Ga naar inhoud
Afzetbak.nl weekend korting, levering door heel Nederland! 🇳🇱

Afvalcontainer huren in Noordwijkerhout?

Wil je een afvalcontainer huren in Noordwijkerhout? Via Afzetbak.nl kan je eenvoudig en snel een container huren in Noordwijkerhout.

Met jarenlange ervaring zorgen wij voor de perfecte container voor elke klus. Bestel je de container op een werkdag voor 23:59? Dan staat jouw gehuurde container de volgende dag in Noordwijkerhout bij je voor de deur!

Afzetbak grond icoon
Voor 23:59 besteld: morgen bezorgd*
Particulier & zakelijk

Container huren Noordwijkerhout

Wil je een afvalcontainer huren in Noordwijkerhout? Een container huren in Noordwijkerhout is eenvoudig en snel geregeld via Afzetbak.nl. Met jarenlange ervaring zorgen wij voor de perfecte container voor elke klus. Bestel je de afval container op een werkdag voor 23:59? Dan staat jouw gehuurde container de volgende dag in Noordwijkerhout bij jou voor de deur!

Bestel in 4 stappen een container

Bij Afzetbak.nl bestel je in een paar simpele stappen een container voor jouw klus. Met een groots aanbod aan afvalstromen en formaten containers is er altijd een container beschikbaar voor jouw klus.

 1. 1. Kies je container

  Kies je afvalstroom, formaat container & voorkeurs leveringsdatum en tijdvak.

 2. 2. Container wordt geleverd

  Onze chauffeur plaatst de container met de vrachtwagen op je gewenste locatie.

 3. 3. Vullen maar

  Jij voert je klus uit & vult de container met je gekozen afvalstroom.

 4. 4. Container laten ophalen

  Klaar met de klus of is de container vol? Laat hem door ons ophalen of wisselen.

Afvalcontainer in Noordwijkerhout

Ben je aan het verbouwen of tuinieren in Noordwijkerhout? Dan heb je hoogstwaarschijnlijk veel afval. Dit afval wil je graag weg hebben of laten afvoeren. Via Afzetbak.nl huur je eenvoudig en snel een afvalcontainer voor het afvoeren van dit afval.

Wij leveren de container bij jou op locatie in Noordwijkerhout, daarna vul je deze zelf met het afval. Ben je klaar met het verwijderen van jouw afval? Dan kan je een ophaalverzoek indienen en gaan wij de container bij jou ophalen. Hierdoor hoef jezelf niet naar de stort te rijden om je afval af te voeren.

Afzetbak.nl heeft de juiste afvalcontainer voor jou. Wij hanteren zeer concurrerende prijzen. Door heel Nederland zorgen wij voor zakelijke en particulieren klanten de afvalcontainers voor elke klus, dus ook bij jou in de buurt van Noordwijkerhout zorgen wij dat je containers worden afgevoerd volgens de huidige normen. Heb je de juiste container gevonden? Huur deze dan eenvoudige via onze website of neem contact op met de klantenservice.

Ook de plaatsen in de omgeving van Noordwijkerhout kunnen wij afval containers plaatsen, onder andere in De Zilk.

Container huren in 24 uur

Wij kunnen ervoor zorgen dat de afvalcontainer in 24 uur bij jou voor de deur staat. Of het nou een 3m³ of 40m³ container gaat, wij leveren van maandag t/m vrijdag onze containers. Door onze landelijke dekking kunnen wij altijd een afvalcontainer bij jou in de regio Noordwijkerhout plaatsen.

Heb je specifieke vragen over een container in Noordwijkerhout en omstreken? Dan kan je contact opnemen met de klantenservice via email, telefoon, WhatsApp of livechat.

Vergunning voor container in Noordwijkerhout

Wil je een container huren in Noordwijkerhout? Je hebt geen vergunning nodig als de container geplaatst wordt op je eigen terrein, tuin of oprit. Wanneer je hier geen plaats voor hebt, zal de container geplaatst moeten worden op de gemeentelijke grond zoals de stoep of een parkeerplaats. Om er zeker van te zijn dat je geen onverwachte kosten krijgt, raden wij je aan om vooraf contact op te nemen met de gemeente Noordwijkerhout.

Hier zijn een aantal belangrijke punten om rekening mee te houden:

 • Plaatsbepaling van de container; parkeervak, straat of erf
 • Hoe lang blijft de container staan
 • Welke afvoerstroom het betreft, bijvoorbeeld hout, bouw- en sloopafval of groen enzovoort
 • Informeer je buren dat er een container komt te staan
 • Deze container is alleen voor jou bestemd
 • Staat niet toe dat andere mensen hun afval in jouw container deponeren

Voor verdere informatie kan je altijd bij ons terecht. Bel, mail, chat of WhatsApp gerust.

