Ga naar inhoud
Afzetbak.nl weekend korting, levering door heel Nederland! 🇳🇱

Portaalcontainer huren?
Vandaag besteld, morgen geleverd!

Afzetbak.nl persoon
Afzetbak grond icoon
Voor 23:59 besteld: maandag bezorgd*
Levering door heel Nederland
Particulier & zakelijk

Portaal container huren

Op basis van welke soort afval he wilt afvoeren kies je de juiste portaalcontainer. De prijs voor het huren van een portaalcontainer hangt namelijk af van het formaat & de afvalstroom. Een portaal container huren bij Afzetbak.nl is een all-in tarief (voor het plaatsen van de portaalcontainer, container ophalen, verwerken van afval en milieutoeslag).

Puin container huren

Puin container

Aan het slopen en moet er puin afgevoerd worden? Kies dan een puin container voor puin, beton en tegels die je wilt afvoeren. Door het zelf te scheiden van puin en bouw- en sloopafval ben je namelijk voordeliger uit. Lees meer over puin.

Bestel in 4 stappen een container

Bij Afzetbak.nl bestel je in een paar simpele stappen een container voor jouw klus. Met een groots aanbod aan afvalstromen en formaten containers is er altijd een container beschikbaar voor jouw klus.

 1. 1. Kies je container

  Kies je afvalstroom, formaat container & voorkeurs leveringsdatum en tijdvak.

 2. 2. Container wordt geleverd

  Onze chauffeur plaatst de container met de vrachtwagen op je gewenste locatie.

 3. 3. Vullen maar

  Jij voert je klus uit & vult de container met je gekozen afvalstroom.

 4. 4. Container laten ophalen

  Klaar met de klus of is de container vol? Laat hem door ons ophalen of wisselen.

Restafval container huren

Restafval container

Een restafval container is geschikt voor het afvoeren van onder andere staal/ijzer, potten, pannen, bestek, lades, kasten, bankstel, stoelen, oven, wasmachine/droger, magnetron, glaswerk, aardewerk, hout, vloerbedekking/laminaat, plavuizen, 15% vuilniszakken/huishoudelijk, papier, karton, stenen, kleding, beddengoed. Lees meer over restafval.

Huisraad container huren

Huisraad container

Een huisraad container is geschikt voor het afvoeren van onder andere staal/ijzer, potten, pannen, bestek, lades, kasten, bankstel, stoelen, oven, wasmachine/droger, magnetron, glaswerk, aardewerk, hout, vloerbedekking/laminaat, plavuizen, 15% vuilniszakken/huishoudelijk, papier, karton, stenen. Lees meer over huisraad.

Asbest container huren

Asbest container

Een asbest container is geschikt voor het afvoeren van onder andere asbest (speciale inzameling asbest), asbest lijkend (speciale inzameling asbest). Lees meer over asbest.

Afzetbak.nl reviews

Reviews van onze klanten

Top geregeld allemaal. Kon niet beter

prima geregeld allemaal. Bedankt!

Alles naar tevreden geweest. Ben goed geholpen naar ik en fout heb gemaakt. Vriendelijke medewerkers.

Veel gestelde vragen

Heb je het antwoord op jouw vraag niet kunnen vinden? Geen probleem, onze klantenservice staat voor jou klaar!

Wat is een portaalcontainer?

Een portaalcontainer is een grote afvalcontainer die speciaal is ontworpen voor het efficiënt en veilig transporteren en afvoeren van verschillende soorten afval en bouwmaterialen. Deze containers worden vaak gebruikt op bouwplaatsen, renovatieprojecten, tuinwerkzaamheden en andere situaties waarbij grote hoeveelheden afval moeten worden afgevoerd.

Hoe ziet een portaalcontainer eruit?

Een portaalcontainer heeft een rechthoekige vorm en is gemaakt van stevig metaal, zoals staal of aluminium. De container is voorzien van stevige handvatten en haken, zodat deze eenvoudig kan worden opgetild en vervoerd door een vrachtwagen met een kraan (portaalsysteem). Dit maakt het mogelijk om de container op een veilige en gecontroleerde manier op te tillen en te legen.

Welk afval mag er in een portaalcontainer?

Onze portaalcontainers zijn geschikt voor een breed scala aan afvalstromen, zoals grofvuil, bouwafval, puin, asbest, tuinafval, groenafval, dakafval, zand en grond. We accepteren echter geen gevaarlijk of chemisch afval. Voor specifieke richtlijnen over wat wel en niet is toegestaan, kun je onze website raadplegen of contact opnemen met onze klantenservice.

Hoe lang mag de gehuurde portaalcontainer blijven staan?

Bij Afzetbak.nl bieden we flexibele huurperiodes voor onze portaalcontainers. Standaard is de huurperiode tot 6 weken inbegrepen in de prijs.

Heb je echter een langere huurperiode nodig, dan kun je dit bespreken bij het plaatsen van je bestelling. We zijn bereid om aan je specifieke behoeften te voldoen, zodat je voldoende tijd hebt om je afval weg te werken.

Hoe bestel ik een portaalcontainer?

Een portaalcontainer bestellen is bij ons eenvoudig! Je kunt online een bestelling plaatsen via onze website, waar je de gewenste containergrootte en huurperiode kunt kiezen. Als je liever persoonlijk contact hebt, kun je ook telefonisch of via e-mail bij onze klantenservice bestellen. Ons team staat klaar om je te begeleiden bij het kiezen van de juiste container en om je bestelling snel en efficiënt af te handelen.

Kan ik een portaalcontainer huren tijdens de bouwvak?

Ja, bij Afzetbak.nl kun je ook tijdens de bouwvak een portaalcontainer huren. We begrijpen dat de bouwvak een drukke periode kan zijn, en daarom staan we nog steeds voor je klaar om je afval af te voeren. We raden je aan om je container op tijd te reserveren, omdat de vraag tijdens de bouwvak vaak hoog is. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat je de container op het gewenste moment ontvangt.

Portaalcontainer huren bij Afzetbak.nl

Wil je gemakkelijk en snel afval afvoeren? Bij afzetbak.nl kun je eenvoudig een portaalcontainer huren voor al je afval. Of het nu om grofvuil, bouwafval, puin, asbest, tuinafval, groenafval, dakafval, zand of grond gaat, wij hebben de juiste oplossing voor je. Met onze portaalcontainers hoef je niet langer te stressen over het afvoeren van verschillende afvalstromen. Het enige wat je hoeft te doen is de afvalcontainer vullen, en wij zorgen voor de rest. Zo bespaar je tijd en moeite, en draag je ook nog eens je steentje bij aan een duurzamere toekomst. Huur vandaag nog een portaalcontainer bij afzetbak.nl en maak afvalverwerking een fluitje van een cent!

Vind een container bij jou in de buurt

Noord-Holland

Flevoland

Utrecht

Noord-Holland

Gelderland

Gelderland

Zuid-Holland

Zuid-Holland

Noord-Brabant

Overijssel

Friesland

Gelderland

Zuid-Holland

Utrecht

Limburg

Overijssel

Of bekijk alle locaties waar Afzetbak.nl levert.

Recente berichten

Lees de laatste ontwikkelen op de blog van Afzetbak.nl. Al jouw vragen over afval, recycling, milieu, verbouwingen, renovaties, containers en transport behandelen wij. Afzetbak.nl is de one-stop-shop om je te helpen bij afvalverwerking.