Ga naar inhoud
Klaar voor een frisse start dit voorjaar? Ruim op met een container van Afzetbak.nl!

"Vertel een vriend"-programma

Bij Afzetbak is het mogelijk om als klant gebruik te maken van het "vertel een vriend"-programma. Hiermee geven wij u een vergoeding voor het doorverwijzen van uw vrienden/relaties.

Om gebruik te maken van het "vertel een vriend"-programma, logt u in op uw account. Hier vindt u vervolgens de instructies om deel te nemen aan het programma. Na acceptatie ontvangt u van ons een unieke code & link welke u kunt delen met anderen.

Veel gestelde vragen

Heb je het antwoord op jouw vraag niet kunnen vinden? Geen probleem, onze klantenservice staat voor jou klaar!

Moet ik een Afzetbak.nl klant zijn?

Nope! Hoewel het een groot voordeel is om Afzetbak.nl zelf te gebruiken, zodat u kunt vertellen hoe het werkt en hoe het uw website en bedrijf persoonlijk ten goede komt, is het geen vereiste.

Hoe kan ik Afzetbak.nl promoten?

Op welke manier u maar wilt! Lees onze voorwaarden, maar u bent vrij om over Afzetbak.nl te praten op je website, nieuwsbrief, videokanaal, social media, of waar dan ook. We geven u zelfs afbeeldingen en gespreksonderwerpen.

Wat als ik vergeten ben iemand te vragen om mijn URL te gebruiken?

Stuur ons een e-mail met wie u heeft doorverwezen en wanneer, en wij zullen de doorverwijzing handmatig aan u toewijzen.

Wanneer keren we de beloning uit?

Aan het begin van elke maand sturen we u een overzicht met de doorverwijzingen en de uitbetaling, deze zal dan naar uw rekeningnummer worden overgemaakt.