Afzetbak.nl is niet aansprakelijk voor eventuele schade, je bent zelf verantwoordelijk om dit te zelf te controleren bij de gemeente.

Er zijn ook nog andere plaatsen in de buurt waar wij afvalcontainers leveren, zoals Lisse, Teylingen, Hillegom, Oegstgeest, Katwijk, Leiden, Kaag en Braassem, Leiderdorp, Zandvoort & Haarlemmermeer.

Afvalcontainers
Logo Vakslopers

Vakslopers is een landelijk opererend bedrijf. Afzetbak ontzorgd ons volledig door verspreid over het hele land onze afvalstromen voor een scherp tarief op een correcte wijze af te voeren. Tevens denken ze mee om op een verantwoorde manier zoveel mogelijk stromen direct vanaf de slooplocatie in te zetten voor hergebruik en recycling.

Afvalcontainer Noordwijkerhout

Als je een container wilt huren voor het afvoeren van afval in Noordwijkerhout, dan biedt Afzetbak.nl de perfecte oplossing. Je kunt bij ons eenvoudig en snel een container reserveren in verschillende formaten, vanaf 3m3 t/m 40m3 containers. Of je nu grofvuil, puin, huisraad, groenafval, zand, grond, sloopafval of bouwafval wilt afvoeren, bij ons vind je altijd een geschikte afvalcontainer.

Het huren van een container is bij ons een eenvoudig proces. Je kunt via de website of door contact op te nemen met de klantenservice een container reserveren. Hierbij geef je aan welk soort afval je wilt afvoeren en welk formaat container je nodig hebt. Wij zorgen vervolgens voor de levering en opstelling van de container op je locatie.

Na het vullen van de container wordt deze door ons weer opgehaald en wordt het afval op een verantwoorde manier verwerkt. Zo kan je er zeker van zijn dat je afval op een milieuvriendelijke manier wordt afgevoerd.

Bij Afzetbak.nl bieden wij een snelle, efficiënte en milieuvriendelijke oplossing voor het afvoeren van afval in Noordwijkerhout. Dus als je een container wilt huren, gebruik dan de keuzehulp om de container voor jouw klus te vinden.

Reviews
2858
Actief in recycling
26 jaar

Afval container huren Noordwijkerhout

Wil je een afval container huren in Noordwijkerhout? Dan ben je bij het container verhuurbedrijf Afzetbak.nl aan het juiste adres. Maak een keuze uit het soort afval en het formaat container dat je nodig hebt voor jouw klus. Let hierbij wel goed op wat er in een container gedeponeerd mag worden, hiermee voorkom je extra kosten achteraf.

De juiste afval container voor jouw hoeveelheid afval gevonden? Bestel deze dan eenvoudig via de website. Na bestelling zal de afval container bij jou in Noordwijkerhout worden geplaatst. Dan kan je de container vullen met het afval. Zodra de container vol is, vraag je een ophaalverzoek aan via de website, telefonisch of via email. Wij halen de container vol met jouw afval op en gaan deze in de buurt van Noordwijkerhout recyclen.

Afvalcontainer huren Noordwijkerhout

Afval afvoeren in Noordwijkerhout kan gemakkelijk en snel met behulp van een afzetcontainer of portaalcontainer. Dit zijn speciaal ontworpen afvalcontainers waarin je al je afval kan plaatsen. De containers zijn beschikbaar in verschillende formaten, van 3m3 tot 40m3, zodat er voor elke klus een geschikte afvalcontainer beschikbaar is.

Afvalcontainer huren in Noordwijkerhout is een ideale oplossing voor zowel bedrijven als particulieren. Of je nu op zoek bent naar een afvalcontainer voor het afvoeren van bouw- of sloopafval, of een container voor het afvoeren van grofvuil, met een afzetcontainer of portaalcontainer kan je eenvoudig en snel al jouw afval afvoeren.

Het huren van een afvalcontainer in Noordwijkerhout is eenvoudig via Afzetbak.nl. Je kiest online het gewenste type afvalcontainer en het aantal dagen dat je de container wilt huren. Vervolgens wordt de container op het door jouw opgegeven adres geplaatst en na afloop van de huurperiode weer opgehaald. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het afvoeren van jouw afval en kan je focussen op jouw sloop, renovatie of verbouw project.

Waar een container huren in Noordwijkerhout?

