Ga naar inhoud
Afzetbak.nl weekend korting, levering door heel Nederland! 🇳🇱

3m³ container huren
Vandaag besteld, morgen geleverd!

Het huren van een 3m³ container regel je eenvoudig en snel via Afzetbak.nl! Met levering door heel Nederland hebben wij altijd een 3m³ container bij jou in de buurt beschikbaar voor levering.

Afzetbak grond icoon
Voor 23:59 besteld: morgen bezorgd*
Levering door heel Nederland
Particulier & zakelijk

3m³ containers.
Eenvoudig online bestellen.

Bij Afzetbak.nl kan je simpel een 3m³ container huren voor het afvoeren van afval. Dit formaat container kan je huren voor het afvoeren van puin, groen, hout, grofvuil, restafval, huisraad, bouw en sloopafval, tuinafval, papier/karton, zand/grond, gips, gasbeton, mix gasbeton/gips, dakafval.

3m³ container

Goedkope 3m³ afvalcontainer

Op zoek naar een goedkope 3m³ container om te huren? No worries, we got you covered! Bij ons kun je een betaalbare deal scoren voor het huren van zo'n 3m³ container. Of je nu aan het opruimen bent of wat bouwafval hebt liggen, onze goedkope 3m³ containers zijn perfect voor jou. Geen gedoe, gewoon snel en voordelig huren.

Dus, waar wacht je nog op? Bestel online of bel ons vandaag nog en profiteer van onze scherpe prijzen en snelle bezorging.

Geplaatste container van Afzetbak.nl

Hoe groot is 3m³? Bekijk het in Augmented Reality

Door de website te openen met een mobiel apparaat, is het mogelijk om een de 3m³ container middels Augmented Reality te plaatsen waar je zelf wilt. Hierdoor kan je kijken hoe groot een 3m³ container nu in het echt is.

AR starten
Bekijk 3m³ in Augmented Reality

Onze werkwijze

Ben je aan het verbouwen en wil je van jouw afval af zonder ritjes te maken richting de afvalstort? Dat kan, door het huren van een afvalcontainer (ook wel afzetbak genoemd)!

Een afvalcontainer, in de formaten 3m3 t/m 40m3, wordt namelijk door ons geplaatst bij jou op locatie. Deze kan je vullen met het afval van de gekozen afvalstroom. Als de container vol is, kan je een ophaal verzoek indien en gaan wij de afvalcontainer weer ophalen.

Jouw afval wordt vervolgens bij een van onze verwerkingslocaties gescheiden om daarna verder hergebruikt te worden.

Dit alles in vijf eenvoudige stappen.

Meer info over de werkwijze

3 kuub container

Een 3 kuub container is een ideale oplossing voor het opruimen van afval. De container is geschikt voor zowel particulieren als zakelijke klanten en kan gebruikt worden voor verschillende afvalstromen. Bij aanschaf van de container krijg je een huurvrije periode van 6s weken, waardoor je genoeg tijd heeft om al jouw afval op te ruimen. De container wordt in heel Nederland geleverd, dus of je nu in het noorden of het zuiden woont, je kan altijd een 3 kuub container bij ons huren.

3m³ container huren

Bij Afzetbak.nl kun je een 3m³ container huren om je afval efficiënt en gemakkelijk te laten afvoeren. Deze container is geschikt voor het afvoeren van 3 kuub aan bijvoorbeeld huisvuil, bouwafval of tuinafval. Je kunt de container huren voor een bepaalde periode, afhankelijk van hoe snel je het afval wilt laten afvoeren. De container wordt door Afzetbak.nl op het afgesproken tijdstip opgehaald en naar de afvalverwerking gebracht, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over het transport van het afval. Zo kun je op een eenvoudige en verantwoorde manier van je afval afkomen.

Kleine container huren

Een kleine container huren is een populaire keuze onder particulieren die bezig zijn met kleine verbouw-, opruim- of renovatieklussen. Deze containers zijn verkrijgbaar in verschillende maten, waarbij de kleinste container begint bij 3m3. Dit formaat is perfect voor mensen die niet veel afval hebben, maar toch behoefte hebben aan een container om hun afval veilig en efficiënt af te voeren.

Veel gestelde vragen

Heb je het antwoord op jouw vraag niet kunnen vinden? Geen probleem, onze klantenservice staat voor jou klaar!

In welke afvalstromen is de 3m³ container beschikbaar?

De 3m³ container is beschikbaar voor de afvalstromen bouw en sloopafval, dakafval, gasbeton, gips, groen, grofvuil, hout, huisraad, mix gasbeton/gips, papier/karton, puin, restafval, tuinafval & zand/grond. Heb je een andere afvalstroom? Vraag dan de klantenservice naar meer informatie.

Wat kost het huren van een 3m³ afvalcontainer?

Een 3m³ afvalcontainer is te huur vanaf €173,-. De prijs is inclusief plaatsing, afvoeren en verwerken van uw afval. Afhankelijk van de afvalstroom die u nodig heeft kan de prijs afwijken.

Wat is de afmeting van een 3m³ container?

De 3m³ container heeft een afmeting van ongeveer 240cm (lengte), 150cm (breedte), 110cm (hoogte).

Hoeveel kuub is een 3m³ container?

De naam van de container (3m³) zegt het al. De container heeft een capaciteit van 3 kuub.

Één kuub staat gelijk aan 1000 liter. Of als je kijkt naar een object is dit; 1 meter lang, breed en hoog. 1 kuub is gelijk aan 1m3. Dus wanneer u een 3m³ container huurt, kunt u 3 kuub afvoeren.

Afzetbak.nl reviews

Reviews van onze klanten

Snelle levering, goede en vriendelijke communicatie

Hele goede service. Snelle levering en omwisselen voor nieuwe ook snel geregeld . Ging bij mij iets niet goed met opnieuw bestellen. Mail gestuurd en het werd meteen geregeld. Top service

Terugkoppeling m.b.t. bestellen, plaatsen en ophalen werkt super.