Ga naar inhoud
🎉 2023 opgeruimd starten, met een container van Afzetbak.nl!

Dakafval container huren

Een dakafval container huren doe je eenvoudig en snel via Afzetbak.nl. Vandaag bestelt? Morgen geleverd!

Met lage all-in prijzen kunt u in heel Nederland een afvalcontainer huren. Op werkdagen voor 16:30 uur bestelt, volgende werkdag geleverd.

Afzetbak grond icoon
Klantenbeoordeling 9.7
Voor 23:59 besteld: maandag bezorgd*
Levering door heel Nederland
Particulier & zakelijk

Beschikbare dakafval containers

Voor de afvalstroom dakafval hebben wij containers beschikbaar in 5 verschillende formaten.

Indien u niet weet welk formaat u moet kiezen, kunt u contact opnemen met de klantenservice. Zij kunnen u helpen met het kiezen van het juiste formaat voor een dakafval container.

Extra informatie dakafval

Om het afval zo goed mogelijk te scheiden hebben wij per afvalstroom aangegeven welke materialen er in wel en niet in een dakafval container mogen.

Wat mag er in een dakafval container?

 • dakbedekking (dakleer, bitumen- en teerhoudend)

Wat mag er niet in een dakafval container?

 • matrassen (inleveren bij de milieustraat)
 • autobanden (inleveren bij de milieustraat)
 • bomen (aparte container tuinafval)
 • gewolmaniseerd hout (aparte container bouw en sloop)
 • geïmpregneerd hout (aparte container bouw en sloop)
 • grind (aparte container bouw en sloop)
 • snoeiafval (aparte container tuinafval)
 • stronken (aparte container tuinafval)
 • takken (aparte container tuinafval)
 • verduurzaamd hout (aparte container bouw en sloop)

Onze werkwijze

Bent u aan het verbouwen en wilt u van uw afval af zonder ritjes te maken richting de afvalstort? Dat kan, door het huren van een afvalcontainer (ook wel afzetbak genoemd)!

Een afvalcontainer, in de formaten 3m3 t/m 40m3, wordt namelijk door ons geplaatst bij u op locatie. Deze kunt u vullen met het afval van de gekozen afvalstroom. Als de container vol is, kunt u een ophaal verzoek indien en gaan wij de afvalcontainer weer ophalen.

Uw afval wordt vervolgens bij een van onze verwerkingslocaties gescheiden om daarna verder hergebruikt te worden.

Dit alles in vijf eenvoudige stappen.

Meer info over de werkwijze

Veel gestelde vragen

Heeft u het antwoord op uw vraag niet kunnen vinden? Geen probleem, onze klantenservice staat voor u klaar!

Wat kost het huren van een dakafvalcontainer?

Een dakafval container huren is al mogelijk vanaf € 739,-. Wij hebben goedkope dakafvalcontainers beschikbaar in de formaten 3m³, 6m³, 10m³ & 10m³ (gesloten).

Afhankelijk van het formaat dakafval container die u nodig hebt wordt de prijs bepaald. Kies daarom een container welke voldoende ruimte heeft, dit bespaart u een 2de dakafval container bestellen.

Wat mag er in een dakafval container?

In een dakafval container mag je onder andere dakbedekking (dakleer, bitumen- en teerhoudend) afvoeren.

Er zijn ook bepaalde items welke niet in een dakafval container afgevoerd mogen worden. Deze staan vermeld tijdens het bestelproces van de container, let hier alstublieft goed op.

Dakafval container huren als particulier

Particulieren kunnen bij Afzetbak.nl een container huren voor het afvoeren van dakafval. Wij zorgen voor het plaatsen, afvoeren en verwerken van uw dakafval.

Wij plaatsen dagelijks afvalcontainers door heel Nederland. Ook voor het afvoeren van dakafval hebben wij de oplossing voor u als particulier, dit kunt u bij Afzetbak.nl aanvragen door een dakafvalcontainer huren.

Dakafval container voor bedrijven

Als bedrijf kunt u een dakafval container huren bij Afzetbak.nl. Wij zorgen ervoor dat de container volgens afspraak wordt geplaatst, en u kunt zich bezig houden met het uitvoeren van uw (sloop)werkzaamheden.

Voor elke klus in Nederland kunt u Afzetbak.nl inschakelen, wij leveren namelijk door heel Nederland dakafval containers voor de zakelijke markt.

Hoe werkt het huren van een dakafval container?

Het huren van een dakafval container is eenvoudig zelf online te regelen. Via de website Afzetbak.nl kies je de juiste container voor jou klus, in dit geval gaat het om een dakafval container.

Kies vervolgens het formaat dakafval container, deze is beschikbaar in de formaten 3m³, 6m³, 10m³ & 10m³ (gesloten).

Vervolgens geeft u aan waar en wanneer de afvalcontainer voor dakafval geplaatst kan worden. Wij zullen de container op het gewenste moment proberen te plaatsen.

Zodra de afvalcontainer geplaatst is vult u deze met het dakafval. De container mag 6 weken op locatie blijven staan, maar als u eerder klaar bent kan de container eerder opgehaald worden. Dit doet u middels een ophaalverzoek, hierover heeft u per email instructies ontvangen. Het is ook mogelijk om via het klantenportaal een ophaalverzoek in te dienen.

Op de dag dat wij de dakafval container gaan ophalen hoeft u zelf niet aanwezig te zijn, mits de chauffeur de container zelfstandig kan ophalen.

Dakafval container huren van 1 dag tot 6 weken

Bij Afzetbak.nl kunt u een container huren voor het afvoeren van dakafval, standaard zit er 6 weken huur inbegrepen bij het all-in tarief.

Heeft u de container voor een langer periode nodig? Dat is mogelijk: hiervoor rekenen wij een extra huur van €2,50 excl btw per werkdag (na de huurvrij periode van 6 weken).

Wilt u de container maar voor 1 dag huren? Ook dat is mogelijk, maar het all-in tarief blijft hierbij gelijk. U kunt na plaatsen van de bestelling direct een ophaal aanvragen door het ophaalformulier in te vullen, deze is beschikbaar na het plaatsen van een bestelling voor de dakafval container en zal ook per email worden toegestuurd.

Afzetbak.nl reviews

Reviews van onze klanten

heel goede dienstverlening . ik raad je het echt aan.

De dichte container werd op het afgesproken tijdstip gebracht en ook op het afgesproken tijdstip weer opgehaald.

Fijne manier van reserveren en goede prijs. Communicatie over wanneer ze precies komen (bevestiging levering of ophalen en tijdstip) kan beter. Moest zelf achteraan bellen om te horen wat de verwachtte tijd zou zijn.