Ga naar inhoud
🎉 Eindejaar opruim korting bij Afzetbak.nl!

Puin container huren

Wanneer u thuis gaat verbouwen, een pand wilt afbreken of voor een andere klus veel afvalmateriaal wilt afvoeren, dan heeft u behoefte aan een puincontainer.

Wij bieden diverse maten puincontainers voor zowel kleine als grote werkzaamheden. Niet alleen regelen we het leveren van de lege container en het ophalen van de volle container, we dragen ook zorg voor een verantwoorde afvoer van de restmaterialen.

Kies direct de puincontainer voor uw project, of lees hieronder de aanvullende informatie.

Afzetbak grond icoon
Klantenbeoordeling 9.7
Voor 23:59 besteld: morgen bezorgd*
Levering door heel Nederland
Particulier & zakelijk

Beschikbare puin containers

Voor de afvalstroom puin hebben wij containers beschikbaar in 5 verschillende formaten.

Indien u niet weet welk formaat u moet kiezen, kunt u contact opnemen met de klantenservice. Zij kunnen u helpen met het kiezen van het juiste formaat voor een puin container.

Extra informatie puin

Om het afval zo goed mogelijk te scheiden hebben wij per afvalstroom aangegeven welke materialen er in wel en niet in een puin container mogen.

Wat mag er in een puin container?

 • steenachtige stoffen

Wat mag er niet in een puin container?

 • matrassen (inleveren bij de milieustraat)
 • asbest (speciale inzameling asbest)
 • asbest lijkend (speciale inzameling asbest)
 • autobanden (inleveren bij de milieustraat)
 • chemisch afval (inleveren bij de milieustraat)
 • dakafval (aparte container voor dakafval bestellen)
 • gasbeton (aparte container bouw en sloop)
 • gevaarlijk afval (inleveren bij de milieustraat)
 • gips (aparte container bouw en sloop)
 • glas (aparte container bouw en sloop)

Puin afvoeren

Wanneer u thuis gaat verbouwen, een pand wilt afbreken of voor een andere klus veel afvalmateriaal wilt afvoeren, dan heeft u behoefte aan een puincontainer (ook wel een "puinbak" genoemd). Wij bieden diverse maten puincontainers voor zowel kleine als grote werkzaamheden. Niet alleen regelen we het leveren van de lege container en het ophalen van de volle container, we dragen ook zorg voor een verantwoorde afvoer van de restmaterialen. Kies direct de puincontainer voor uw project, of lees hieronder de aanvullende informatie.

De puincontainer prijs is afhankelijk van het formaat container dat u nodig hebt. Een afzetbak voor puin is al beschikbaar vanaf € 140,-, dit is de prijs voor de kleinste puincontainer. Door goedkoop puincontainer huren bij Afzetbak.nl bent u zeker van de beste service, zonder overwachtte kosten achteraf.

Snel een puincontainer huren doet u bij Afzetbak.nl. Wanneer u vandaag nog een container bestelt voor puin, kan deze morgen al geleverd worden!

Veel gestelde vragen

Heeft u het antwoord op uw vraag niet kunnen vinden? Geen probleem, onze klantenservice staat voor u klaar!

Wat kost het huren van een puincontainer?

Een puin container huren is al mogelijk vanaf € 140,-. Wij hebben goedkope puincontainers beschikbaar in de formaten 3m³, 6m³, 10m³ & 20m³.

Afhankelijk van het formaat puin container die u nodig hebt wordt de prijs bepaald. Kies daarom een container welke voldoende ruimte heeft, dit bespaart u een 2de puin container bestellen.

Wat mag er in een puin container?

In een puin container mag je onder andere steenachtige stoffen afvoeren.

Er zijn ook bepaalde items welke niet in een puin container afgevoerd mogen worden. Deze staan vermeld tijdens het bestelproces van de container, let hier alstublieft goed op.

Puin container huren als particulier

Particulieren kunnen bij Afzetbak.nl een container huren voor het afvoeren van puin. Wij zorgen voor het plaatsen, afvoeren en verwerken van uw puin.

Wij plaatsen dagelijks afvalcontainers door heel Nederland. Ook voor het afvoeren van puin hebben wij de oplossing voor u als particulier, dit kunt u bij Afzetbak.nl aanvragen door een puincontainer huren.

