Ga naar inhoud
Klaar voor een frisse start dit voorjaar? Ruim op met een container van Afzetbak.nl!

Zand/grond container huren

Vandaag besteld, morgen geleverd!

Een zand/grond container huren doe je eenvoudig en snel via Afzetbak.nl. Vandaag besteld? Morgen geleverd!

Met lage all-in prijzen kan je in heel Nederland een afvalcontainer huren. Op werkdagen voor 16:30 uur bestelt, volgende werkdag geleverd.

Afzetbak grond icoon
Voor 23:59 besteld: morgen bezorgd*
Levering door heel Nederland
Particulier & zakelijk

Beschikbare zand/grond containers

Voor de afvalstroom zand/grond hebben wij containers beschikbaar in 4 verschillende formaten.

Indien je niet weet welk formaat container je moet kiezen, kan je contact opnemen met de klantenservice. Zij kunnen jou helpen met het kiezen van het juiste formaat container voor zand/grond.

Extra informatie zand/grond

Om het afval zo goed mogelijk te scheiden hebben wij per afvalstroom aangegeven welke materialen er in wel en niet in een zand/grond container mogen.

Wat mag er in een zand/grond container?

 • graszoden
 • zand en grond

Wat mag er niet in een zand/grond container?

Enkel de producten welke staan vermeld in de "wat mag er in een zand/grond container"-lijst mogen worden afgevoerd in de container voor zand/grond. Hieronder noemen wij enkele voorbeelden van producten/materialen welke niet zijn toegestaan:

 • matrassen / toppers (inleveren bij de milieustraat)
 • asbest (speciale inzameling asbest)
 • asbest lijkend (speciale inzameling asbest)
 • autobanden (inleveren bij de milieustraat)
 • chemisch afval (inleveren bij de milieustraat)
 • dakafval (aparte container voor dakafval bestellen)
 • gasbeton (aparte container bouw en sloop)
 • gevaarlijk afval (inleveren bij de milieustraat)
 • gibo (aparte container bouw en sloop)
 • gips (aparte container bouw en sloop)
 • glas (aparte container bouw en sloop)

Zand/grond afvoeren

Heeft u grond of zand wat u af wilt laten voeren? Wij kunnen u hierbij van dienst zijn. U kunt hiervoor bij ons een zand/grond container huren. U kunt bij ons kiezen voor een 3m3 of 6m3. Indien u een 10m3 container bij ons wilt bestellen of meer grond heeft om af te laten voeren neem dan van te voren even contact met ons op. De regels voor wat betreft het afvoeren van een grotere hoeveelheid grond zijn per locatie verschillend en door de PFAS problematiek zijn deze heel strikt.

De 3m3 en 6m3 containers passen qua afmetingen in een parkeerhaven. De container heeft aan één kant een lage zijde. U kan daar een dikke plank tegen aan leggen en de container makkelijk vullen middels een kruiwagen of een gehuurd kraantje.

Grond en zand wordt ook wel eens aarde genoemd. Ook aarde kunt u dus aflaten voeren middels een zand/grond container. Gaat er binnenkort bij u een hovenier aan de slag of gaat u zelf uw tuin verbouwen bestel dan bij ons gemakkelijk een container. Graszoden kunt u ook afvoeren in deze container.

U vraagt zich misschien af waarom de afvalstroom niet alleen zand of alleen grond is. Dit komt door de locatie waar het gestort wordt. Er is geen ruimte voor het scheiden van zand en grond, na een check of het schoon is komt het op dezelfde afvalberg. Uiteindelijk wordt het verwerkt tot nieuwe verse grond/teelaarde.

Grond container huren

Als je op zoek bent naar een manier om efficiënt en gemakkelijk grond af te voeren, dan is het huren van een container via Afzetbak.nl een goede optie. Deze website biedt een ruime selectie aan containers in verschillende maten, zodat je altijd een container kunt vinden die past bij de hoeveelheid grond die je wilt afvoeren.

Het huren van een container is een gemakkelijke manier om je grond af te voeren, omdat je de container op een locatie kunt plaatsen waar het voor jou het handigst is. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het transport van de grond naar een afvalverwerkingslocatie en kun je de container gebruiken zolang je nodig hebt. Dit alles maakt het huren van een container via Afzetbak.nl een praktische en efficiënte manier om je grond af te voeren.

Goedkoop grond afvoeren

Op Afzetbak.nl kan je al een grondcontainer huren vanaf € 349,-. Deze container is geschikt voor het afvoeren van graszoden & zand en grond, en zal na gebruik door ons worden opgehaald en geleegd. Deze prijs is all-inclusive, zodat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Zand container huren

Ben je op zoek naar een manier om het zand, de zwarte grond, de aarde, het veen of een ander soort grond te verwijderen dat tijdens jouw grote verbouwing van jouw tuin of herindeling is vrijgekomen? Zoek dan niet verder, want bij Afzetbak.nl kun je eenvoudig een zandcontainer huren. Bekijk onze webshop voor de beschikbare opties en kies het juiste formaat dat bij jou past.

Wij bieden een all-in prijs voor de huur van onze schone grondcontainers, wat betekent dat wij de container bij je afleveren en ophalen en ook zorgen voor de verwerking ervan. Huur nu gemakkelijk een grondcontainer bij Afzetbak.nl.

Onze werkwijze

Ben je aan het verbouwen en wil je van jouw afval af zonder ritjes te maken richting de afvalstort? Dat kan, door het huren van een afvalcontainer (ook wel afzetbak genoemd)!

