Ga naar inhoud
Klaar voor een frisse start dit voorjaar? Ruim op met een container van Afzetbak.nl!

Asbest container huren

Vandaag besteld, morgen geleverd!

Een asbest container huren doe je eenvoudig en snel via Afzetbak.nl. Vandaag besteld? Morgen geleverd!

Met lage all-in prijzen kan je in heel Nederland een afvalcontainer huren. Op werkdagen voor 16:30 uur bestelt, volgende werkdag geleverd.

Afzetbak grond icoon
Voor 23:59 besteld: morgen bezorgd*
Levering door heel Nederland
Particulier & zakelijk

Beschikbare asbest containers

Voor de afvalstroom asbest hebben wij containers beschikbaar in 1 verschillende formaten.

Indien je niet weet welk formaat container je moet kiezen, kan je contact opnemen met de klantenservice. Zij kunnen jou helpen met het kiezen van het juiste formaat container voor asbest.

Extra informatie asbest

Om het afval zo goed mogelijk te scheiden hebben wij per afvalstroom aangegeven welke materialen er in wel en niet in een asbest container mogen.

Wat mag er in een asbest container?

  • asbest (speciale inzameling asbest)
  • asbest lijkend (speciale inzameling asbest)

Onze werkwijze

Ben je aan het verbouwen en wil je van jouw afval af zonder ritjes te maken richting de afvalstort? Dat kan, door het huren van een afvalcontainer (ook wel afzetbak genoemd)!

Een afvalcontainer, in de formaten 3m3 t/m 40m3, wordt namelijk door ons geplaatst bij jou op locatie. Deze kan je vullen met het afval van de gekozen afvalstroom. Als de container vol is, kan je een ophaal verzoek indien en gaan wij de afvalcontainer weer ophalen.

Jouw afval wordt vervolgens bij een van onze verwerkingslocaties gescheiden om daarna verder hergebruikt te worden.

Dit alles in vijf eenvoudige stappen.

Meer info over de werkwijze

Veel gestelde vragen

Heb je het antwoord op jouw vraag niet kunnen vinden? Geen probleem, onze klantenservice staat voor jou klaar!

Wat kost het huren van een asbestcontainer?

Een asbest container huren is al mogelijk vanaf € 959,-. Wij hebben goedkope asbestcontainers beschikbaar in de formaten 6m³.

Afhankelijk van het formaat asbest container die u nodig hebt wordt de prijs bepaald. Kies daarom een container welke voldoende ruimte heeft, dit bespaart u een 2de asbest container bestellen.

Wat mag er in een asbest container?

In een asbest container mag je onder andere asbest (speciale inzameling asbest) & asbest lijkend (speciale inzameling asbest) afvoeren.

Er zijn ook bepaalde items welke niet in een asbest container afgevoerd mogen worden. Deze staan vermeld tijdens het bestelproces van de container, let hier alstublieft goed op.

Asbest container huren als particulier

Particulieren kunnen bij Afzetbak.nl een container huren voor het afvoeren van asbest. Wij zorgen voor het plaatsen, afvoeren en verwerken van uw asbest.

Wij plaatsen dagelijks afvalcontainers door heel Nederland. Ook voor het afvoeren van asbest hebben wij de oplossing voor u als particulier, dit kunt u bij Afzetbak.nl aanvragen door een asbestcontainer huren.

Asbest container voor bedrijven

Als bedrijf kunt u een asbest container huren bij Afzetbak.nl. Wij zorgen ervoor dat de container volgens afspraak wordt geplaatst, en u kunt zich bezig houden met het uitvoeren van uw (sloop)werkzaamheden.

Voor elke klus in Nederland kunt u Afzetbak.nl inschakelen, wij leveren namelijk door heel Nederland asbest containers voor de zakelijke markt.

Hoe werkt het huren van een asbest container?

Het huren van een asbest container is eenvoudig zelf online te regelen. Via de website Afzetbak.nl kies je de juiste container voor jouw klus, in dit geval gaat het om een asbest container.

Kies vervolgens het formaat asbest container, deze is beschikbaar in de formaten 6m³.

Vervolgens geeft u aan waar en wanneer de afvalcontainer voor asbest geplaatst kan worden. Wij zullen de container op het gewenste moment proberen te plaatsen.

Zodra de afvalcontainer geplaatst is vult u deze met het asbest. De container mag 6 weken op locatie blijven staan, maar als u eerder klaar bent kan de container eerder opgehaald worden. Dit doet u middels een ophaalverzoek, hierover heeft u per email instructies ontvangen. Het is ook mogelijk om via het klantenportaal een ophaalverzoek in te dienen.

Op de dag dat wij de asbest container gaan ophalen hoeft u zelf niet aanwezig te zijn, mits de chauffeur de container zelfstandig kan ophalen.

Asbest container huren van 1 dag tot 6 weken

Bij Afzetbak.nl kunt u een container huren voor het afvoeren van asbest, standaard zit er 6 weken huur inbegrepen bij het all-in tarief.

Heeft u de container voor een langer periode nodig? Dat is mogelijk: hiervoor rekenen wij een extra huur van €2,50 excl btw per werkdag (na de huurvrij periode van 6 weken).

Wilt u de container maar voor 1 dag huren? Ook dat is mogelijk, maar het all-in tarief blijft hierbij gelijk. U kunt na plaatsen van de bestelling direct een ophaal aanvragen door het ophaalformulier in te vullen, deze is beschikbaar na het plaatsen van een bestelling voor de asbest container en zal ook per email worden toegestuurd.

Informatie video's

Heb je vragen over het huren van een afvalcontainer? Wij hebben verschillende video's gemaakt met uitleg over het huren van een container.

Afzetbak.nl reviews

Reviews van onze klanten

Goede service en het reserveren is laagdrempelig. Keurige op- en afhaal diensten.

Erg goed contact met de klant onderhouden! Ben zeer tevreden.

Prima geregeld, duidelijk antwoord op onze vraag.