Ga naar inhoud
🚚 Nieuw: live tracking van container levering

Bouw en sloopafval container huren

Een bouw en sloopafval container huren doe je eenvoudig en snel via Afzetbak.nl. Vandaag bestelt? Morgen geleverd!

Met lage all-in prijzen kunt u in heel Nederland een afvalcontainer huren. Op werkdagen voor 16:30 uur bestelt, volgende werkdag geleverd.

Afzetbak grond icoon
Klantenbeoordeling 9.7
Voor 23:59 besteld: morgen bezorgd*
Levering door heel Nederland
Particulier & zakelijk

Extra informatie bouw en sloopafval

Om het afval zo goed mogelijk te scheiden hebben wij per afvalstroom aangegeven welke materialen er in wel en niet in een bouw en sloopafval container mogen.

Wat mag er in een bouw en sloopafval container?

 • alle houtsoorten
 • folie
 • gasbeton
 • gibo
 • gips
 • isolatie
 • karton
 • kunststoffen
 • metalen
 • papier
 • plastic
 • schoonpuin
 • stenen

Wat mag er niet in een bouw en sloopafval container?

 • matrassen (inleveren bij de milieustraat)
 • asbest (speciale inzameling asbest)
 • asbest lijkend (speciale inzameling asbest)
 • autobanden (inleveren bij de milieustraat)
 • chemisch afval (inleveren bij de milieustraat)
 • dakafval (aparte container voor dakafval bestellen)
 • gevaarlijk afval (inleveren bij de milieustraat)
 • koel/vrieskast

Veel gestelde vragen

Heeft u het antwoord op uw vraag niet kunnen vinden? Geen probleem, onze klantenservice staat voor u klaar!

Wat kost het huren van een bouw en sloopafvalcontainer?

Een bouw en sloopafval container huren is al mogelijk vanaf € 299,-. Wij hebben goedkope bouw en sloopafvalcontainers beschikbaar in de formaten 3m³, 6m³, 10m³, 10m³ (gesloten), 20m³ & 40m³.

Afhankelijk van het formaat bouw en sloopafval container die u nodig hebt wordt de prijs bepaald. Kies daarom een container welke voldoende ruimte heeft, dit bespaart u een 2de bouw en sloopafval container bestellen.

Wat mag er in een bouw en sloopafval container?

In een bouw en sloopafval container mag je onder andere schoonpuin, alle houtsoorten, papier, karton, folie, kunststoffen, metalen, isolatie, gips, gasbeton, gibo, plastic & stenen afvoeren.

Er zijn ook bepaalde items welke niet in een bouw en sloopafval container afgevoerd mogen worden. Deze staan vermeld tijdens het bestelproces van de container, let hier alstublieft goed op.

Bouw en sloopafval container huren als particulier

Particulieren kunnen bij Afzetbak.nl een container huren voor het afvoeren van bouw en sloopafval. Wij zorgen voor het plaatsen, afvoeren en verwerken van uw bouw en sloopafval.

Wij plaatsen dagelijks afvalcontainers door heel Nederland. Ook voor het afvoeren van bouw en sloopafval hebben wij de oplossing voor u als particulier, dit kunt u bij Afzetbak.nl aanvragen door een bouw en sloopafvalcontainer huren.

Bouw en sloopafval container voor bedrijven

Als bedrijf kunt u een bouw en sloopafval container huren bij Afzetbak.nl. Wij zorgen ervoor dat de container volgens afspraak wordt geplaatst, en u kunt zich bezig houden met het uitvoeren van uw (sloop)werkzaamheden.

Voor elke klus in Nederland kunt u Afzetbak.nl inschakelen, wij leveren namelijk door heel Nederland bouw en sloopafval containers voor de zakelijke markt.

Hoe werkt het huren van een bouw en sloopafval container?

Het huren van een bouw en sloopafval container is eenvoudig zelf online te regelen. Via de website Afzetbak.nl kies je de juiste container voor jou klus, in dit geval gaat het om een bouw en sloopafval container.

Kies vervolgens het formaat bouw en sloopafval container, deze is beschikbaar in de formaten 3m³, 6m³, 10m³, 10m³ (gesloten), 20m³ & 40m³.

Vervolgens geeft u aan waar en wanneer de afvalcontainer voor bouw en sloopafval geplaatst kan worden. Wij zullen de container op het gewenste moment proberen te plaatsen.

Zodra de afvalcontainer geplaatst is vult u deze met het bouw en sloopafval. De container mag 6 weken op locatie blijven staan, maar als u eerder klaar bent kan de container eerder opgehaald worden. Dit doet u middels een ophaalverzoek, hierover heeft u per email instructies ontvangen. Het is ook mogelijk om via het klantenportaal een ophaalverzoek in te dienen.

Op de dag dat wij de bouw en sloopafval container gaan ophalen hoeft u zelf niet aanwezig te zijn, mits de chauffeur de container zelfstandig kan ophalen.

Wat is bouw en sloopafval?

Bouw- en sloopafval onstaat tijdens verbouwen of renoveren van een woning. Het zijn voornamelijk de overblijfselen van een sloopklus die u hebt uitgevoerd. Ook kan het materiaal zijn dat kapot is of niet meer (goed) functioneerd. Bouw- en sloopafval bestaat meestal uit hout, puin, plastic, papier, steenachtige stoffen en metaal.

De naam die veelal in de zakelijke (bouw) sector wordt gebruikt, is een bouwbak of bouwbakkie. Een bouw- en sloopafval container huurt u eenvoudig en snel bij Afzetbak.nl.

Afvoeren van bouw- en sloopafval?

Het goed afvoeren van bouw en sloopafval brengt veel met zich mee. Hoe gaat u zoveel afval op een goede, recyclebare manier, afvoeren zonder dat dit voor u veel tijd kost. De oplossing hier is: het huren van een bouw- en sloopafval container.

In een bouw- en sloopafval container kunt u (bijna) al uw afval in afvoeren. Wij plaatsen een container bij u op locatie, u vult de container, en vervolgens halen wij de container weer op. Het bouw en sloopafval wordt door ons gerecycled en verwerkt in nieuwe producten.

Informatie video's

Heeft u vragen over het huren van een afvalcontainer? Wij hebben verschillende video's gemaakt met uitleg over het huren van een container.

Onze werkwijze

Bent u aan het verbouwen en wilt u van uw afval af zonder ritjes te maken richting de afvalstort? Dat kan, door het huren van een afvalcontainer (ook wel afzetbak genoemd)!

Een afvalcontainer, in de formaten 3m3 t/m 40m3, wordt namelijk door ons geplaatst bij u op locatie. Deze kunt u vullen met het afval van de gekozen afvalstroom. Als de container vol is, kunt u een ophaal verzoek indien en gaan wij de afvalcontainer weer ophalen.

Uw afval wordt vervolgens bij een van onze verwerkingslocaties gescheiden om daarna verder hergebruikt te worden.

Dit alles in vijf eenvoudige stappen.

Meer info over de werkwijze
Afzetbak.nl reviews

Reviews van onze klanten

Prima service

Ze doen wat ze beloven!

super service volgens afpraak gehaald en gebracht. Toppie