Ga naar inhoud
Koningsdag korting bij Afzetbak.nl! 🇳🇱

Enzo Knol kiest voor de afvalcontainers van Afzetbak.nl

Geplaatst op woensdag 29 november 2023 door Maurice Hagen

Het afvoeren van afval na een grote huisverbouwing kan een aanzienlijke uitdaging zijn. Deze realiteit kwam ook naar voren in de ervaring van Enzo Knol, een bekende Nederlandse vlogger, die na zijn huisrenovatie stond voor het afvoeren van tuinafval, grofvuil en ander bouw- en sloopafval. Zijn oplossing? Afzetbak.nl.

De juiste keuze voor afvalverwerking is cruciaal, niet alleen voor het gemak maar ook voor het milieu. Ontdek hoe Afzetbak.nl Enzo hielp om zijn afval efficiënt en milieuvriendelijk af te voeren.

Enzo's nieuwe huis en de uitdagingen na de verbouwing

Na de renovatie van zijn huis had Enzo te kampen met diverse soorten afval. Voor de efficiënte en milieuvriendelijke afvoer ervan koos hij voor Afzetbak.nl. In zijn vlog (#3576) legt Enzo uit: "Zo'n afvalcontainer wordt heel makkelijk en snel geplaatst," waardoor zijn keuze voor Afzetbak.nl niet alleen praktisch, maar ook duurzaam was.

Een kijkje achter de schermen van afvalverwerking

We hebben ‘De Afvalmaatjes’ gevraagd om Enzo & Myron mee te nemen in het proces wat je normaal gesproken als persoon niet zo snel te zien krijgt. Denk hierbij aan het plaatsen van de container, ophalen of wisselen en het recyclen van het opgehaalde afval. In vlog #3756 neemt hij zijn volgers mee achter de schermen. "Hoe dit hele proces gaat, doet me denken aan 'Klokhuis' afleveringen van vroeger," merkte hij op.

Deze ervaring met chauffeur John bood een unieke blik op de afvalverwerking. Het gaf inzicht in het belang van verantwoorde afvalverwerking en recycling.

Myron en Jan de tuinman in actie

Als vlogger kon Enzo het niet laten om zijn volgers mee te nemen op dit bijzondere avontuur. Maar dat was niet alles! Ook hebben Myron en de ervaren tuinman Jan de Gier de eer om de eerste container te vullen. In deze video tonen ze hoe ze samen tapijt in een grofvuil container gooien.

Sloopafval containers: niet alleen voor grote projecten

Grofvuil en sloopafval zijn typische restproducten van een grote verbouwing. Enzo en Myron kozen voor de grofvuilcontainers van Afzetbak.nl om deze materialen af te voeren. Zoals Enzo in zijn vlog toont, boden deze containers een effectieve oplossing voor het opruimen van de garage en het terrein. Hiermee hebben zij veel ritjes richting de stort bespaard.

De Afvalmaatjes: een belangrijke partner in duurzaamheid

De rondleiding in de verwerkingslocatie werd mogelijk gemaakt door 'De Afvalmaatjes', partners van Afzetbak.nl. Hun bijdrage aan het proces en de toewijding aan duurzaamheid benadrukken het belang van verantwoorde afvalverwerking.

De samenwerking tussen deze twee partijen is een prachtig voorbeeld van hoe bedrijven kunnen samenwerken om een positieve impact op het milieu te hebben. Hun gezamenlijke inspanningen dragen bij aan een schonere en duurzamere wereld.

Maurice Hagen - Afzetbak.nl

Maurice Hagen

Artikel is geschreven door Maurice Hagen. Eigenaar van Afzetbak.nl en Rolcontainerservice.nl, met 23 jaar werkervaring in de recycling/milieusector.