Is er een vergunning nodig voor het plaatsen van een afvalcontainer?

Het verschilt per gemeente. In 97% van de gevallen niet. Als voorbeeld; u wilt een container huren in het centrum van Amsterdam (in de binnenring) is het bijvoorbeeld weer wel verplicht. De meeste klanten laten de container plaatsen zonder vergunning en onze ervaring is dat onze klanten daar in de meeste gevallen heel weinig over horen, mits de container weer binnen 1 of 2 dagen wordt afgevoerd. Als u het toch zeker wilt weten, dan kunt u informeren bij de desbetreffende gemeente.
U bent in ieder geval te allen tijde zelf verantwoordelijk voor een eventuele vergunning en moet deze (als dat in die gemeente verplicht is) zelf aanvragen.

Waarom Afzetbak.nl?

 • Levering door heel Nederland

  Onze containers worden vanuit meerdere plekken in Nederland geleverd waardoor wij een landelijke dekking hebben.

 • Kwaliteit en milieu

  Met recycle percentages van meer dan 98% recycling. Toeleveranciers dienen aan onze hoge kwaliteits- en milieueisen met ISO certificeringen te voldoen. Ook voldoen deze bedrijven aan de strengste eisen op gebied van Kwaliteit, Arbo en Milieu.

 • Levering aan particulieren & bedrijven

  Uw bestelde containers zijn altijd voor u inzichtelijk in het klanten portaal, hierdoor hoeft u maar 1 keer uw gegevens in te vullen tijdens het bestelproces.

  Ook is het voor u altijd inzichtelijk waar uw container geplaatst is en zult u proactief geïnformeerd worden over de status van uw bestelde container.

 • Jarenlange ervaring in de afvalafvoer/recycling

  Wij van Afzetbak.nl zijn al jaren actief in de recycling en zien afval als product, die de waarde na verloop van tijd hebben verloren. Wij vinden afval interessant en geloven in een wereld zonder restproducten. Wat voor de één geen nut meer heeft, is voor de ander van grote waarde.

  Bijvoorbeeld: kunstgras op de sportvelden maakt weer plaats voor echt gras. Onze relatie maakt van het kunstgras weer een uniek product. Of uw tuin wordt gerenoveerd. Het tuinafval wordt een perfecte nieuwe bemesting voor uw nieuwe tuin.