Ga naar inhoud
Afzetbak.nl weekend korting, levering door heel Nederland! 🇳🇱

"Vertel een vriend"-programma

Bij Afzetbak is het mogelijk om als klant gebruik te maken van het "vertel een vriend"-programma. Hiermee geven wij u een vergoeding voor het doorverwijzen van uw vrienden/relaties.

Om gebruik te maken van het "vertel een vriend"-programma, logt u in op uw account. Hier vindt u vervolgens de instructies om deel te nemen aan het programma. Na acceptatie ontvangt u van ons een unieke code & link welke u kunt delen met anderen.

Veel gestelde vragen

Heeft u het antwoord op uw vraag niet kunnen vinden? Geen probleem, onze klantenservice staat voor u klaar!

Moet ik een Afzetbak.nl klant zijn?

Nope! Hoewel het een groot voordeel is om Afzetbak.nl zelf te gebruiken, zodat u kunt vertellen hoe het werkt en hoe het uw website en bedrijf persoonlijk ten goede komt, is het geen vereiste.

Hoe kan ik Afzetbak.nl promoten?

Op welke manier u maar wilt! Lees onze voorwaarden, maar u bent vrij om over Afzetbak.nl te praten op je website, nieuwsbrief, videokanaal, social media, of waar dan ook. We geven u zelfs afbeeldingen en gespreksonderwerpen.

Wat als ik vergeten ben iemand te vragen om mijn URL te gebruiken?

Stuur ons een e-mail met wie u heeft doorverwezen en wanneer, en wij zullen de doorverwijzing handmatig aan u toewijzen.

Wanneer keren we de beloning uit?

Aan het begin van elke maand sturen we u een overzicht met de doorverwijzingen en de uitbetaling, deze zal dan naar uw rekeningnummer worden overgemaakt.