Ga naar inhoud
Afzetbak.nl weekend korting, levering door heel Nederland! 🇳🇱

Één team met als doel:
jou de beste dienstverlening leveren

Afzetbak.nl is een toonaangevend team van professionals dat zich al meer dan 6 jaar richt op de verhuur van afzetbakken in Nederland.

Het team is samengesteld uit experts met jarenlange ervaring in de afvalverwerkingsindustrie, waardoor ze een ongeëvenaarde expertise hebben in het leveren van hoogwaardige diensten aan klanten.

Persoon Afzetbak.nl

Afzetbak.nl gestart

De eerste stap is gezet, naast de offline dienstverlening zijn wij ook online bereikbaar via de website.

RolcontainerService uitbreiding

De dienstverlening is uitgebreid met het aanbieden van rolcontainers voor bedrijven zonder contracten.

1.000ste container

Het eerste jaar afsluiten met een mooie mijlpaal van 1.000 geleverde afzetcontainers.

10.000 klanten

Al 10.000 klanten hebben gebruik gemaakt van onze dienstverlening en behalen hierbij een gemiddelde van 9.7 sterren via reviews.

Onze klanten

Bij ons bedrijf zijn we ontzettend trots op onze terugkerende klanten. We begrijpen dat het vinden van een betrouwbare en professionele dienstverlener een uitdaging kan zijn en we zijn blij dat onze klanten ons opnieuw en opnieuw vertrouwen met hun behoeften.

Onze terugkerende klanten zijn het bewijs van onze toewijding aan kwaliteit en klantenservice. We werken hard om ervoor te zorgen dat elke klant tevreden is met onze dienstverlening en we waarderen de voortdurende steun die we van hen krijgen.

gebaseerd op 2688 reviews

Onze klantenservice

De klantenservice van Afzetbak.nl is een team van vriendelijke en deskundige medewerkers die altijd paraat staan om jou te helpen.

Met hun uitstekende service en snelle reactietijd zorgen ze ervoor dat al je vragen en onduidelijkheden vakkundig worden opgelost.

Naast hen werken er ook ervaren chauffeurs en operators, die allemaal bijdragen aan een vlotte en efficiënte afhandeling van jouw behoeften.

Team Afzetbak.nl: Maurice
Team Afzetbak.nl: Abel
Team Afzetbak.nl: Michael

Onze cijfers van de afgelopen tijd

Bij Afzetbak.nl zijn we altijd in beweging om de beste container dienstverlener voor jou te zijn. Hieronder hebben we daarom enkele statistieken verzameld van de opdrachten die wij in het verleden uitgevoerd.

130 locaties

Inzamellocaties

De verschillende inzamellocaties waar het ingezamelde afval wordt verwerkt.

401.114 kuub

Aantal kuub afgevoerd

De hoeveelheid afval dat we in de afgelopen tijd hebben afgevoerd.

18.928 opdrachtgevers

Verschillende opdrachtgevers

Verschillende bedrijven & particulieren die gebruik hebben gemaakt van onze dienstverlening.

Collega worden?

Als een groeiende en innoverende organisatie zijn wij op zoek naar extra nieuwe collega's. Doe jij net even dat stapje extra voor de klant? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!

Vacatures

 • Functie
  Vrachtwagen chauffeur
  Omschrijving
  Word jij onze nieuwe vrachtwagenchauffeur en breng jij onze afzetbakken veilig en efficiënt naar de klant? Join the team bij Afzetbak.nl!
  Uren
  32 - 40 uur
  Locatie
  De Lier (Zuid-Holland)
 • Functie
  Planner
  Omschrijving
  Ben jij de dynamische planner die ons team bij Afzetbak.nl komt versterken en zorg jij voor een optimale inzet van onze transportmiddelen? Join us!
  Uren
  32 - 40 uur
  Locatie
  De Lier (Zuid-Holland)
 • Functie
  Commercieel medewerker
  Omschrijving
  Ben jij de commerciële duizendpoot die ons team bij Afzetbak.nl komt versterken en verkoop jij onze afzetbakken als geen ander? Join us!
  Uren
  32 - 40 uur
  Locatie
  De Lier (Zuid-Holland)