Ga naar inhoud
Klaar voor een frisse start dit voorjaar? Ruim op met een container van Afzetbak.nl!

Gasbeton container huren

Vandaag besteld, morgen geleverd!

Een gasbeton container huren doe je eenvoudig en snel via Afzetbak.nl. Vandaag besteld? Morgen geleverd!

Met lage all-in prijzen kan je in heel Nederland een afvalcontainer huren. Op werkdagen voor 16:30 uur bestelt, volgende werkdag geleverd.

Afzetbak grond icoon
Voor 23:59 besteld: morgen bezorgd*
Levering door heel Nederland
Particulier & zakelijk

Beschikbare gasbeton containers

Voor de afvalstroom gasbeton hebben wij containers beschikbaar in 4 verschillende formaten.

Indien je niet weet welk formaat container je moet kiezen, kan je contact opnemen met de klantenservice. Zij kunnen jou helpen met het kiezen van het juiste formaat container voor gasbeton.

Extra informatie gasbeton

Om het afval zo goed mogelijk te scheiden hebben wij per afvalstroom aangegeven welke materialen er in wel en niet in een gasbeton container mogen.

Wat mag er in een gasbeton container?

  • gasbeton

Onze werkwijze

Ben je aan het verbouwen en wil je van jouw afval af zonder ritjes te maken richting de afvalstort? Dat kan, door het huren van een afvalcontainer (ook wel afzetbak genoemd)!

Een afvalcontainer, in de formaten 3m3 t/m 40m3, wordt namelijk door ons geplaatst bij jou op locatie. Deze kan je vullen met het afval van de gekozen afvalstroom. Als de container vol is, kan je een ophaal verzoek indien en gaan wij de afvalcontainer weer ophalen.

Jouw afval wordt vervolgens bij een van onze verwerkingslocaties gescheiden om daarna verder hergebruikt te worden.

Dit alles in vijf eenvoudige stappen.

Meer info over de werkwijze

Veel gestelde vragen

Heb je het antwoord op jouw vraag niet kunnen vinden? Geen probleem, onze klantenservice staat voor jou klaar!

Wat kost het huren van een gasbetoncontainer?

Een gasbeton container huren is al mogelijk vanaf € 484,-. Wij hebben goedkope gasbetoncontainers beschikbaar in de formaten 3m³, 6m³, 10m³ & 20m³.

Afhankelijk van het formaat gasbeton container die u nodig hebt wordt de prijs bepaald. Kies daarom een container welke voldoende ruimte heeft, dit bespaart u een 2de gasbeton container bestellen.

Wat mag er in een gasbeton container?

In een gasbeton container mag je onder andere gasbeton afvoeren.

Er zijn ook bepaalde items welke niet in een gasbeton container afgevoerd mogen worden. Deze staan vermeld tijdens het bestelproces van de container, let hier alstublieft goed op.

Gasbeton container huren als particulier

Particulieren kunnen bij Afzetbak.nl een container huren voor het afvoeren van gasbeton. Wij zorgen voor het plaatsen, afvoeren en verwerken van uw gasbeton.

Wij plaatsen dagelijks afvalcontainers door heel Nederland. Ook voor het afvoeren van gasbeton hebben wij de oplossing voor u als particulier, dit kunt u bij Afzetbak.nl aanvragen door een gasbetoncontainer huren.

Gasbeton container voor bedrijven

Als bedrijf kunt u een gasbeton container huren bij Afzetbak.nl. Wij zorgen ervoor dat de container volgens afspraak wordt geplaatst, en u kunt zich bezig houden met het uitvoeren van uw (sloop)werkzaamheden.

Voor elke klus in Nederland kunt u Afzetbak.nl inschakelen, wij leveren namelijk door heel Nederland gasbeton containers voor de zakelijke markt.

Hoe werkt het huren van een gasbeton container?

Het huren van een gasbeton container is eenvoudig zelf online te regelen. Via de website Afzetbak.nl kies je de juiste container voor jouw klus, in dit geval gaat het om een gasbeton container.

Kies vervolgens het formaat gasbeton container, deze is beschikbaar in de formaten 3m³, 6m³, 10m³ & 20m³.

Vervolgens geeft u aan waar en wanneer de afvalcontainer voor gasbeton geplaatst kan worden. Wij zullen de container op het gewenste moment proberen te plaatsen.

Zodra de afvalcontainer geplaatst is vult u deze met het gasbeton. De container mag 6 weken op locatie blijven staan, maar als u eerder klaar bent kan de container eerder opgehaald worden. Dit doet u middels een ophaalverzoek, hierover heeft u per email instructies ontvangen. Het is ook mogelijk om via het klantenportaal een ophaalverzoek in te dienen.

Op de dag dat wij de gasbeton container gaan ophalen hoeft u zelf niet aanwezig te zijn, mits de chauffeur de container zelfstandig kan ophalen.

Gasbeton container huren van 1 dag tot 6 weken

Bij Afzetbak.nl kunt u een container huren voor het afvoeren van gasbeton, standaard zit er 6 weken huur inbegrepen bij het all-in tarief.

Heeft u de container voor een langer periode nodig? Dat is mogelijk: hiervoor rekenen wij een extra huur van €2,50 excl btw per werkdag (na de huurvrij periode van 6 weken).

Wilt u de container maar voor 1 dag huren? Ook dat is mogelijk, maar het all-in tarief blijft hierbij gelijk. U kunt na plaatsen van de bestelling direct een ophaal aanvragen door het ophaalformulier in te vullen, deze is beschikbaar na het plaatsen van een bestelling voor de gasbeton container en zal ook per email worden toegestuurd.

Afzetbak.nl reviews

Reviews van onze klanten

Alles ging volgens afspraak ik ben heel tevreden .

Top service.

Hele goede service . Ik kan het iedereen aanbevelen