Skip to content
Afzetbak.nl weekend discount, delivery throughout the Netherlands! 🇳🇱

Milieustraat en Stort in Reimerswaal:
bezoek de milieustraat of huur een container

Je bent lekker aan het klussen, bezig met een verbouwing, verhuizen, of het leeghalen van een woning bij overlijden en hebt veel afval waar je vanaf moet. Je denkt dan al snel aan een bezoek aan de milieustraat of het afvalbrengstation Reimerswaal, maar dit kan ook anders!

Drop box ground icon
Ordered before 23:59: delivered tomorrow*
Private & business

Als je bezig bent, wil je zo snel mogelijk klaar zijn met de klus, en dan komt het afval afvoeren ook nog om de hoek kijken. Een bezoek aan de stortplaats Reimerswaal kan veel tijd en moeite kosten. De kans is groot dat je hiervoor in een lange rij bij de vuilstort Reimerswaal moet staan wachten totdat je überhaupt je afval kan dumpen. Bovendien kunnen er onverwachte kosten en beperkingen zijn voor bepaalde soorten afval, zoals klein chemisch afval.

Bestel een container bij Afzetbak.nl!

Afzetbak.nl heeft de oplossing: huur een container voor jouw klus. De container, beschikbaar in formaten van 3m3 t/m 40m3, wordt bij jou voor de deur geplaatst. Je vult de container vervolgens met het afval dat voortkomt uit je klus. Wanneer je klaar bent, geef je ons een seintje en wij komen de container weer ophalen. Zo bespaar je tijd en moeite, en voorkom je de drukte en beperkingen van de milieustraat.

Order waste container

Opening hours environmental street Reimerswaal

De openingstijden van de milieustraat in Reimerswaal kunnen je beperken in de tijd die je kan spenderen aan jouw sloop, renovatie of opruimklus. Controleer de openingstijden van tevoren op de website van de gemeente Reimerswaal om onverwachte kosten en wachttijden te vermijden. Milieustraten zijn vaak erg druk, vooral in het weekend. Plan je bezoek doordeweeks om lange wachttijden te voorkomen.

Why visit the waste dump in Reimerswaal?

Je wilt van je afval af, maar niks is zo irritant als de lange wachtrij bij de stort in de gemeente Reimerswaal. Bovendien zal je waarschijnlijk verschillende ritten naar de stortplaats moeten maken, of zelfs een kar moeten huren en een auto met trekhaak moeten lenen. Dit allemaal om bij het afvalbrengstation Reimerswaal te komen om je afval af te voeren. Op een zaterdag bij de stort kan het soms tot wel 2 uur duren voordat je op de milieustraat bent. Deze tijd had je ook kunnen besteden aan het klussen. Kortom, een hoop tijd en gedoe voor iets dat eigenlijk gemakkelijk zou moeten zijn.

Recycling centers nearby

Are you looking for the recycling center for the villages and places in the area of ​​Reimerswaal? Below is the list:

The advantages of renting a container

Een container van Afzetbak.nl kan binnen 24 uur bij jou op de stoep staan. Je bepaalt zelf de grootte van de container, die kan variëren van 3m3 tot 40m3. Zo betaal je alleen voor het afval dat je daadwerkelijk weggooit en hoef je niet meerdere keren naar de stortplaats in Reimerswaal. Het grote voordeel is dat wij de container weer ophalen als je klaar bent met het vullen van de container met afval van jouw klus!

How do you rent a container?

Een container huur je eenvoudig en snel via de website van Afzetbak.nl. Je geeft aan wanneer je de container geplaatst wilt hebben en vult je contactgegevens in. Nog even de betaling online via iDEAL afronden en daarna ontvang je een bevestiging per e-mail met alle gegevens. Je kan ons ook telefonisch bereiken op 085-0292410 voor meer informatie over het huren van een container in Reimerswaal!

What can you do with a waste container?

You can use the container to remove all the waste from your renovation, garden or construction project. Afzetbak.nl delivers the container to your home or office in Reimerswaal and picks it up when you're done!

How much does a container cost?

The price of renting a container is based on the type of waste, the size of the container and whether you want us to collect the waste or not. Afzetbak.nl has competitive prices for all types of containers in Reimerswaal!

How do you dispose of your waste?

Nadat je de container hebt gevuld met afval, komt Afzetbak.nl deze ophalen en brengt deze naar de juiste afvalverwerker. Zo hoef jij je nergens zorgen over te maken en weet je zeker dat jouw afval op een verantwoorde manier wordt afgevoerd!

Busyness in environmental streets, waste stations and landfills in Reimerswaal

Environmental centres, waste stations and dump sites in Reimerswaal are becoming increasingly busy because the Dutch are doing odd jobs or doing major cleaning. Garden and pruning waste is removed, as is demolition waste and rubble. To save you time, we advise you to go at the least busy times. It is usually busy on Saturdays at the recycling center of Reimerswaal, so plan a visit during the week.

Bespaar tijd en moeite: huur een afvalcontainer!

Met een afvalcontainer van Afzetbak.nl hoef je geen afval naar de milieustraat te brengen. De container wordt op de gewenste locatie afgeleverd en opgehaald wanneer het uitkomt. Zo kun je efficiënter werken en je tijd beter besteden. Neem vandaag nog contact op om alle mogelijkheden en huurprijzen te bekijken!