Ga naar inhoud
Klaar voor een frisse start dit voorjaar? Ruim op met een container van Afzetbak.nl!

Puincontainer huren

Vandaag besteld, morgen geleverd!

Wanneer je thuis gaat verbouwen, een pand wilt afbreken of voor een andere klus veel afvalmateriaal wilt afvoeren, dan heb je behoefte aan een puincontainer huren.

Wij bieden diverse maten puincontainers voor zowel kleine als grote werkzaamheden. Niet alleen regelen we het leveren van de lege container en het ophalen van de volle container, we dragen ook zorg voor een verantwoorde afvoer van de restmaterialen.

Kies direct de puincontainer voor jouw project, of lees hieronder de aanvullende informatie.

Afzetbak grond icoon
Voor 23:59 besteld: morgen bezorgd*
Levering door heel Nederland
Particulier & zakelijk

Beschikbare puin containers

Voor de afvalstroom puin hebben wij containers beschikbaar in 5 verschillende formaten.

Indien je niet weet welk formaat container je moet kiezen, kan je contact opnemen met de klantenservice. Zij kunnen jou helpen met het kiezen van het juiste formaat container voor puin.

Extra informatie puin

Om het afval zo goed mogelijk te scheiden hebben wij per afvalstroom aangegeven welke materialen er in wel en niet in een puin container mogen.

Wat mag er in een puin container?

 • (schoon) steenpuin
 • dekvloer
 • kalk zandsteen
 • keramiek
 • klinkers / sierbestrating
 • metselpuin
 • plavuizen
 • steenachtige stoffen
 • stenen dakpannen
 • toilet pot
 • tuingrind
 • tuintegels / bestrating
 • wastafel

Wat mag er niet in een puin container?

Enkel de producten welke staan vermeld in de "wat mag er in een puin container"-lijst mogen worden afgevoerd in de container voor puin. Hieronder noemen wij enkele voorbeelden van producten/materialen welke niet zijn toegestaan:

 • matrassen / toppers (inleveren bij de milieustraat)
 • asbest (speciale inzameling asbest)
 • asbest lijkend (speciale inzameling asbest)
 • autobanden (inleveren bij de milieustraat)
 • chemisch afval (inleveren bij de milieustraat)
 • dakafval (aparte container voor dakafval bestellen)
 • gasbeton (aparte container bouw en sloop)
 • gevaarlijk afval (inleveren bij de milieustraat)
 • gips (aparte container bouw en sloop)
 • glas (aparte container bouw en sloop)

Puin afvoeren

Wanneer je thuis gaat verbouwen, een pand wilt afbreken of voor een andere klus veel afvalmateriaal wilt afvoeren, dan heb je behoefte aan een puincontainer (ook wel een "puinbak" genoemd). Wij bieden diverse maten puincontainers voor zowel kleine als grote werkzaamheden. Niet alleen regelen we het leveren van de lege container en het ophalen van de volle container, we dragen ook zorg voor een verantwoorde afvoer van de restmaterialen. Kies direct de puincontainer voor jouw project, of lees hieronder de aanvullende informatie.

De puincontainer prijs is afhankelijk van het formaat container dat u nodig hebt. Een afzetbak voor puin is al beschikbaar vanaf € 183,-, dit is de prijs voor de kleinste puincontainer. Door goedkoop puincontainer huren bij Afzetbak.nl bent u zeker van de beste service, zonder overwachtte kosten achteraf.

Snel een puincontainer huren doe je bij Afzetbak.nl. Wanneer je vandaag nog een container bestelt voor puin, kan deze morgen al geleverd worden!

Puincontainer huren

Het huren van een puincontainer is een gemakkelijke manier om afval te verwijderen tijdens een verbouwing, renovatie of ander project waarbij er veel afval ontstaat. Er zijn verschillende bedrijven die puincontainers verhuren, vaak voor een bepaalde periode.

Je kunt de container gewoon laten staan op de locatie waar het afval ontstaat, en wanneer de container vol is, kan het bedrijf die je de container hebt gehuurd, hem ophalen en legen. Zo hoef je zelf geen zware lasten te tillen of je afval naar een afvalbrengpunt te brengen.

Puin container huren via Afzetbak.nl

Als je een puin container wilt huren, is het verstandig om een bedrijf te kiezen welke de beste dienstverlening levert. Denk hierbij aan goede en duidelijk afspraken vooraf, reviews van andere klanten en de persoonlijke klantenservice voor het geval je vragen hebt.

Alle informatie over het huren van een puin container vind je bij Afzetbak.nl makkelijk en snel online. Via de webshop hebben wij alle informatie vermeld wat nodig is bij het afvoeren van puin. Mocht je daarna nog vragen hebben, is de klantenservice elke dag bereikbaar voor al je vragen; via email, telefoon, livechat of WhatsApp zijn wij bereikbaar.

Puincontainers

Als je op zoek bent naar een gemakkelijke en efficiënte manier om puincontainers te huren, dan is Afzetbak.nl de perfecte website voor jou. Via onze website kun je gemakkelijk en snel puincontainers huren voor al jouw bouw- en sloopwerkzaamheden. Je kan kiezen uit een ruim aanbod van verschillende afmetingen en types puincontainers, zodat je altijd de juiste container kunt huren voor jouw specifieke project. Bovendien biedt Afzetbak.nl lage prijzen en een snelle levering, zodat je snel aan de slag kunt met jouw project.

Onze werkwijze

Ben je aan het verbouwen en wil je van jouw afval af zonder ritjes te maken richting de afvalstort? Dat kan, door het huren van een afvalcontainer (ook wel afzetbak genoemd)!

