Ga naar inhoud
Klaar voor een frisse start dit voorjaar? Ruim op met een container van Afzetbak.nl!

Bouw en sloopafval container huren

Vandaag besteld, morgen geleverd!

Een bouw en sloopafval container huren doe je eenvoudig en snel via Afzetbak.nl. Vandaag besteld? Morgen geleverd!

Met lage all-in prijzen kan je in heel Nederland een afvalcontainer huren. Op werkdagen voor 16:30 uur bestelt, volgende werkdag geleverd.

Afzetbak grond icoon
Voor 23:59 besteld: morgen bezorgd*
Levering door heel Nederland
Particulier & zakelijk

Extra informatie bouw en sloopafval

Om het afval zo goed mogelijk te scheiden hebben wij per afvalstroom aangegeven welke materialen er in wel en niet in een bouw en sloopafval container mogen.

Wat mag er in een bouw en sloopafval container?

 • alle houtsoorten
 • folie
 • gibo
 • gips/gasbeton (max 15%)
 • isolatie
 • karton
 • kunststoffen
 • metalen
 • papier
 • plastic
 • schoonpuin
 • stenen

Wat mag er niet in een bouw en sloopafval container?

Enkel de producten welke staan vermeld in de "wat mag er in een bouw en sloopafval container"-lijst mogen worden afgevoerd in de container voor bouw en sloopafval. Hieronder noemen wij enkele voorbeelden van producten/materialen welke niet zijn toegestaan:

 • matrassen / toppers (inleveren bij de milieustraat)
 • asbest (speciale inzameling asbest)
 • asbest lijkend (speciale inzameling asbest)
 • autobanden (inleveren bij de milieustraat)
 • chemisch afval (inleveren bij de milieustraat)
 • dakafval (aparte container voor dakafval bestellen)
 • gevaarlijk afval (inleveren bij de milieustraat)
 • koel/vrieskast

Bouwafval container

Een bouwafval container is de beste en goedkope oplossing voor het afvoeren van bouwafval dat onstaat bij een verbouwing, bouwproject of renovatie. Met deze container ben je namelijk in één keer af van het afval dat voortkomt uit het project. Je hoeft zelf niet meer naar de stort of milieustraat te gaan, hierdoor kan jij je focussen op het uitvoeren van het project. Dit scheelt je niet alleen tijd, maar ook nog brandstof, wachttijd bij de stort en moeite. Huur daarom vandaag nog een voordelige bouwafval container, dan staat deze de volgende dag bij je op de stoep.

Sloopafval container

Sloopprojecten en renovatieprojecten produceren vaak veel afval. Een sloopafval container kan helpen de rommel in te dammen. Sloopafval containers zijn beschikbaar in verschillende maten voor verschillende projecttypes en -groottes. Een sloopafval container van 3 kuub, of zelfs 40 kuub. Bij Afzetbak.nl is er voor elk sloopproject een juiste formaat container beschikbaar. Is de container al vol of blijkt die toch niet groot genoeg te zijn, dan bestel je eenvoudig en snel een extra sloopcontainer. Wij plaatsen dan een nieuwe container voor sloopafval en komen de volle container bij je ophalen.

Een sloopafval container van 3 kuub, of zelfs 40 kuub. Bij Afzetbak.nl is er voor elk sloopproject een juiste formaat container beschikbaar. Is de container al vol of blijkt die toch niet groot genoeg te zijn, dan bestel je eenvoudig en snel een extra sloopcontainer. Wij plaatsen dan een nieuwe container voor sloopafval en komen de volle container bij je ophalen.

Bouwafval container huren

Een sloopafval container van 3 kuub, of zelfs 40 kuub. Bij Afzetbak.nl is er voor elk sloopproject een juiste formaat container beschikbaar. Is de container al vol of blijkt die toch niet groot genoeg te zijn, dan bestel je eenvoudig en snel een extra sloopcontainer. Wij plaatsen dan een nieuwe container voor sloopafval en komen de volle container bij je ophalen.

BSA container huren

Een BSA container staat voor bouw- en sloopafval container. Hiermee kunnen bedrijven en particulieren eenvoudig sloop afval van de projecten mee afvoeren zonder zelf naar de stort te hoeven gaan.

Als u van plan bent om een bouw- of sloopproject uit te voeren, dan raden wij u ten zeerste aan om een BSA container te gebruiken. De voordelen van het gebruik van een BSA-container zijn dat deze veel efficiënter en milieuvriendelijker is. Het helpt ook om kosten te besparen, aangezien u geen kosten hoeft te betalen bij de stort.

Afval container voor de bouw sector

De bouwsector is een bloeiende bedrijfstak. Omdat er elke dag nieuwe gebouwen en huizen worden gebouwd, ontstaat er veel afval. Bouwbedrijven moeten een manier hebben om dit afval goed af te voeren. Dat is waar ons bedrijf om de hoek komt kijken. Wij leveren afvalcontainers voor de bouwsector. Onze containers zijn stevig en kunnen alle soorten afval aan. Wij bieden ook ophaal- en bezorgservice, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de verwijdering van het afval zelf. Daarom kies je voor een bouw afval container bij Afzetbak.nl.

