Ga naar inhoud
Klaar voor een frisse start dit voorjaar? Ruim op met een container van Afzetbak.nl!

Vuilcontainer huren?
Vandaag besteld, morgen geleverd!

Afzetbak.nl persoon
Afzetbak grond icoon
Voor 23:59 besteld: morgen bezorgd*
Levering door heel Nederland
Particulier & zakelijk

Vuilcontainer huren

Op basis van welke soort afval he wilt afvoeren kies je de juiste vuilcontainer. De prijs voor het huren van een vuilcontainer hangt namelijk af van het formaat & de afvalstroom. Een container huren bij Afzetbak.nl is een all-in tarief (voor het plaatsen van de vuilcontainer, container ophalen, verwerken van afval en milieutoeslag).

Puin container huren

Puin container

Aan het slopen en moet er puin afgevoerd worden? Kies dan een puin container voor puin, beton en tegels die je wilt afvoeren. Door het zelf te scheiden van puin en bouw- en sloopafval ben je namelijk voordeliger uit. Lees meer over puin.

Bestel in 4 stappen een container

Bij Afzetbak.nl bestel je in een paar simpele stappen een container voor jouw klus. Met een groots aanbod aan afvalstromen en formaten containers is er altijd een container beschikbaar voor jouw klus.

 1. 1. Kies je container

  Kies je afvalstroom, formaat container & voorkeurs leveringsdatum en tijdvak.

 2. 2. Container wordt geleverd

  Onze chauffeur plaatst de container met de vrachtwagen op je gewenste locatie.

 3. 3. Vullen maar

  Jij voert je klus uit & vult de container met je gekozen afvalstroom.

 4. 4. Container laten ophalen

  Klaar met de klus of is de container vol? Laat hem door ons ophalen of wisselen.

Asbest container huren

Asbest container

Een asbest container is geschikt voor het afvoeren van onder andere asbest (speciale inzameling asbest), asbest lijkend (speciale inzameling asbest). Lees meer over asbest.

Piepschuim container huren

Piepschuim container

Een piepschuim container is geschikt voor het afvoeren van onder andere schoon piepschuim, EPS, geëxpandeerde polystyreen, tempex, wit piepschuim. Lees meer over piepschuim.

Afzetbak.nl reviews

Reviews van onze klanten

Terugkoppeling m.b.t. bestellen, plaatsen en ophalen werkt super.

Prima service.

Mooi op zijn plaats gezet en op tijd opgehaald

Veel gestelde vragen

Heb je het antwoord op jouw vraag niet kunnen vinden? Geen probleem, onze klantenservice staat voor jou klaar!

Wat kost een vuilcontainer huren?

De prijs begint bij € 149,- maar dit is afhankelijk van het formaat en de afvalstroom van de container die je wilt huren.

Om zeker te weten wat de prijs van een afvalcontainer huren is, raden wij je aan gebruik te maken van de vuilcontainer huren keuzehulp. Middels de keuzehulp kom je er eenvoudig achter hoeveel het huren van een vuilcontainer voor jouw klus kost.

Hoe bestel ik een vuilcontainer?

Het bestellen van een vuilcontainer bij Afzetbak.nl is heel eenvoudig. Hier zijn de stappen die je moet volgen:

 1. Ga naar de website van Afzetbak.nl en selecteer het gewenste formaat van de vuilcontainer die je wilt huren. Je kunt kiezen uit verschillende maten, zoals 3m3, 6m3, 10m3, 10m3 gesloten, 20m3 en 40m3.
 2. Kies het soort afval dat je wilt afvoeren en voer je postcode in om te controleren of de levering mogelijk is op jouw locatie.
 3. Selecteer de gewenste leverdatum en vul je gegevens in om de bestelling te plaatsen.
 4. Bevestig de bestelling en betaal online. Je kunt betalen met iDeal of SEPA bankoverschrijving.
 5. Na het plaatsen van de bestelling, zal Afzetbak.nl de levering van de vuilcontainer regelen op de afgesproken datum en tijd. Je hoeft dus zelf niet te zorgen voor het transport.
 6. Nadat de vuilcontainer is afgeleverd, kun je deze vullen met het afval dat je wilt afvoeren. Zorg ervoor dat je alleen het soort afval in de container stort waarvoor deze geschikt is.
 7. Als je klaar bent met het vullen van de container, neem dan contact op met Afzetbak.nl om de afvoer van de container te regelen. Afzetbak.nl zorgt ervoor dat het afval op de juiste manier wordt verwerkt.

Met deze stappen kun je heel eenvoudig een vuilcontainer huren bij Afzetbak.nl en zorgen voor een efficiënte afvoer van afval.

Vuilcontainer huren

Bij Afzetbak.nl kan je een vuilcontainer huren voor het verwijderen van afval. De kosten voor het huren van een vuilcontainer zullen afhankelijk zijn van de grootte van de container en de huurperiode. Het is verstandig om vooraf te informeren naar de beschikbare maten en de bijbehorende kosten.

Er zijn verschillende soorten afval die in een vuilcontainer kunnen worden geplaatst. Zo mag er bijvoorbeeld bouw- en sloopafval, grofvuil en tuinafval in een vuilcontainer worden gestopt. Het is echter wel belangrijk om te checken wat wel en niet is toegestaan, aangezien er bepaalde regels zijn voor het verwijderen van bepaald afval. Zo mogen bijvoorbeeld gevaarlijke stoffen, zoals asbest of chemisch afval, niet in een vuilcontainer worden geplaatst.

Verschillende formaten vuilcontainers

Afzetbak.nl biedt een uitgebreid assortiment aan vuilcontainers voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Het huren van een vuilcontainer kan worden afgestemd op de behoeften van de klant, met containers verkrijgbaar in verschillende formaten, variërend van 3m3 tot 40m3.

Voor kleinere hoeveelheden afval is er ook de optie om een big-bag te huren, met een capaciteit van 1m3. Dit is handig voor het afvoeren van afval bij kleinere klussen zoals renovaties of tuinonderhoud.

Afzetbak.nl biedt levering door heel Nederland, waardoor klanten overal in het land een vuilcontainer kunnen huren en deze gemakkelijk kunnen laten afvoeren.

Het huren van een vuilcontainer kan worden geregeld via Afzetbak.nl door middel van het plaatsen van een portaalcontainer op de gewenste locatie. Deze container kan worden gebruikt om verschillende soorten afval af te voeren, waaronder bouw- en sloopafval, grofvuil, tuinafval en meer.

Recente berichten

Lees de laatste ontwikkelen op de blog van Afzetbak.nl. Al jouw vragen over afval, recycling, milieu, verbouwingen, renovaties, containers en transport behandelen wij. Afzetbak.nl is de one-stop-shop om je te helpen bij afvalverwerking.