Ga naar inhoud
Afzetbak.nl weekend korting, levering door heel Nederland! 🇳🇱

Huisraad afvoeren in een container van Afzetbak.nl

Geplaatst op maandag 01 april 2019 door Maurice Hagen

Wilt u huisraad afvoeren? Wij verhuren zogenaamde grofvuil containers voor complete inboedels, zoals bankstellen, kasten, tafels, lampen en allerlei huisraad. Kortom, kijk om u heen in huis; dit alles wordt huisraad genoemd. Wilt u dit huisraad afvoeren?


Verwijdering van resterende of overblijvende huisraad en andere persoonlijke bezittingen. Ook een schuur of opbergruimte opruimen of leeghalen. Maar hoe gaat u al dat materiaal afvoeren? Bij vele gemeenten, mogelijk ook in uw woonplaats, is dat niet mogelijk of het duurt erg lang voordat u een container voor de deur hebt. U kunt ook een aanhanger huren. Dat brengt ook de nodige moeite en kosten met zich mee en dan inleveren bij een gemeentewerf. Allemaal veel gedoe. Heeft u weleens gedacht aan een afvalcontainer voor grof huishoudelijk afval waarin u al dat huisraad kwijt kunt? Wij draaien daar onze handen niet voor om.


Bij Afzetbak.nl kunt u een container huren tegen een bijzonder aantrekkelijke prijs en zeker niet onbelangrijk, zonder gedoe. Wij hebben voor u de juiste afvalcontainer. Dat huisraad of grof huishoudelijk afval is een nieuw basisproduct om er weer een nieuw leven in te blazen. Wij zijn vooruitstrevend in onze kringloop maatschappij. Het scheelt in ieder geval een heleboel kosten en narigheid als u bij ons informatie inwint om de juiste container voor de deur te hebben. Uiteraard helpt u ook onze kringloop economie als u het huisraad op de juiste manier laat afvoeren.

Maurice Hagen - Afzetbak.nl

Maurice Hagen

Eigenaar van Afzetbak.nl en Rolcontainerservice.nl