Ga naar inhoud
Afzetbak.nl weekend korting, levering door heel Nederland! 🇳🇱
Afvalcontainer huren bij Afzetbak.nl

Hoe werkt: een afvalcontainer bestellen?

Het klinkt misschien ingewikkeld, maar dat is het zeker niet. Een afvalcontainer bestellen is namelijk zeer eenvoudig!

Op de pagina leggen wij u uit hoe u snel en eenvoudig een afvalcontainer kan huren, dat alles in maarliefst 5 stappen.

Afzetbak grond icoon
Klantenbeoordeling 9.7
Voor 23:59 besteld: morgen bezorgd*
Levering door heel Nederland
Particulier & zakelijk
Stap 1

Bestellen afvalcontainer

U bestelt bij ons heel eenvoudig een afvalcontainer op onze site.

Tijdens het bestellen heeft u de keuze uit verschillende afvalstromen en formaten. Op basis van het afval dat u wilt afvoeren kiest u de geschikte bak.

U hoeft enkel nog aan te geven waar en wanneer u de container geleverd wilt hebben. Daarna kunt u veilig online betalen via iDEAL.

Na een succesvolle bestelling krijgt u van ons een bevestiging per email en gaan wij de container inplannen voor levering.

Stap 2

Container levering

Op de gewenste datum wordt de afvalcontainer bij u op de locatie geleverd. Hiervoor hoeft u niet aanwezig te zijn, mits wij chauffeur de container kan plaatsen op de aangegeven locatie.

Heeft u een specifieke plek waar de container geplaatst dient te worden? Dan kunt u dit aangeven tijdens het bestellen van de container. De chauffeur doet zijn best om deze goed mogelijk naar uw wens te plaatsen.

Stap 3

Container vullen

U kunt nu zelf aan de slag gaan met het vullen van de afvalcontainer. Let hierbij op dat u deze vult met het gekozen afval. Elke afvalstroom heeft specifieke acceptatie voorwaarden.

Sommige vullen de container heel snel, binnen 1 dag. Andere hebben hier langer de tijd voor nodig, geen probleem. U kunt de container voor 6 weken huurvrij op locatie vullen. Hierna zijn wij genoodzaakt om extra kosten door te berekenen.

Let op dat u de container niet te vol belaad, dit alles in verband met de veiligheid tijdens het vervoeren van de container.

Stap 4

Ophaalverzoek aanvragen

Als u de container vol zit kunt u een ophaalverzoek indienen. Probeer dit zo snel mogelijk te doen, want als de planning vol zit kan het voorkomen dat de container later dan verwacht wordt opgehaald.

Zodra de planning uw ophaalverzoek heeft verwerkt krijgt u hiervan een bericht ter bevestiging.

Stap 5

Ophalen

Op de afgesproken datum komen wij de afvalcontainer bij u ophalen. Hiervoor hoeft u zelf niet aanwezig te zijn, mits de chauffeur bij de container kan komen.

De chauffeur zal vervolgens de containeer bij een van onze vestigingen stort