Ga naar inhoud
🎉 2023 opgeruimd starten, met een container van Afzetbak.nl!

20m³ container huren?

Het huren van een 20m³ container regelt u eenvoudig en snel via Afzetbak.nl! Met levering door heel Nederland hebben wij altijd een 20m³ container bij u in de buurt beschikbaar voor levering.

Afzetbak grond icoon
Klantenbeoordeling 9.7
Voor 23:59 besteld: morgen bezorgd*
Levering door heel Nederland
Particulier & zakelijk

Hoe groot is 20m³? Bekijk het in Augmented Reality

Door de website te openen met een mobiel apparaat, is het mogelijk om een de 20m³ container middels Augmented Reality te plaatsen waar je zelf wilt. Hierdoor kan je kijken hoe groot een 20m³ container nu in het echt is.

AR starten
Bekijk 20m³ in Augmented Reality

Onze werkwijze

Bent u aan het verbouwen en wilt u van uw afval af zonder ritjes te maken richting de afvalstort? Dat kan, door het huren van een afvalcontainer (ook wel afzetbak genoemd)!

Een afvalcontainer, in de formaten 3m3 t/m 40m3, wordt namelijk door ons geplaatst bij u op locatie. Deze kunt u vullen met het afval van de gekozen afvalstroom. Als de container vol is, kunt u een ophaal verzoek indien en gaan wij de afvalcontainer weer ophalen.

Uw afval wordt vervolgens bij een van onze verwerkingslocaties gescheiden om daarna verder hergebruikt te worden.

Dit alles in vijf eenvoudige stappen.

Meer info over de werkwijze

20 kuub container

Een 20 kuub container is een ideale oplossing voor het opruimen van afval. De container is geschikt voor zowel particulieren als zakelijke klanten en kan gebruikt worden voor verschillende afvalstromen. Bij aanschaf van de container krijg je een huurvrije periode van 6 weken, waardoor je genoeg tijd heeft om al jouw afval op te ruimen. De container wordt in heel Nederland geleverd, dus of je nu in het noorden of het zuiden woont, je kan altijd een 20 kuub container bij ons huren.

20m³ container huren

Bij Afzetbak.nl kun je een 20m³ container huren om je afval efficiënt en gemakkelijk te laten afvoeren. Deze container is geschikt voor het afvoeren van 20 kuub aan bijvoorbeeld huisvuil, bouwafval of tuinafval. Je kunt de container huren voor een bepaalde periode, afhankelijk van hoe snel je het afval wilt laten afvoeren. De container wordt door Afzetbak.nl op het afgesproken tijdstip opgehaald en naar de afvalverwerking gebracht, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over het transport van het afval. Zo kun je op een eenvoudige en verantwoorde manier van je afval afkomen.

Veel gestelde vragen

Heeft u het antwoord op uw vraag niet kunnen vinden? Geen probleem, onze klantenservice staat voor u klaar!

In welke afvalstromen is de 20m³ container beschikbaar?

De 20m³ container is beschikbaar voor de afvalstromen asbest, bouw en sloopafval, grofvuil, hout, huisraad, papier/karton, piepschuim, puin, restafval & tuinafval. Heb je een andere afvalstroom? Vraag dan de klantenservice naar meer informatie.

Wat kost het huren van een 20m³ afvalcontainer?

Een 20m³ afvalcontainer is te huur vanaf €430,-. De prijs is inclusief plaatsing, afvoeren en verwerken van uw afval. Afhankelijk van de afvalstroom die u nodig heeft kan de prijs afwijken.

Wat is de afmeting van een 20m³ container?

De 20m³ container heeft een afmeting van ongeveer 550cm (lengte), 230cm (breedte), 160cm (hoogte).

Hoeveel kuub is een 20m³ container?

De naam van de container (20m³) zegt het al. De container heeft een capaciteit van 20 kuub.

Één kuub staat gelijk aan 1000 liter. Of als je kijkt naar een object is dit; 1 meter lang, breed en hoog. 1 kuub is gelijk aan 1m3. Dus wanneer u een 20m³ container huurt, kunt u 20 kuub afvoeren.

Afzetbak.nl reviews

Reviews van onze klanten

Geen omschrijving achtergelaten...

Prima levering en service.

Eenvoudig te bestellen, prompt op tijd geleverd door een attente en vriendelijke chaufeur. Ook het laten ophalen is makkelijk door de link in een mailtje. Kortom supergoede klantvriendelijke werkwijze.