Ga naar inhoud
🚚 Nieuw: live tracking van container levering

Asbest container huren

Een asbest container huren doe je eenvoudig en snel via Afzetbak.nl. Vandaag bestelt? Morgen geleverd!

Met lage all-in prijzen kunt u in heel Nederland een afvalcontainer huren. Op werkdagen voor 16:30 uur bestelt, volgende werkdag geleverd.

Afzetbak grond icoon
Klantenbeoordeling 9.7
Voor 23:59 besteld: morgen bezorgd*
Levering door heel Nederland
Particulier & zakelijk

Beschikbare asbest containers

Voor de afvalstroom asbest hebben wij containers beschikbaar in 2 verschillende formaten.

Indien u niet weet welk formaat u moet kiezen, kunt u contact opnemen met de klantenservice. Zij kunnen u helpen met het kiezen van het juiste formaat voor een asbest container.

Extra informatie asbest

Om het afval zo goed mogelijk te scheiden hebben wij per afvalstroom aangegeven welke materialen er in wel en niet in een asbest container mogen.

Wat mag er in een asbest container?

  • asbest (speciale inzameling asbest)
  • asbest lijkend (speciale inzameling asbest)

Veel gestelde vragen

Heeft u het antwoord op uw vraag niet kunnen vinden? Geen probleem, onze klantenservice staat voor u klaar!

Wat kost het huren van een asbestcontainer?

Een asbest container huren is al mogelijk vanaf € 899,01. Wij hebben goedkope asbestcontainers beschikbaar in de formaten 6m³ & 20m³.

Afhankelijk van het formaat asbest container die u nodig hebt wordt de prijs bepaald. Kies daarom een container welke voldoende ruimte heeft, dit bespaart u een 2de asbest container bestellen.

Wat mag er in een asbest container?

In een asbest container mag je onder andere asbest (speciale inzameling asbest) & asbest lijkend (speciale inzameling asbest) afvoeren.

Er zijn ook bepaalde items welke niet in een asbest container afgevoerd mogen worden. Deze staan vermeld tijdens het bestelproces van de container, let hier alstublieft goed op.

Asbest container huren als particulier

Particulieren kunnen bij Afzetbak.nl een container huren voor het afvoeren van asbest. Wij zorgen voor het plaatsen, afvoeren en verwerken van uw asbest.

Wij plaatsen dagelijks afvalcontainers door heel Nederland. Ook voor het afvoeren van asbest hebben wij de oplossing voor u als particulier, dit kunt u bij Afzetbak.nl aanvragen door een asbestcontainer huren.

Asbest container voor bedrijven

Als bedrijf kunt u een asbest container huren bij Afzetbak.nl. Wij zorgen ervoor dat de container volgens afspraak wordt geplaatst, en u kunt zich bezig houden met het uitvoeren van uw (sloop)werkzaamheden.

Voor elke klus in Nederland kunt u Afzetbak.nl inschakelen, wij leveren namelijk door heel Nederland asbest containers voor de zakelijke markt.

Hoe werkt het huren van een asbest container?

Het huren van een asbest container is eenvoudig zelf online te regelen. Via de website Afzetbak.nl kies je de juiste container voor jou klus, in dit geval gaat het om een asbest container.

Kies vervolgens het formaat asbest container, deze is beschikbaar in de formaten 6m³ & 20m³.

Vervolgens geeft u aan waar en wanneer de afvalcontainer voor asbest geplaatst kan worden. Wij zullen de container op het gewenste moment proberen te plaatsen.

Zodra de afvalcontainer geplaatst is vult u deze met het asbest. De container mag 6 weken op locatie blijven staan, maar als u eerder klaar bent kan de container eerder opgehaald worden. Dit doet u middels een ophaalverzoek, hierover heeft u per email instructies ontvangen. Het is ook mogelijk om via het klantenportaal een ophaalverzoek in te dienen.

Op de dag dat wij de asbest container gaan ophalen hoeft u zelf niet aanwezig te zijn, mits de chauffeur de container zelfstandig kan ophalen.

Informatie video's

Heeft u vragen over het huren van een afvalcontainer? Wij hebben verschillende video's gemaakt met uitleg over het huren van een container.

Onze werkwijze

Bent u aan het verbouwen en wilt u van uw afval af zonder ritjes te maken richting de afvalstort? Dat kan, door het huren van een afvalcontainer (ook wel afzetbak genoemd)!

Een afvalcontainer, in de formaten 3m3 t/m 40m3, wordt namelijk door ons geplaatst bij u op locatie. Deze kunt u vullen met het afval van de gekozen afvalstroom. Als de container vol is, kunt u een ophaal verzoek indien en gaan wij de afvalcontainer weer ophalen.

Uw afval wordt vervolgens bij een van onze verwerkingslocaties gescheiden om daarna verder hergebruikt te worden.

Dit alles in vijf eenvoudige stappen.

Meer info over de werkwijze
Afzetbak.nl reviews

Reviews van onze klanten

Prima service

Ze doen wat ze beloven!

super service volgens afpraak gehaald en gebracht. Toppie