Ga naar inhoud
🎉 Eindejaar opruim korting bij Afzetbak.nl!

10m³ (gesloten) container huren?

Het huren van een 10m³ (gesloten) container regelt u eenvoudig en snel via Afzetbak.nl! Met levering door heel Nederland hebben wij altijd een 10m³ (gesloten) container bij u in de buurt beschikbaar voor levering.

Afzetbak grond icoon
Klantenbeoordeling 9.7
Voor 23:59 besteld: morgen bezorgd*
Levering door heel Nederland
Particulier & zakelijk

Hoe groot is 10m³ (gesloten)? Bekijk het in Augmented Reality

Door de website te openen met een mobiel apparaat, is het mogelijk om een de 10m³ (gesloten) container middels Augmented Reality te plaatsen waar je zelf wilt. Hierdoor kan je kijken hoe groot een 10m³ (gesloten) container nu in het echt is.

AR starten
Bekijk 10m³ (gesloten) in Augmented Reality

Onze werkwijze

Bent u aan het verbouwen en wilt u van uw afval af zonder ritjes te maken richting de afvalstort? Dat kan, door het huren van een afvalcontainer (ook wel afzetbak genoemd)!

Een afvalcontainer, in de formaten 3m3 t/m 40m3, wordt namelijk door ons geplaatst bij u op locatie. Deze kunt u vullen met het afval van de gekozen afvalstroom. Als de container vol is, kunt u een ophaal verzoek indien en gaan wij de afvalcontainer weer ophalen.

Uw afval wordt vervolgens bij een van onze verwerkingslocaties gescheiden om daarna verder hergebruikt te worden.

Dit alles in vijf eenvoudige stappen.

Meer info over de werkwijze

Veel gestelde vragen

Heeft u het antwoord op uw vraag niet kunnen vinden? Geen probleem, onze klantenservice staat voor u klaar!

In welke afvalstromen is de 10m³ (gesloten) container beschikbaar?

De 10m³ (gesloten) container is beschikbaar voor de afvalstromen bouw en sloopafval, dakafval, grofvuil, hout, huisraad, papier/karton, restafval & tuinafval. Heb je een andere afvalstroom? Vraag dan de klantenservice naar meer informatie.

Wat kost het huren van een 10m³ (gesloten) afvalcontainer?

Een 10m³ (gesloten) afvalcontainer is te huur vanaf €309,-. De prijs is inclusief plaatsing, afvoeren en verwerken van uw afval. Afhankelijk van de afvalstroom die u nodig heeft kan de prijs afwijken.

Wat is de afmeting van een 10m³ (gesloten) container?

De 10m³ (gesloten) container heeft een afmeting van ongeveer 360cm (lengte), 175cm (breedte), 200cm (hoogte).

Hoeveel kuub is een 10m³ (gesloten) container?

De naam van de container (10m³ (gesloten)) zegt het al. De container heeft een capaciteit van 10 kuub.

Één kuub staat gelijk aan 1000 liter. Of als je kijkt naar een object is dit; 1 meter lang, breed en hoog. 1 kuub is gelijk aan 1m3. Dus wanneer u een 10m³ (gesloten) container huurt, kunt u 10 kuub afvoeren.

Wat is een gesloten container?

Een gesloten afvalcontainer is een dichte container welke een dak heeft. Hierdoor kunnen andere niet zomaar afval in de door u gehuurde afvalcontainer afvoeren.

Een dichte afvalcontainer is meestal een 10m3 container, welke op een parkeerplaats geplaatst kan worden. Het is een veel gebruikte container in een stad waarbij u zelf geen eigen parkeerplaats of oprit heeft.

Meestal wordt een 10m3 gesloten container gehuurd voor het afvoeren van grofvuil, huisraad en bouw- en sloopafval.

Kan een gesloten container opslot?

Ja, het is mogelijk om een gesloten container af te sluiten. Er zitten meerdere deuren in de gesloten container waardoor de container van meerdere plekken gevuld kan worden.

Indien u de container met een slot wilt afsluiten, dient u zelf te zorgen voor een hangslot.

Waarom is een gesloten container duurder?

Een gesloten container huren is duurder als een open container, dit heeft te maken met het transport. Tijdens het vervoeren van een gesloten container kunnen deze niet gestapeld worden, waardoor er minder containers gelijktijdig vervoerd kunnen worden.

Afzetbak.nl reviews

Reviews van onze klanten

Super goed bedrijf absolute aanrader voor iedereen die een afwascontainer of wat dan ook nodig heeft. Snel levering, zelf plek kiezen van container en opgehaald op moment dat het je uitkomt.

Precies daar neergezet waar ik hem wilde hebben. Zeer aardige chauffeur en tel. Personeel.

Wij maken al een tijd gebruik door het hele land van de diensten van afzetbak en zijn mega blij hoe het gaat communicatie is makkelijk en erg snel! Ook denken ze met je mee wat handig is met het product wat je moet afvoeren welke bak en wat de beste prijs daarvoor is. Bedankt en tot de volgende bestelling!