Puin container voor bedrijven

Als bedrijf kunt u een puin container huren bij Afzetbak.nl. Wij zorgen ervoor dat de container volgens afspraak wordt geplaatst, en u kunt zich bezig houden met het uitvoeren van uw (sloop)werkzaamheden.

Voor elke klus in Nederland kunt u Afzetbak.nl inschakelen, wij leveren namelijk door heel Nederland puin containers voor de zakelijke markt.

Hoe werkt het huren van een puin container?

Het huren van een puin container is eenvoudig zelf online te regelen. Via de website Afzetbak.nl kies je de juiste container voor jou klus, in dit geval gaat het om een puin container.

Kies vervolgens het formaat puin container, deze is beschikbaar in de formaten 3m³, 6m³, 10m³ & 20m³.

Vervolgens geeft u aan waar en wanneer de afvalcontainer voor puin geplaatst kan worden. Wij zullen de container op het gewenste moment proberen te plaatsen.

Zodra de afvalcontainer geplaatst is vult u deze met het puin. De container mag 6 weken op locatie blijven staan, maar als u eerder klaar bent kan de container eerder opgehaald worden. Dit doet u middels een ophaalverzoek, hierover heeft u per email instructies ontvangen. Het is ook mogelijk om via het klantenportaal een ophaalverzoek in te dienen.

Op de dag dat wij de puin container gaan ophalen hoeft u zelf niet aanwezig te zijn, mits de chauffeur de container zelfstandig kan ophalen.

Puin container huren van 1 dag tot 6 weken

Bij Afzetbak.nl kunt u een container huren voor het afvoeren van puin, standaard zit er 6 weken huur inbegrepen bij het all-in tarief.

Heeft u de container voor een langer periode nodig? Dat is mogelijk: hiervoor rekenen wij een extra huur van €2,50 excl btw per werkdag (na de huurvrij periode van 6 weken).

Wilt u de container maar voor 1 dag huren? Ook dat is mogelijk, maar het all-in tarief blijft hierbij gelijk. U kunt na plaatsen van de bestelling direct een ophaal aanvragen door het ophaalformulier in te vullen, deze is beschikbaar na het plaatsen van een bestelling voor de puin container en zal ook per email worden toegestuurd.

Wat is puin?

Puin is afvalmateriaal annex grondstof bestaande uit los puin, meestal bestaande uit stenen en beton, van gesloopte of ingestorte gebouwen, viaducten, bruggen en andere objecten. Puin kan opnieuw worden gebruikt om wegen aan te leggen en dijken te verhogen en om andere dingen te maken.

Informatie video's

Heeft u vragen over het huren van een afvalcontainer? Wij hebben verschillende video's gemaakt met uitleg over het huren van een container.

Onze werkwijze

Bent u aan het verbouwen en wilt u van uw afval af zonder ritjes te maken richting de afvalstort? Dat kan, door het huren van een afvalcontainer (ook wel afzetbak genoemd)!

Een afvalcontainer, in de formaten 3m3 t/m 40m3, wordt namelijk door ons geplaatst bij u op locatie. Deze kunt u vullen met het afval van de gekozen afvalstroom. Als de container vol is, kunt u een ophaal verzoek indien en gaan wij de afvalcontainer weer ophalen.

Uw afval wordt vervolgens bij een van onze verwerkingslocaties gescheiden om daarna verder hergebruikt te worden.

Dit alles in vijf eenvoudige stappen.

Meer info over de werkwijze
Afzetbak.nl reviews

Reviews van onze klanten

Perfect

Top, netjes op afgesproken tijd geleverd en opgehaald. Kan grote diversiteit aan afval in grof vuil bak en de bak mag lekker lang blijven staan. Mochten we ooit weer een bak nodig hebben maken we zeker weer gebruik van afzetbak.

Andere bedrijven kunnen hier nog wat van leren. Ze reageren snel en zijn heel klantvriendelijk. Afvalbak paar dagen langer laten staan totaal geen probleem zonder extra kosten. Als ik weer een afvalcontainer nodig heb weet ik waar ik moet zijn en zal ze ook zeker aanraden bij andere 👍🏻