Ga naar inhoud
🎉 Eindejaar opruim korting bij Afzetbak.nl!

Hout container huren

Een hout container huren doe je eenvoudig en snel via Afzetbak.nl. Vandaag bestelt? Morgen geleverd!

Met lage all-in prijzen kunt u in heel Nederland een afvalcontainer huren. Op werkdagen voor 16:30 uur bestelt, volgende werkdag geleverd.

Afzetbak grond icoon
Klantenbeoordeling 9.7
Voor 23:59 besteld: morgen bezorgd*
Levering door heel Nederland
Particulier & zakelijk

Extra informatie hout

Om het afval zo goed mogelijk te scheiden hebben wij per afvalstroom aangegeven welke materialen er in wel en niet in een hout container mogen.

Wat mag er in een hout container?

 • board-spaan- en vezelplaat
 • deuren
 • geperst of geplastificeerd hout
 • geschilderd hout
 • geverfd hout
 • hang en sluitwerk
 • kozijnen
 • pallets
 • spijkers
 • sponningen

Wat mag er niet in een hout container?

 • matrassen (inleveren bij de milieustraat)
 • autobanden (inleveren bij de milieustraat)
 • bomen (aparte container tuinafval)
 • gewolmaniseerd hout (aparte container bouw en sloop)
 • geïmpregneerd hout (aparte container bouw en sloop)
 • glas
 • snoeiafval (aparte container tuinafval)
 • stronken (aparte container tuinafval)
 • takken (aparte container tuinafval)
 • verduurzaamd hout (aparte container bouw en sloop)

Veel gestelde vragen

Heeft u het antwoord op uw vraag niet kunnen vinden? Geen probleem, onze klantenservice staat voor u klaar!

Wat kost het huren van een houtcontainer?

Een hout container huren is al mogelijk vanaf € 185,-. Wij hebben goedkope houtcontainers beschikbaar in de formaten 3m³, 6m³, 10m³, 10m³ (gesloten), 20m³ & 40m³.

Afhankelijk van het formaat hout container die u nodig hebt wordt de prijs bepaald. Kies daarom een container welke voldoende ruimte heeft, dit bespaart u een 2de hout container bestellen.

Wat mag er in een hout container?

In een hout container mag je onder andere geschilderd hout, deuren, sponningen, kozijnen, board-spaan- en vezelplaat, geperst of geplastificeerd hout, pallets, geverfd hout, spijkers & hang en sluitwerk afvoeren.

Er zijn ook bepaalde items welke niet in een hout container afgevoerd mogen worden. Deze staan vermeld tijdens het bestelproces van de container, let hier alstublieft goed op.

Hout container huren als particulier

Particulieren kunnen bij Afzetbak.nl een container huren voor het afvoeren van hout. Wij zorgen voor het plaatsen, afvoeren en verwerken van uw hout.

Wij plaatsen dagelijks afvalcontainers door heel Nederland. Ook voor het afvoeren van hout hebben wij de oplossing voor u als particulier, dit kunt u bij Afzetbak.nl aanvragen door een houtcontainer huren.

Hout container voor bedrijven

Als bedrijf kunt u een hout container huren bij Afzetbak.nl. Wij zorgen ervoor dat de container volgens afspraak wordt geplaatst, en u kunt zich bezig houden met het uitvoeren van uw (sloop)werkzaamheden.

Voor elke klus in Nederland kunt u Afzetbak.nl inschakelen, wij leveren namelijk door heel Nederland hout containers voor de zakelijke markt.

Hoe werkt het huren van een hout container?

Het huren van een hout container is eenvoudig zelf online te regelen. Via de website Afzetbak.nl kies je de juiste container voor jou klus, in dit geval gaat het om een hout container.

Kies vervolgens het formaat hout container, deze is beschikbaar in de formaten 3m³, 6m³, 10m³, 10m³ (gesloten), 20m³ & 40m³.

Vervolgens geeft u aan waar en wanneer de afvalcontainer voor hout geplaatst kan worden. Wij zullen de container op het gewenste moment proberen te plaatsen.

Zodra de afvalcontainer geplaatst is vult u deze met het hout. De container mag 6 weken op locatie blijven staan, maar als u eerder klaar bent kan de container eerder opgehaald worden. Dit doet u middels een ophaalverzoek, hierover heeft u per email instructies ontvangen. Het is ook mogelijk om via het klantenportaal een ophaalverzoek in te dienen.

Op de dag dat wij de hout container gaan ophalen hoeft u zelf niet aanwezig te zijn, mits de chauffeur de container zelfstandig kan ophalen.

Hout container huren van 1 dag tot 6 weken

Bij Afzetbak.nl kunt u een container huren voor het afvoeren van hout, standaard zit er 6 weken huur inbegrepen bij het all-in tarief.

Heeft u de container voor een langer periode nodig? Dat is mogelijk: hiervoor rekenen wij een extra huur van €2,50 excl btw per werkdag (na de huurvrij periode van 6 weken).

Wilt u de container maar voor 1 dag huren? Ook dat is mogelijk, maar het all-in tarief blijft hierbij gelijk. U kunt na plaatsen van de bestelling direct een ophaal aanvragen door het ophaalformulier in te vullen, deze is beschikbaar na het plaatsen van een bestelling voor de hout container en zal ook per email worden toegestuurd.

Informatie video's

Heeft u vragen over het huren van een afvalcontainer? Wij hebben verschillende video's gemaakt met uitleg over het huren van een container.

Onze werkwijze

Bent u aan het verbouwen en wilt u van uw afval af zonder ritjes te maken richting de afvalstort? Dat kan, door het huren van een afvalcontainer (ook wel afzetbak genoemd)!

Een afvalcontainer, in de formaten 3m3 t/m 40m3, wordt namelijk door ons geplaatst bij u op locatie. Deze kunt u vullen met het afval van de gekozen afvalstroom. Als de container vol is, kunt u een ophaal verzoek indien en gaan wij de afvalcontainer weer ophalen.

Uw afval wordt vervolgens bij een van onze verwerkingslocaties gescheiden om daarna verder hergebruikt te worden.

Dit alles in vijf eenvoudige stappen.

Meer info over de werkwijze
Afzetbak.nl reviews

Reviews van onze klanten

Super goed bedrijf absolute aanrader voor iedereen die een afwascontainer of wat dan ook nodig heeft. Snel levering, zelf plek kiezen van container en opgehaald op moment dat het je uitkomt.

Precies daar neergezet waar ik hem wilde hebben. Zeer aardige chauffeur en tel. Personeel.

Wij maken al een tijd gebruik door het hele land van de diensten van afzetbak en zijn mega blij hoe het gaat communicatie is makkelijk en erg snel! Ook denken ze met je mee wat handig is met het product wat je moet afvoeren welke bak en wat de beste prijs daarvoor is. Bedankt en tot de volgende bestelling!