Zand/grond containers

Goedkope zand/grond container huren?

Heeft u grond of zand wat u af wilt laten voeren? Wij kunnen u hierbij van dienst zijn. U kunt hiervoor bij ons een zand/grond container huren. U kunt bij ons kiezen voor een 3m3 of 6m3. Indien u een 10m3 container bij ons wilt bestellen of meer grond heeft om af te laten voeren neem dan van te voren even contact met ons op. De regels voor wat betreft het afvoeren van een grotere hoeveelheid grond zijn per locatie verschillend en door de PFAS problematiek zijn deze heel strikt.

De 3m3 en 6m3 containers passen qua afmetingen in een parkeerhaven. De container heeft aan één kant een lage zijde. U kan daar een dikke plank tegen aan leggen en de container makkelijk vullen middels een kruiwagen of een gehuurd kraantje.

Grond en zand wordt ook wel eens aarde genoemd. Ook aarde kunt u dus aflaten voeren middels een zand/grond container. Gaat er binnenkort bij u een hovenier aan de slag of gaat u zelf uw tuin verbouwen bestel dan bij ons gemakkelijk een container. Graszoden kunt u ook afvoeren in deze container.

U vraagt zich misschien af waarom de afvalstroom niet alleen zand of alleen grond is. Dit komt door de locatie waar het gestort wordt. Er is geen ruimte voor het scheiden van zand en grond, na een check of het schoon is komt het op dezelfde afvalberg. Uiteindelijk wordt het verwerkt tot nieuwe verse grond/teelaarde.

Zand/grondcontainer

Regel snel en eenvoudig uw afvalcontainer via Afzetbak.nl. Eenvoudig online betalen via iDEAL of bankoverschrijving en levering in heel Nederland!

Bekijk het laatste nieuws over zand/grond afvoeren op ons blog: afzetbak.nl/blog/afvoer-zand-grond-afval

 afvalcontainer
Korting
Zand/grond 3m³
Excl btw € 295,00
Incl btw € 356,95
meer informatie
 afvalcontainer
Korting
Zand/grond 6m³
Excl btw € 395,00
Incl btw € 477,95
meer informatie
 afvalcontainer
Korting
Zand/grond 10m³
Excl btw € 525,00
Incl btw € 635,25
meer informatie

Wat mag er in de zand/grondcontainer worden gestort?

Afval bestaat niet meer, tegenwoordig beschouwen we dit als restmaterialen die voor een groot deel weer hergebruikt worden voor andere toepassingen. Dat is goed voor het milieu, goed voor de portemonnee en door afval te scheiden voorkomen we boetes en andere vervelende zaken. Het is daarom van belang om te weten wat er wel en wat juist niet in een zand/grondcontainer afgevoerd mag worden.

Dit mag wel:
 • door de PFAS problematiek zijn er zeer strikte regels, informeer bij ons indien u wilt afvoeren
 • zand en grond
Dit mag niet:
 • asbest (speciale inzameling asbest)
 • asbest lijkend (speciale inzameling asbest)
 • autobanden (inleveren bij de milieustraat)
 • chemisch afval (inleveren bij de milieustraat)
 • dakafval (aparte container voor dakafval bestellen)
 • gasbeton (aparte container bouw en sloop)
 • gevaarlijk afval (inleveren bij de milieustraat)
 • gibo (aparte container bouw en sloop)
 • gips (aparte container bouw en sloop)
 • glas (aparte container bouw en sloop)
 • matrassen (inleveren bij de milieustraat)

Wanneer u niet goed kunt inschatten hoeveel zand/grond er afgevoerd moet worden, kunt u vrijblijvend contact opnemen voor advies. De zand/grondcontainers tot 10m³ mogen tot 20cm boven de rand worden geladen, de grotere maten tot maximaal aan de rand.

Wat gebeurt er bij verkeerde materialen storten?

Het kan uiteraard voorkomen dat iemand per ongeluk materialen afvoert die niet voldoen aan de regels. Gelukkig hoeft u niet zelf de container in te duiken om deze stoffen te verwijderen, daar zorgen wij uiteraard voor. In dat geval moet u wel rekenen op aanvullende kosten. Mocht dit het geval zijn zullen we u daarvan op de hoogte stellen. Wanneer u niet zeker weet welke materialen afgevoerd mogen worden in deze zand/grondcontainers kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie.

Overal in Nederland

Onze all-inclusive prijzen zijn duidelijk en transparant. De tarieven staan zowel exclusief als inclusief BTW vermeld, verder is de levering, het ophalen en de milieutoeslag reeds in de prijs inbegrepen. U kunt zes weken gebruik maken van deze container. Wij leveren door heel Nederland zonder extra kosten, zo komt u niet voor verrassingen te staan.