Ga naar inhoud
Afzetbak.nl weekend korting, levering door heel Nederland! 🇳🇱
Zakelijke afvalcontainer

Zakelijke afvalcontainer

Wanneer je als bedrijf een afvalcontainer nodig hebt, wil je natuurlijk een betrouwbare partner. Een partner welke zich aan de afspraken houdt.

Afzetbak.nl is de partner die jij zoekt! Wij verhuren afvalcontainers voor bedrijfsafval, papier/karton, puin, bouw- en sloopafval, dakafval en meer!

Op deze pagina vertellen wij je meer over de zakelijke mogelijkheden bij Afzetbak.nl.

Afzetbak grond icoon
Voor 23:59 besteld: morgen bezorgd*
Levering door heel Nederland
Particulier & zakelijk

Waarom Afzetbak.nl?

3m3 t/m 40m3 zakelijke afvalcontainer

Een partner welke containers op het juiste moment plaatst, ophaalt of wisselt. Dat wil je als bedrijf, toch?

Bij Afzetbak.nl zorgen wij ervoor dat jij je geen zorgen hoeft te maken over het afval dat voortkomt uit de klus. Voor grote en kleine bedrijven biedt Afzetbak.nl de mogelijkheid om door heel Nederland een zakelijke afvalcontainer (ook wel afzetcontainer of bouwbak genoemd) te huren.

Je kan ons zien als een extra medewerker, welke je afval beheert, rapporteert en adviseert zonder extra kosten.

3m3 t/m 40m3 tarieven

De prijzen van Afzetbak.nl zijn eenvoudig, namelijk all-in. Hiervoor regelen wij het plaatsen, ophalen en/of wisselen van een afzetcontainer. Na het ophalen of wisselen van de container, recyclen wij het afval op een verantwoordelijke manier.

De containers kan je zelf 24/7 aanvragen via het klantenportaal, of als je liever met een medewerker spreekt kan je ons altijd bellen.

Na een bestelling ontvangt je een BTW factuur welke je kan gebruiken voor je eigen administratie. Om het voor jou makkelijk te maken, leveren wij een PDF en XML document aan welke je kan gebruiken. Hiermee kan je efficient je facturen digitaal verwerken.

240 t/m 1600 liter zakelijke rolcontainer

Een rolcontainer is ook wel bekend als de container die je als particulier bij je thuis hebt staan, maar dan voor bedrijven. Bedrijven zijn namelijk zelf verantwoordelijk om het afval op een verantwoordelijke manier af te voeren. Sommige bedrijven moeten dit ook aangeven bij de gemeente/provincie via welke erkende afvalverwerker zij het afval afvoeren.

Zakelijke klantenservice

Het kan altijd voorkomen dat er onderweg iets mis gaat, maar door onze ervaren klantenservice bieden wij voor jou altijd een oplossing. De klantenservice is dagelijks voor je te bereiken via verschillende kanalen, zoals email, livechat, WhatsApp en telefoon.

Afzetbak.nl reviews

Reviews van onze klanten

Snel en goed geregeld!

Super service!

Super snel geregeld via websitebezoek. Voor 12:00 grote container besteld volgende dag werd hij al geplaatst. Nette en aardige chauffeur die hem bracht. Ophalen keurig op afspraak . Absoluut aan te bevelen.