Een afvalcontainer, in de formaten 3m3 t/m 40m3, wordt namelijk door ons geplaatst bij jou op locatie. Deze kan je vullen met het afval van de gekozen afvalstroom. Als de container vol is, kan je een ophaal verzoek indien en gaan wij de afvalcontainer weer ophalen.

Jouw afval wordt vervolgens bij een van onze verwerkingslocaties gescheiden om daarna verder hergebruikt te worden.

Dit alles in vijf eenvoudige stappen.

Meer info over de werkwijze

Veel gestelde vragen

Heb je het antwoord op jouw vraag niet kunnen vinden? Geen probleem, onze klantenservice staat voor jou klaar!

Wat kost het huren van een zand/grondcontainer?

Een zand/grond container huren is al mogelijk vanaf € 349,-. Wij hebben goedkope zand/grondcontainers beschikbaar in de formaten 3m³, 6m³ & 10m³.

Afhankelijk van het formaat zand/grond container die u nodig hebt wordt de prijs bepaald. Kies daarom een container welke voldoende ruimte heeft, dit bespaart u een 2de zand/grond container bestellen.

Wat mag er in een zand/grond container?

In een zand/grond container mag je onder andere zand en grond & graszoden afvoeren.

Er zijn ook bepaalde items welke niet in een zand/grond container afgevoerd mogen worden. Deze staan vermeld tijdens het bestelproces van de container, let hier alstublieft goed op.

Zand/grond container huren als particulier

Particulieren kunnen bij Afzetbak.nl een container huren voor het afvoeren van zand/grond. Wij zorgen voor het plaatsen, afvoeren en verwerken van uw zand/grond.

Wij plaatsen dagelijks afvalcontainers door heel Nederland. Ook voor het afvoeren van zand/grond hebben wij de oplossing voor u als particulier, dit kunt u bij Afzetbak.nl aanvragen door een zand/grondcontainer huren.

Zand/grond container voor bedrijven

Als bedrijf kunt u een zand/grond container huren bij Afzetbak.nl. Wij zorgen ervoor dat de container volgens afspraak wordt geplaatst, en u kunt zich bezig houden met het uitvoeren van uw (sloop)werkzaamheden.

Voor elke klus in Nederland kunt u Afzetbak.nl inschakelen, wij leveren namelijk door heel Nederland zand/grond containers voor de zakelijke markt.

Hoe werkt het huren van een zand/grond container?

Het huren van een zand/grond container is eenvoudig zelf online te regelen. Via de website Afzetbak.nl kies je de juiste container voor jouw klus, in dit geval gaat het om een zand/grond container.

Kies vervolgens het formaat zand/grond container, deze is beschikbaar in de formaten 3m³, 6m³ & 10m³.

Vervolgens geeft u aan waar en wanneer de afvalcontainer voor zand/grond geplaatst kan worden. Wij zullen de container op het gewenste moment proberen te plaatsen.

Zodra de afvalcontainer geplaatst is vult u deze met het zand/grond. De container mag 6 weken op locatie blijven staan, maar als u eerder klaar bent kan de container eerder opgehaald worden. Dit doet u middels een ophaalverzoek, hierover heeft u per email instructies ontvangen. Het is ook mogelijk om via het klantenportaal een ophaalverzoek in te dienen.

Op de dag dat wij de zand/grond container gaan ophalen hoeft u zelf niet aanwezig te zijn, mits de chauffeur de container zelfstandig kan ophalen.

Zand/grond container huren van 1 dag tot 6 weken

Bij Afzetbak.nl kunt u een container huren voor het afvoeren van zand/grond, standaard zit er 6 weken huur inbegrepen bij het all-in tarief.

Heeft u de container voor een langer periode nodig? Dat is mogelijk: hiervoor rekenen wij een extra huur van €2,50 excl btw per werkdag (na de huurvrij periode van 6 weken).

Wilt u de container maar voor 1 dag huren? Ook dat is mogelijk, maar het all-in tarief blijft hierbij gelijk. U kunt na plaatsen van de bestelling direct een ophaal aanvragen door het ophaalformulier in te vullen, deze is beschikbaar na het plaatsen van een bestelling voor de zand/grond container en zal ook per email worden toegestuurd.

Wat is een grond container?

Een grond container is voor particulieren of bedrijven beschikbaar om grond mee af te voeren. In de grond container kan je jouw grond scheppen en vervolgens door ons (Afzetbak.nl) laten ophalen. De grond container is beschikbaar in kleine (3 kuub) maar ook grote (10 kuub) formaten, hierdoor is er voor elke klus wel een oplossing.

Grond container huren

Door bij Afzetbak.nl een grond container te huren, ben je meteen verlost van het probleem dat je zelf heen en weer moet rijden naar de stortplaats. Dit betekent bijvoorbeeld dat je geen vuile kofferbak krijgt of een dure aanhanger hoeft te huren. De container wordt bij je afgeleverd zodat je vervolgens de grond erin kunt scheppen. Met een grond container van ons heb je gegarandeerd een schone en droge kofferbak. Ben je klaar? Dan komen wij de grond container bij je ophalen.

Afzetbak.nl reviews

Reviews van onze klanten

Super. Op afgesproken tijd is de bak geleverd chauffeur was zeer vriendelijk behulpzaam en meedenkend.

Alles ging volgens afspraak ik ben heel tevreden .

Top service.