01 april 2019

Huisraad afvoeren in een container van Afzetbak.nl

Wilt u huisraad afvoeren? Wij verhuren zogenaamde grofvuil containers voor complete inboedels, zoals bankstellen, kasten, tafels, lampen en allerlei huisraad. Kortom, kijk om u heen in huis; dit alles wordt huisraad  genoemd. Wilt u dit huisraad afvoeren?

Ook een schuur of opbergruimte opruimen of leeghalen. Maar hoe gaat u al dat materiaal afvoeren ? Bij vele gemeenten, mogelijk ook in uw woonplaats is dat niet mogelijk of het duurt erg lang voordat u een container voor de deur hebt. U kunt ook een aanhanger huren. Dat brengt ook de nodige moeite en kosten met zich mee en dan inleveren bij een gemeentewerf. Allemaal veel gedoe. Heeft u weleens gedacht aan een afvalcontainer voor grof huishoudelijk afval waarin u al dat huisraad kwijt kunt? Wij draaien daar onze handen niet voor om. Bij Afzetbak.nl kunt u een container huren tegen een bijzonder aantrekkelijke prijs en zeker niet onbelangrijk, zonder gedoe. Wij hebben voor u de juiste afvalcontainer. Dat huisraad of grof huishoudelijk afval is een nieuw basisproduct om er weer een nieuw leven in te blazen. Wij zijn vooruitstrevend  in onze kringloop maatschappij. Het scheelt in ieder geval een heleboel kosten en narigheid als u bij ons informatie inwint om de juiste container voor de deur te hebben. Uiteraard helpt u ook onze kringloop economie als u het huisraad op de juiste manier laat afvoeren.

Het professionele team van Afzetbak.nl zit voor u klaar om eventuele vragen te beantwoorden en u van de juiste informatie te voorzien. Via onze website vindt u al veel antwoorden op uw vragen en veel “in en outs”.


Maurice Hagen - Afzetbak.nl

Maurice Hagen

Eigenaar van Afzetbak.nl en Rolcontainerservice.nl

Na 10 jaar lang als senior accountmanager in de afvalbranche te hebben gewerkt, ben ik 2017 enthousiast een eigen bedrijf begonnen in dezelfde en zeer energieke branche. In deze tijd, waarin heel veel gebeurt op gebied van slopen en bouwen, renoveren en vernieuwen van bedrijfspanden, woningen en tuinenaanleg en tuinvernieuwingen en bedrijfsafval, hebben wij een zeer dynamische website ontwikkeld. Alle nieuwe inzichten op milieutechnisch en recycling gebied zijn onze specialiteit. Zowel bedrijven (bouw- en sloopbedrijven, keuken- en badkamerinstallateurs, timmerbedrijven, dakwerkbedrijven, hoveniers en MKB’ers enz.) alsook particulieren kunnen hun afvalcontainers of rolcontainers op een snelle manier bij ons bestellen. Wij zijn trots u te kunnen helpen om op een milieuvriendelijke manier van uw afval een nieuw basisproduct te creëren.