Ga naar inhoud
Klaar voor een frisse start dit voorjaar? Ruim op met een container van Afzetbak.nl!

Rolcontainer huren

Rolcontainer huren voor uw (bedrijfs)afval

U kunt bij ons terecht om een rolcontainer te huren voor het afvoeren van restafval, papier of karton en organisch afval. Onze klantenservice helpt u graag verder bij het vinden van een rolcontainer voor uw bedrijfsafval. U bent bij ons aan het goede adres voor het huren van een rolcontainer in heel Nederland.

In het MKB afval afvoeren kunt u eenvoudig regelen via een rolcontainer. Afzetbak.nl heeft verschillende formaten rolcontainers om de uw zakelijke afval af te voeren. Hiermee is ook het afval afvoeren bij het MKB (of kleine bedrijven) goed geregeld.

Een bedrijfsafval container huren hoeft niet lastig te zijn. Met de landelijke dekking wordt ook uw bedrijfsafval in een container afgevoerd.

Zakelijk afval scheiden

Als bedrijf bent u verplicht uw afval te scheiden. In een vergunning vanuit de gemeente of provincie staat welke afvalstoffen u dient te scheiden. Via RolcontainerService.nl kunt u vervolgens eenvoudig een rolcontainer huren voor het afvoeren van uw zakelijke afval.

U kunt uw bedrijfafval, papier/karton en swill laten inzamelen door RolcontainerService.nl. RolcontainerService.nl is een erkende afvalinzamelaar welke een VIHB registratie heeft.

MKB afval afvoeren

In het MKB heeft u zeer waarschijnlijk afval waar u als bedrijf vanaf wilt. Bij RolcontainerService.nl kunnen wij u hierbij helpen.

Als erkende VIHB afvalinzamelaar heeft RolcontainerService.nl de mogelijkheid om uw bedrijfsafval op freqentie of afroep op te halen. Uw bedrijfsafval kan al vanaf 1x per maand, of vaker tot meerdere malen per week, worden opgehaald. De tarieven van RolcontainerService.nl zijn eenvoudig en transparant, hierdoor weet u precies wat u per lediging/maand betaalt.

Afvalstromen rolcontainer huren

Bedrijfsafval komt voor in (bijna) ieder bedrijf. Een rolcontainer huren voor bedrijfsafval lijkt op huishoudelijk afval. Hieraan kunt u dus eenvoudig herkennen welke materialen er in een bedrijfsafval rolcontainer mogen.

Een rolcontainer voor papier en karton is handig om te gebruiken wanneer u veel pakketten ontvangt. Denk hieraan van bestelling vanuit webshops welke via de post worden verstuurd. Door het afval te scheiden kan het papier en karton afval eenvoudig worden gerecycled. Hierdoor hoeven er minder bomen gekapt te worden om nieuw papier/karton te produceren.

Prijzen huren van een rolcontainer

U betaald bij RolcontainerService.nl een bedrag, hierin zitten de volgende kosten inbegrepen: huur van de rolcontainer, milieutoeslagen, ledigingskosten en verwerkingskosten van het afval. De getoonde prijzen zijn exclusief 21% btw en zijn all-in (net zoals al onze andere producten die wij aanbieden, dat is wel zo makkelijk).

Formaten van rolcontainers

Afhankelijk van uw wensen kunnen wij rolcontainers leveren in verschillende formaten.

Wilt u een rolcontainer bij u binnen plaatsen? Dan is het verstandig om een rolcontainer te kiezen tussen de 240 tot maximaal 660 liter. Deze passen eenvoudig door een normale deur.

Als u meer volume wilt voor uw bedrijfsafval kunt u kiezen voor een 1100 tot 1700 liter rolcontainer.

Om u een duidelijk beeld te geven hoeveel afval u kunt afvoeren in een rolcontainer hebben wij een overzicht gemaakt van de rolcontainers die wij leveren. Hierin hebben wij voorbeelden gebruikt van 40 liter afvalzakken.

  • 240 liter (± 6 afvalzakken)
  • 660 liter (± 16 afvalzakken)
  • 770 liter (± 19 afvalzakken)
  • 1100 liter (± 27 afvalzakken)
  • 1300 liter (± 32 afvalzakken)
  • 1700 liter (± 42 afvalzakken)

Ledigingsfrequentie

U heeft de mogelijkheid om te bepalen hoe vaak een rolcontainer geledigd moet worden. Wij zullen op vooraf aangegeven dagen de container bij u ledigen en dit zal u inzichtelijk krijgen in een online omgeving. Naast het inzien van uw persoonlijke ledigingskalender is het mogelijk om deze uit te printen zodat al uw medewerkers inzichtelijk hebben op welke dagen wij uw rolcontainer(s) gaan ledigen. In het volgende overzicht ziet u de mogelijke ledigingsfrequenties voor een rolcontainer.

  • 2x per week
  • 1x per week
  • 1x per 2 weken
  • 1x per 4 weken

RolcontainerService.nl is een dochterondering van Afzetbak.nl welke gespecialiseerd is in het verhuren van rolcontainers aan bedrijven.

Bedrijfsafval

Prijs vanaf € 53,60

Papier/karton

Prijs vanaf € 16,60

Swill

Prijs vanaf € 40,30

PMD

Prijs vanaf € 41,25

Glas

Prijs vanaf € 25,15

Wil je dit product bestellen?

Neem dan contact op met onze klantenservice via [email protected] of 085-029 24 10.

Niet gevonden wat je zoekt?

Onze klantenservice staat voor je klaar om ook voor jouw project een passende oplossing te zoeken.