Weetjes over BSA

Een bouw en sloopcontainer wordt ook wel een bouw en sloopbak, bouwbak, mixbak, sloopbak, bouwcontainer en sloopcontainer genoemd. Hierdoor kan het zijn dat je collega of sloper hetzelfde bedoelt, maar een andere naam ervoor gebruikt.

In de bouw en andere zakelijke dienstverlening wordt deze container ook wel een BSA container genoemd, BSA is namelijk een afkorting voor "bouw en sloopafval". Een BSA container kunt u huren bij Afzetbak.nl!

De voordelen van recycling van bouwafval

Als huiseigenaar bent u misschien van plan om uw huis te renoveren. U vraagt zich misschien af of u een afvalcontainer moet huren voor het bouwafval dat vrijkomt. Hier zijn enkele redenen waarom u een afvalcontainer zou moeten huren:

1. Het kan u tijd en geld besparen. Het huren van een afvalcontainer kan u zowel tijd als geld besparen doordat u niet meerdere keren naar de vuilstortplaats of de plaatselijke stortplaats hoeft te gaan.

2. Het is goed voor het milieu. Recycling van bouwafval helpt de hoeveelheid afval te verminderen die op stortplaatsen terechtkomt. Dit helpt op zijn beurt om ons milieu te beschermen.

3. U kunt boetes vermijden. Sommige gemeenten hebben wetten die huiseigenaren verbieden bouwafval in hun gewone vuilnisbakken te deponeren. Als u hierop wordt betrapt, kunt u een boete krijgen. Als u echter een afvalcontainer huurt, wordt het afval op de juiste manier afgevoerd via een bouwcontainer en krijgt u geen boetes.

Houd deze voordelen in gedachten wanneer u beslist of u al dan niet een afvalcontainer huurt voor uw volgende huisrenovatieproject!

Onze werkwijze

Ben je aan het verbouwen en wil je van jouw afval af zonder ritjes te maken richting de afvalstort? Dat kan, door het huren van een afvalcontainer (ook wel afzetbak genoemd)!

Een afvalcontainer, in de formaten 3m3 t/m 40m3, wordt namelijk door ons geplaatst bij jou op locatie. Deze kan je vullen met het afval van de gekozen afvalstroom. Als de container vol is, kan je een ophaal verzoek indien en gaan wij de afvalcontainer weer ophalen.

Jouw afval wordt vervolgens bij een van onze verwerkingslocaties gescheiden om daarna verder hergebruikt te worden.

Dit alles in vijf eenvoudige stappen.

Meer info over de werkwijze

Veel gestelde vragen

Heb je het antwoord op jouw vraag niet kunnen vinden? Geen probleem, onze klantenservice staat voor jou klaar!

Wat kost het huren van een bouw en sloopafvalcontainer?

Een bouw en sloopafval container huren is al mogelijk vanaf € 270,-. Wij hebben goedkope bouw en sloopafvalcontainers beschikbaar in de formaten 3m³, 6m³, 10m³, 10m³ (gesloten), 20m³ & 40m³.

Afhankelijk van het formaat bouw en sloopafval container die u nodig hebt wordt de prijs bepaald. Kies daarom een container welke voldoende ruimte heeft, dit bespaart u een 2de bouw en sloopafval container bestellen.

Wat mag er in een bouw en sloopafval container?

In een bouw en sloopafval container mag je onder andere schoonpuin, alle houtsoorten, papier, karton, folie, kunststoffen, metalen, isolatie, gibo, plastic, stenen & gips/gasbeton (max 15%) afvoeren.

Er zijn ook bepaalde items welke niet in een bouw en sloopafval container afgevoerd mogen worden. Deze staan vermeld tijdens het bestelproces van de container, let hier alstublieft goed op.

Bouw en sloopafval container huren als particulier

Particulieren kunnen bij Afzetbak.nl een container huren voor het afvoeren van bouw en sloopafval. Wij zorgen voor het plaatsen, afvoeren en verwerken van uw bouw en sloopafval.

Wij plaatsen dagelijks afvalcontainers door heel Nederland. Ook voor het afvoeren van bouw en sloopafval hebben wij de oplossing voor u als particulier, dit kunt u bij Afzetbak.nl aanvragen door een bouw en sloopafvalcontainer huren.

Bouw en sloopafval container voor bedrijven

Als bedrijf kunt u een bouw en sloopafval container huren bij Afzetbak.nl. Wij zorgen ervoor dat de container volgens afspraak wordt geplaatst, en u kunt zich bezig houden met het uitvoeren van uw (sloop)werkzaamheden.

