Ga naar inhoud
Afzetbak.nl weekend korting, levering door heel Nederland! 🇳🇱
Afvalcontainer huren bij Afzetbak.nl

Hoe werkt
een afvalcontainer bestellen?

Het klinkt misschien ingewikkeld, maar dat is het zeker niet. Een afvalcontainer bestellen is namelijk zeer eenvoudig!

Op de pagina leggen wij je uit hoe je snel en eenvoudig een afvalcontainer kan huren, dat alles in maarliefst 5 stappen.

Afzetbak grond icoon
Voor 23:59 besteld: morgen bezorgd*
Levering door heel Nederland
Particulier & zakelijk
Stap 1
Bestellen afvalcontainer

Bestellen afvalcontainer

Je bestelt bij ons heel eenvoudig een afvalcontainer op onze site.

Tijdens het bestellen heb je de keuze uit verschillende afvalstromen en formaten. Op basis van het afval dat je wilt afvoeren kies je de geschikte bak.

Je hoeft enkel nog aan te geven waar en wanneer je de container geleverd wilt hebben. Daarna kan je veilig online betalen via iDEAL.

Na een succesvolle bestelling krijg je van ons een bevestiging per email en gaan wij de container inplannen voor levering.

Stap 2
Container levering

Container levering

Op de gewenste datum wordt de afvalcontainer bij jou op de locatie geleverd. Hiervoor hoeft je niet aanwezig te zijn, mits onze chauffeur de container kan plaatsen op de aangegeven locatie.

Heb je een specifieke plek waar de container geplaatst dient te worden? Dan kan je dit aangeven tijdens het bestellen van de container. De chauffeur doet zijn best om deze goed mogelijk naar jouw wens te plaatsen.

Stap 3
Container vullen

Container vullen

Je kan nu zelf aan de slag gaan met het vullen van de afvalcontainer. Let hierbij op dat je deze vult met het gekozen afval. Elke afvalstroom heeft specifieke acceptatie voorwaarden.

Sommige vullen de container heel snel, binnen 1 dag. Andere hebben hier langer de tijd voor nodig, geen probleem. Je kan de container voor 6 weken huurvrij op locatie vullen. Hierna zijn wij genoodzaakt om extra kosten door te berekenen.

Let op dat je de container niet te vol belaad, dit alles in verband met de veiligheid tijdens het vervoeren van de container.

Stap 4
Ophaalverzoek aanvragen

Ophaalverzoek aanvragen

Als je de container vol zit kan je een ophaalverzoek indienen. Probeer dit zo snel mogelijk te doen, want als de planning vol zit kan het voorkomen dat de container later dan verwacht wordt opgehaald.

Zodra de planning je ophaalverzoek heeft verwerkt krijg je hiervan een bericht ter bevestiging.

Stap 5
Container ophalen

Container ophalen

Op de afgesproken datum komen wij de afvalcontainer bij jou ophalen. Hiervoor hoef je zelf niet aanwezig te zijn, mits de chauffeur bij de container kan komen.

De chauffeur zal vervolgens de containeer bij een van onze vestigingen storten.

GreenWay, voor het milieuvriendelijk ophalen

Het ophalen van de container gebeurt binnen 3 werkdagen na aanvraag.

Waarom?

Een volle container neemt veel ruimte op de vrachtwagen in beslag waardoor we minder containers gelijktijdig kunnen ophalen.

Hoeft niet gelijk

Bijna alle klanten maakt het niet uit, of we nou vandaag, morgen of over 3 dagen de container komen ophalen.

Efficiëntere routes

Doordat we langer de tijd hebben om de container op te halen, kan onze planning de routes op een milieuvriendelijkere manier plannen over de week. Hierdoor besparen we op brandstof en uitstoot.