Ga naar inhoud
🎉 2023 opgeruimd starten, met een container van Afzetbak.nl!
Zakelijke afvalcontainer

Zakelijke afvalcontainer

Wanneer u als bedrijf een afvalcontainer nodig hebt, wilt u natuurlijk een betrouwbare partner. Een partner welke zich aan de afspraken houdt.

Afzetbak.nl is de partner die u zoekt! Wij verhuren afvalcontainers voor bedrijfsafval, papier/karton, puin, bouw- en sloopafval, dakafval en meer!

Op deze pagina vertellen wij u meer over de zakelijke mogelijkheden bij Afzetbak.nl.

Afzetbak grond icoon
Klantenbeoordeling 9.7
Voor 23:59 besteld: maandag bezorgd*
Levering door heel Nederland
Particulier & zakelijk

Waarom Afzetbak.nl?

3m3 t/m 40m3 zakelijke afvalcontainer

Een partner welke containers op het juiste moment plaatst, ophaalt of wisselt. Dat wilt u als bedrijf, toch?

Bij Afzetbak.nl zorgen wij ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het afval dat voortkomt uit de klus. Voor grote en kleine bedrijven biedt Afzetbak.nl de mogelijkheid om door heel Nederland een zakelijke afvalcontainer (ook wel afzetcontainer of bouwbak genoemd) te huren.

U kunt ons zien als een extra medewerker, welke uw afval beheert, rapporteert en adviseert zonder extra kosten.

3m3 t/m 40m3 tarieven

De prijzen van Afzetbak.nl zijn eenvoudig, namelijk all-in. Hiervoor regelen wij het plaatsen, ophalen en/of wisselen van een afzetcontainer. Na het ophalen of wisselen van de container, recyclen wij het afval op een verantwoordelijke manier.

De containers kunt u zelf 24/7 zelf aanvragen via het klantenportaal, of als u liever met een medewerker spreekt kunt u ons bellen.

Na een bestelling ontvangt u een BTW factuur welke u kunt gebruiken voor uw eigen administratie. Om het voor u makkelijk te maken, leveren wij een PDF en XML document aan welke u kunt gebruiken. Hiermee kunt u efficient uw facturen digitaal verwerken.

240 t/m 1600 liter zakelijke rolcontainer

Een rolcontainer is ook wel bekend als de container die u als particulier bij uw huis heeft staan, maar dan voor bedrijven. Bedrijven zijn namelijk zelf verantwoordelijk om het afval op een verantwoordelijke manier af te voeren. Sommige bedrijven moeten dit ook aangeven bij de gemeente/provincie via welke erkende afvalverwerker zij het afval afvoeren.

Zakelijke klantenservice

Het kan altijd voorkomen dat er onderweg iets mis gaat, maar door onze ervaren klantenservice bieden wij voor u altijd een oplossing. De klantenservice is dagelijks voor u te bereiken via verschillende kanalen, zoals email, livechat, WhatsApp en telefoon.

Afzetbak.nl reviews

Reviews van onze klanten

heel goede dienstverlening . ik raad je het echt aan.

De dichte container werd op het afgesproken tijdstip gebracht en ook op het afgesproken tijdstip weer opgehaald.

Fijne manier van reserveren en goede prijs. Communicatie over wanneer ze precies komen (bevestiging levering of ophalen en tijdstip) kan beter. Moest zelf achteraan bellen om te horen wat de verwachtte tijd zou zijn.