Rolcontainer huren

Rolcontainer huren voor uw (bedrijfs)afval

U kunt bij ons terecht om een rolcontainer te huren voor het afvoeren van restafval, papier of karton en organisch afval. Onze klantenservice helpt u graag verder bij het vinden van een rolcontainer voor uw bedrijfsafval. U bent bij ons aan het goede adres voor het huren van een rolcontainer in heel Nederland.

Prijzen huren van een rolcontainer

U betaald bij RolcontainerService.nl een bedrag, hierin zitten de volgende kosten inbegrepen: huur van de rolcontainer, milieutoeslagen, ledigingskosten en verwerkingskosten van het afval. De getoonde prijzen zijn exclusief 21% btw en zijn all-in (net zoals al onze andere producten die wij aanbieden, dat is wel zo makkelijk).

Formaten van rolcontainers

Afhankelijk van uw wensen kunnen wij rolcontainers leveren in verschillende formaten.

Wilt u een rolcontainer bij u binnen plaatsen? Dan is het verstandig om een rolcontainer te kiezen tussen de 240 tot maximaal 660 liter. Deze passen eenvoudig door een normale deur.

Als u meer volume wilt voor uw bedrijfsafval kunt u kiezen voor een 1100 tot 1700 liter rolcontainer.

Om u een duidelijk beeld te geven hoeveel afval u kunt afvoeren in een rolcontainer hebben wij een overzicht gemaakt van de rolcontainers die wij leveren. Hierin hebben wij voorbeelden gebruikt van 40 liter afvalzakken.

  • * 240 liter (± 6 afvalzakken)
  • * 660 liter (± 16 afvalzakken)
  • * 770 liter (± 19 afvalzakken)
  • * 1100 liter (± 27 afvalzakken)
  • * 1300 liter (± 32 afvalzakken)
  • * 1700 liter (± 42 afvalzakken)

Ledigingsfrequentie

U heeft de mogelijkheid om te bepalen hoe vaak een rolcontainer geledigd moet worden. Wij zullen op vooraf aangegeven dagen de container bij u ledigen en dit zal u inzichtelijk krijgen in een online omgeving. Naast het inzien van uw persoonlijke ledigingskalender is het mogelijk om deze uit te printen zodat al uw medewerkers inzichtelijk hebben op welke dagen wij uw rolcontainer(s) gaan ledigen. In het volgende overzicht ziet u de mogelijke ledigingsfrequenties voor een rolcontainer.

  • * 2x per week
  • * 1x per week
  • * 1x per 2 weken
  • * 1x per 4 weken

RolcontainerService.nl is een dochterondering van Afzetbak.nl welke gespecialiseerd is in het verhuren van rolcontainers aan particulieren en bedrijven

Wilt u dit product bestellen?
Neem dan contact op met onze klantenservice via [email protected] of 085-029 24 10.

Overige producten

Niet gevonden wat u zoekt?

Onze klantenservice staat voor u klaar om ook voor uw project een passende oplossing te zoeken.