO certificeringen te voldoen. Ook voldoen deze bedrijven aan de strengste eisen op gebied van Kwaliteit, Arbo en Milieu.

 • Levering aan particulieren & bedrijven

  Uw bestelde containers zijn altijd voor u inzichtelijk in het klanten portaal, hierdoor hoeft u maar 1 keer uw gegevens in te vullen tijdens het bestelproces.

  Ook is het voor u altijd inzichtelijk waar uw container geplaatst is en zult u proactief geïnformeerd worden over de status van uw bestelde container.

 • Jarenlange ervaring in de afvalafvoer/recycling

  Wij van Afzetbak.nl zijn al jaren actief in de recycling en zien afval als product, die de waarde na verloop van tijd hebben verloren. Wij vinden afval interessant en geloven in een wereld zonder restproducten. Wat voor de één geen nut meer heeft, is voor de ander van grote waarde.

  Bijvoorbeeld: kunstgras op de sportvelden maakt weer plaats voor echt gras. Onze relatie maakt van het kunstgras weer een uniek product. Of uw tuin wordt gerenoveerd. Het tuinafval wordt een perfecte nieuwe bemesting voor uw nieuwe tuin.