Een afvalcontainer, in de formaten 3m3 t/m 40m3, wordt namelijk door ons geplaatst bij jou op locatie. Deze kan je vullen met het afval van de gekozen afvalstroom. Als de container vol is, kan je een ophaal verzoek indien en gaan wij de afvalcontainer weer ophalen.

Jouw afval wordt vervolgens bij een van onze verwerkingslocaties gescheiden om daarna verder hergebruikt te worden.

Dit alles in vijf eenvoudige stappen.

Meer info over de werkwijze

Veel gestelde vragen

Heb je het antwoord op jouw vraag niet kunnen vinden? Geen probleem, onze klantenservice staat voor jou klaar!

Wat kost het huren van een puincontainer?

Een puin container huren is al mogelijk vanaf € 183,-. Wij hebben goedkope puincontainers beschikbaar in de formaten 3m³, 6m³, 10m³ & 20m³.

Afhankelijk van het formaat puin container die u nodig hebt wordt de prijs bepaald. Kies daarom een container welke voldoende ruimte heeft, dit bespaart u een 2de puin container bestellen.

Wat mag er in een puin container?

In een puin container mag je onder andere steenachtige stoffen, metselpuin, dekvloer, tuintegels / bestrating, stenen dakpannen, kalk zandsteen, klinkers / sierbestrating, tuingrind, plavuizen, keramiek, toilet pot, wastafel & (schoon) steenpuin afvoeren.

Er zijn ook bepaalde items welke niet in een puin container afgevoerd mogen worden. Deze staan vermeld tijdens het bestelproces van de container, let hier alstublieft goed op.

Puin container huren als particulier

Particulieren kunnen bij Afzetbak.nl een container huren voor het afvoeren van puin. Wij zorgen voor het plaatsen, afvoeren en verwerken van uw puin.

Wij plaatsen dagelijks afvalcontainers door heel Nederland. Ook voor het afvoeren van puin hebben wij de oplossing voor u als particulier, dit kunt u bij Afzetbak.nl aanvragen door een puincontainer huren.

Puin container voor bedrijven

Als bedrijf kunt u een puin container huren bij Afzetbak.nl. Wij zorgen ervoor dat de container volgens afspraak wordt geplaatst, en u kunt zich bezig houden met het uitvoeren van uw (sloop)werkzaamheden.

Voor elke klus in Nederland kunt u Afzetbak.nl inschakelen, wij leveren namelijk door heel Nederland puin containers voor de zakelijke markt.

Hoe werkt het huren van een puin container?

Het huren van een puin container is eenvoudig zelf online te regelen. Via de website Afzetbak.nl kies je de juiste container voor jouw klus, in dit geval gaat het om een puin container.

Kies vervolgens het formaat puin container, deze is beschikbaar in de formaten 3m³, 6m³, 10m³ & 20m³.

Vervolgens geeft u aan waar en wanneer de afvalcontainer voor puin geplaatst kan worden. Wij zullen de container op het gewenste moment proberen te plaatsen.

Zodra de afvalcontainer geplaatst is vult u deze met het puin. De container mag 6 weken op locatie blijven staan, maar als u eerder klaar bent kan de container eerder opgehaald worden. Dit doet u middels een ophaalverzoek, hierover heeft u per email instructies ontvangen. Het is ook mogelijk om via het klantenportaal een ophaalverzoek in te dienen.

Op de dag dat wij de puin container gaan ophalen hoeft u zelf niet aanwezig te zijn, mits de chauffeur de container zelfstandig kan ophalen.

Puin container huren van 1 dag tot 6 weken

Bij Afzetbak.nl kunt u een container huren voor het afvoeren van puin, standaard zit er 6 weken huur inbegrepen bij het all-in tarief.

Heeft u de container voor een langer periode nodig? Dat is mogelijk: hiervoor rekenen wij een extra huur van €5,- excl btw per werkdag (na de huurvrij periode van 6 weken).

Wilt u de container maar voor 1 dag huren? Ook dat is mogelijk, maar het all-in tarief blijft hierbij gelijk. U kunt na plaatsen van de bestelling direct een ophaal aanvragen door het ophaalformulier in te vullen, deze is beschikbaar na het plaatsen van een bestelling voor de puin container en zal ook per email worden toegestuurd.

Wat is puin?

Puin is afvalmateriaal annex grondstof bestaande uit los puin, meestal bestaande uit stenen en beton, van gesloopte of ingestorte gebouwen, viaducten, bruggen en andere objecten. Puin kan opnieuw worden gebruikt om wegen aan te leggen en dijken te verhogen en om andere dingen te maken.

Puincontainer huren

Een puincontainer huren doe je eenvoudig en snel bij Afzetbak.nl. Je wilt natuurlijk niet te veel betalen voor het huren van een container voor puin, want een verbouwing zelf kost al genoeg. Daarom kan je bij ons altijd rekenen op een scherpe prijs voor een puincontainer. Wij hanteren altijd een all-in tarief, waarin huur, milieutoeslag, transport en btw zijn inbegrepen. Omdat puin vrij eenvoudig te recyclen is, kunnen wij de prijzen van een puincontainer huren zo laag mogelijk houden. Hierdoor profiteer je van een vaste en lage prijs, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan!

Informatie video's

Heb je vragen over het huren van een afvalcontainer? Wij hebben verschillende video's gemaakt met uitleg over het huren van een container.

Afzetbak.nl reviews

Reviews van onze klanten

Terugkoppeling m.b.t. bestellen, plaatsen en ophalen werkt super.

Prima service.

Mooi op zijn plaats gezet en op tijd opgehaald