Bij Afzetbak.nl huur je eenvoudig en snel een container in Noordwijkerhout. Door het grote aanbod afvalstromen en verschillende formaten containers, is er voor elke klus wel een geschikte afval container te huur. Wil je zonder zorgen een container huren, kies dan voor Afzetbak.nl.

Afval in Noordwijkerhout

Eenvoudig afvoeren? Huur een container.

Maak een keuze uit het soort afval, kies vervolgens welke formaat container je nodig hebt. Met een vast all in prijs kom bij Afzetbak.nl je niet voor onverwachtte kosten te staan.

Grofvuil in Noordwijkerhout Grofvuil
Een grofvuil container is te gebruiken voor verhuizen, opruimen en ontruimen. Deze container wordt bestelt om huisraad en grofvuil mee af te voeren.
Bouw en sloopafval in Noordwijkerhout Bouw en sloopafval
Een bouw en sloopafval container is ideaal voor een verbouwing. In een bouw en sloopafval container kan je al het afval van een (sloop-)klus gemakkelijk in één container afvoeren.
Puin in Noordwijkerhout Puin
Aan het slopen en moet er puin afgevoerd worden? Kies dan een puin container voor puin, beton en tegels die je wilt afvoeren. Door het zelf te scheiden van puin en bouw- en sloopafval ben je namelijk voordeliger uit.
Tuinafval in Noordwijkerhout Tuinafval
Bezig met een tuinrenovatie? Voer al het afval gezamenlijke af in één tuinafval container.
Hout in Noordwijkerhout Hout
Een verbouwing en heb je hout wat je wilt afvoeren? Huur een hout container en voer het eenvoudig en snel af.
Dakafval in Noordwijkerhout Dakafval
Een dakafval container is geschikt voor het afvoeren van onder andere dakbedekking (dakleer, bitumen- en teerhoudend).
Groen in Noordwijkerhout Groen
Een groen container is geschikt voor het afvoeren van onder andere takken, planten en struiken, bladeren.
Zand/grond in Noordwijkerhout Zand/grond
Een zand/grond container is geschikt voor het afvoeren van onder andere zand en grond, graszoden.
Restafval in Noordwijkerhout Restafval
Een restafval container is geschikt voor het afvoeren van onder andere staal/ijzer, potten, pannen, bestek, lades, kasten, bankstel, stoelen, oven, wasmachine/droger, magnetron, glaswerk, aardewerk, hout, vloerbedekking/laminaat, plavuizen, 15% vuilniszakken/huishoudelijk, papier, karton, stenen, kleding, beddengoed.
Huisraad in Noordwijkerhout Huisraad
Een huisraad container is geschikt voor het afvoeren van onder andere staal/ijzer, potten, pannen, bestek, lades, kasten, bankstel, stoelen, oven, wasmachine/droger, magnetron, glaswerk, aardewerk, hout, vloerbedekking/laminaat, plavuizen, 15% vuilniszakken/huishoudelijk, papier, karton, stenen.
Papier/karton in Noordwijkerhout Papier/karton
Een papier/karton container is geschikt voor het afvoeren van onder andere papier, karton.
Asbest in Noordwijkerhout Asbest
Een asbest container is geschikt voor het afvoeren van onder andere asbest (speciale inzameling asbest), asbest lijkend (speciale inzameling asbest).
Piepschuim in Noordwijkerhout Piepschuim
Een piepschuim container is geschikt voor het afvoeren van onder andere schoon piepschuim, EPS, geëxpandeerde polystyreen, tempex, wit piepschuim.
Gips in Noordwijkerhout Gips
Een gips container is geschikt voor het afvoeren van onder andere gips.
Gasbeton in Noordwijkerhout Gasbeton
Een gasbeton container is geschikt voor het afvoeren van onder andere gasbeton.
Mix gasbeton/gips in Noordwijkerhout Mix gasbeton/gips
Een mix gasbeton/gips container is geschikt voor het afvoeren van onder andere gips, gasbeton.
Afzetbak.nl reviews

Reviews van onze klanten

Snelle levering, goede en vriendelijke communicatie

Hele goede service. Snelle levering en omwisselen voor nieuwe ook snel geregeld . Ging bij mij iets niet goed met opnieuw bestellen. Mail gestuurd en het werd meteen geregeld. Top service

Terugkoppeling m.b.t. bestellen, plaatsen en ophalen werkt super.

Veel gestelde vragen

Heb je het antwoord op jouw vraag niet kunnen vinden? Geen probleem, onze klantenservice staat voor jou klaar!

Wat zijn de tarieven voor een container in Noordwijkerhout?

