Afvalcontainer huren?

Bij een verbouwing, renovatie of opruiming van onder andere huizen, tuinen en keukens/badkamers komt veel afval vrij. Steen, hout, kasten, plafonds, laminaat en nog veel meer spullen. Maar waar laat u al dat materiaal?

U kunt zelf diverse keren heen en weer rijden met uw auto naar de gemeentewerf. Dat kost veel tijd en bij vele, zo niet alle gemeenten mag u maar beperkt afval storten.

De meest voor de handliggende oplossing; online een afvalcontainer huren bij Afzetbak.nl. Het grote voordeel voor u: wij ontzorgen u! Uw afval wordt op een goede manier gerecycled tot nieuwe herbruikbare producten.

Onze website voorziet alle informatie welke nodig is om u verder te helpen de juiste keuze te maken en wij zorgen ervoor dat de container op de gewenste plek geplaatst wordt.

Container huren voor een onderneming?

Ook voor de professionele ondernemingen in heel Nederland zijn wij in de markt om de juiste container te plaatsen. Wanneer u een container geplaatst wilt hebben, bestelt u via onze website één van onze containers of u neemt contact op met de telefoon, mail, WhatsApp of chat met één van onze medewerkers om goede afspraken te maken, zodat u zich daar geen zorgen om hoeft te maken.

Wat is voor u de juiste container?

Wij leveren onze containers in de maten 3m³, 6 m³, 10 m³,10 m³ gesloten, 20 m³ en 40 m³ inhoud. De prijzen van een container zijn inclusief plaatsingskosten, afvoerkosten, milieutoeslag en inclusief 6 weken huur. Wij hanteren een all-in tarief door heel Nederland. De prijs zal hierdoor voor iedereen hetzelfde zijn ongeacht de locatie. Als het afval in de container niet voldoet aan de voorwaarden zullen wij extra kosten in rekening moeten brengen. De belading van de containers 3, 6 en 10 m³ afzetcontainers mogen tot maximaal 20 cm. boven de rand beladen worden.