Voor elke klus in Nederland kunt u Afzetbak.nl inschakelen, wij leveren namelijk door heel Nederland bouw en sloopafval containers voor de zakelijke markt.

Hoe werkt het huren van een bouw en sloopafval container?

Het huren van een bouw en sloopafval container is eenvoudig zelf online te regelen. Via de website Afzetbak.nl kies je de juiste container voor jouw klus, in dit geval gaat het om een bouw en sloopafval container.

Kies vervolgens het formaat bouw en sloopafval container, deze is beschikbaar in de formaten 3m³, 6m³, 10m³, 10m³ (gesloten), 20m³ & 40m³.

Vervolgens geeft u aan waar en wanneer de afvalcontainer voor bouw en sloopafval geplaatst kan worden. Wij zullen de container op het gewenste moment proberen te plaatsen.

Zodra de afvalcontainer geplaatst is vult u deze met het bouw en sloopafval. De container mag 6 weken op locatie blijven staan, maar als u eerder klaar bent kan de container eerder opgehaald worden. Dit doet u middels een ophaalverzoek, hierover heeft u per email instructies ontvangen. Het is ook mogelijk om via het klantenportaal een ophaalverzoek in te dienen.

Op de dag dat wij de bouw en sloopafval container gaan ophalen hoeft u zelf niet aanwezig te zijn, mits de chauffeur de container zelfstandig kan ophalen.

Bouw en sloopafval container huren van 1 dag tot 6 weken

Bij Afzetbak.nl kunt u een container huren voor het afvoeren van bouw en sloopafval, standaard zit er 6 weken huur inbegrepen bij het all-in tarief.

Heeft u de container voor een langer periode nodig? Dat is mogelijk: hiervoor rekenen wij een extra huur van €2,50 excl btw per werkdag (na de huurvrij periode van 6 weken).

Wilt u de container maar voor 1 dag huren? Ook dat is mogelijk, maar het all-in tarief blijft hierbij gelijk. U kunt na plaatsen van de bestelling direct een ophaal aanvragen door het ophaalformulier in te vullen, deze is beschikbaar na het plaatsen van een bestelling voor de bouw en sloopafval container en zal ook per email worden toegestuurd.

Wat is bouw en sloopafval?

Bouw- en sloopafval onstaat tijdens verbouwen of renoveren van een woning. Het zijn voornamelijk de overblijfselen van een sloopklus die u hebt uitgevoerd. Ook kan het materiaal zijn dat kapot is of niet meer (goed) functioneerd. Bouw- en sloopafval bestaat meestal uit hout, puin, plastic, papier, steenachtige stoffen en metaal.

De naam die veelal in de zakelijke (bouw) sector wordt gebruikt, is een bouwbak of sloopbak. Een bouw- en sloopafval container huurt u eenvoudig en snel bij Afzetbak.nl.

Afvoeren van bouw- en sloopafval?

Het goed afvoeren van bouw en sloopafval brengt veel met zich mee. Hoe gaat u zoveel afval op een goede, recyclebare manier, afvoeren zonder dat dit voor u veel tijd kost. De oplossing hier is: het huren van een bouw- en sloopafval container.

In een bouw- en sloopafval container kunt u (bijna) al uw afval in afvoeren. Wij plaatsen een container bij u op locatie, u vult de container, en vervolgens halen wij de container weer op. Het bouw en sloopafval wordt door ons gerecycled en verwerkt in nieuwe producten.

Bouwafval container huren

Container huren is een belangrijke dienst voor bouwplaatsen. Door een bouwafval container te huren, kunnen bouwvakkers grote hoeveelheden bouwafval snel en gemakkelijk verwijderen. Dit voorkomt dat het afval zich op de bouwplaats ophoopt en maakt het gemakkelijker om de werkplek schoon te houden.

Het bouwafval kan je op de bouwplaats al scheiden in de verschillende afvalstromen. Er is ook een bouwafval container waar alles in mag, deze container wordt bij ons in het recycling centrum gescheiden. Hiermee bespaart u veel tijd voor uw personeel, maar de container voor bouwafval is hierdoor wel duurder.

Sloopafval container huren

Er zijn vele redenen waarom je misschien een sloopafval container moet huren. Misschien ben je bezig met een huisrenovatie en heb je een plek nodig voor al het puin. Of misschien ben je een professionele aannemer die werkt aan een sloopproject. Wij maken het makkelijk om een sloopafval container te huren. Je kan ons bellen of online bestellen. Wij leveren de container op jouw bouwplaats en halen hem op als je klaar bent met de sloopklus. Zo eenvoudig is het!

Informatie video's

Heb je vragen over het huren van een afvalcontainer? Wij hebben verschillende video's gemaakt met uitleg over het huren van een container.

Afzetbak.nl reviews

Reviews van onze klanten

Alles ging volgens afspraak ik ben heel tevreden .

Top service.

Hele goede service . Ik kan het iedereen aanbevelen