Om te bepalen wat het tarief voor een afvalcontainer is moet je eerst weten welke afvalstroom en formaat je nodig hebt. Aan de hand van deze gegevens is het mogelijk om de prijs van een afvalcontainer te bepalen.

Waarom een afvalcontainer huren in Noordwijkerhout?

U hoeft geen tijd vrij te maken om zelf naar de afval stort in Noordwijkerhout te gaan, wij plaatsen de container bij u op locatie. Dit voorkomt één of meerdere ritjes richting het afvalbrengstation van Noordwijkerhout.

U zit niet vast aan bepaalde openingstijden, vanwege de lange huur periode heeft u een poos de tijd om de container te vullen met afval.

Het is gemakkelijk, wij plaatsen de container. U vult deze met afval en geeft ons vervolgens een seintje dat de container opgehaald kan worden. Wij verwerken daarna het afval zodat het gerecycled wordt.

Bespaart op de kosten, aangezien u het afval direct opsplits in de juiste afvalstromen hoeft dit niet door ons te gebeuren. Wij kunnen daarom veel meer afval recyclen voor de lage kosten die wij hanteren.

Hoe snel wordt een afvalcontainer geplaatst in Noordwijkerhout?

Tijdens het bestelproces is het mogelijk om de leverdag te selecteren. De containers worden elke werkdag geplaatst, wel hebben wij één werkdag nodig om de container in te plannen.

Vanwege de drukte is het niet altijd mogelijk om de container op de eerste volgende werkdag te plaatsen, hierdoor raden wij iedereen aan om zo vroeg mogelijk een afvalcontainer bestellen in Noordwijkerhout.

Hoe lang mag een container blijven staan in Noordwijkerhout?

De prijs voor een container bevat 6 weken huur, tot die tijd mag de container kosteloos blijven staan. Na de 6 weken worden extra kosten in rekening gebracht.

Ben je eerder klaar met je klus, dan halen wij de container weer op. Gemiddeld staat een container 9 dagen geplaatst.

Na het bestellen kan je een ophaalverzoek indienen voor de container, zo weet je zeker dat de container op het gewenste moment wordt opgehaald.

Heb ik een vergunning nodig voor een container in Noordwijkerhout?

Om zeker te zijn of je een vergunning nodig hebt voor een container zal je dit moeten navragen bij de gemeeente.

Wanneer een container op eigen grond wordt geplaatst zal dit niet noodzakelijk zijn. Wel is het handig om de container 's avonds af te dekken zodat andere hier niet zomaar afval in storten.

Welke betaalmethode kan ik gebruiken voor een container te huren in Noordwijkerhout?

Bij Afzetbak.nl worden de betalingen online afgerekent via iDEAL of bankoverschrijving. Na de betaling zal de factuur worden toegestuurd voor je eigen administratie.

Kan ik een container zakelijk huren in Noordwijkerhout?

Jazeker, je kan bij Afzetbak.nl een afvalcontainer huren als particulier en bedrijf. De factuur zal na de bestelling worden verstuurd richting het opgegeven mail adres voor de administratie.

Formaten containers Noordwijkerhout

Er zijn verschillende formaten containers beschikbaar in Noordwijkerhout! Hieronder vind je een overzicht van alle formaten containers welke wij leveren.

De containers kan je vullen met verschillende soorten afval. Denk bijvoorbeeld aan puin, bouw en sloop afval, tuinafval en asbest. Afhankelijk van het sloopproject/klusproject dat je uitvoert, heb je een bepaalde soort container nodig. Bij het huren van een afvalcontainer in Noordwijkerhout via Afzetbak.nl heb je een zorg minder, wij regelen de plaatsing & ophaal en recycling van de container van A tot Z voor jou.

Locaties in regio

Als je op zoek bent naar container verhuur in de regio Noordwijkerhout, dan is Afzetbak.nl de plek om te zijn. Aflevering en ophalen van de container gebeurt via een van de locaties in de regio Noordwijkerhout. Zo kun je snel en efficiënt aan de slag met het opruimen van je afval.

Afzetbak.nl (Katwijk)

Lange Oijen 3

5433 NG Katwijk

Afzetbak.nl (Nieuwveen)

Blokland 18

2441 GG Nieuwveen

Afzetbak.nl (Nieuwerkerk aan den IJssel)

Albert van Het Hartweg 52

2913 LG Nieuwerkerk aan den IJssel

Afzetbak.nl (Oudewater)

Elzenweg 27

3421 TT Oudewater

Afzetbak.nl (Schiedam)

Nieuwe Waterwegstraat 21

3115 HE Schiedam