Goedkope afvalcontainer huren?

Voor een verbouwing, tuin renovatie, vernieuwing van uw dak of welke klus dan ook. Er komt afval wat u wilt laten voeren!

Afzetbak.nl heeft de juiste afvalcontainer voor u. Wij hanteren zeer concurrerende prijzen. Of het nu gaat om bouw en sloopafval, puin, hout, dakafval, groen of zand/grond? Door heel Nederland kunnen wij zorgen, dat uw afval wordt afgevoerd volgens de huidige normen.

Afvalcontainer bestellen?

Onze partners, die dit afval recyclen, verwerken voor 98 % uw afval in een nieuw product. Wij van Afzetbak.nl en onze verwerking partners zijn vooruitstrevend in onze kringloop maatschappij. U kunt het vrijgekomen materiaal via uw gemeente laten afvoeren. Bij veel gemeenten is dat niet mogelijk of het duurt erg lang voordat u een container voor de deur hebt. Wij hebben jarenlange ervaring in het plannen, afvoeren en verwerken van uw afval. Via onze website vindt u de juiste informatie of via telefonisch contact, Whatsapp of chat. Wij geven u waar u recht op heeft; te weten; duidelijke informatie. Dit scheelt in ieder geval een heleboel kosten en narigheid. Uiteraard helpt u ook onze kringloop economie hiermee.

Informeer bij ons professioneel team voor eventuele verdere informatie. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Via onze website vindt u al veel antwoorden op uw vragen en veel "in en outs".

Wat is voor u de juiste container?

Wij leveren onze containers in de maten 3m³, 6 m³, 10 m³, 10 m³ gesloten, 20 m³ en 40 m³ inhoud. De prijzen van een container zijn inclusief plaatsingskosten, afvoerkosten, milieutoeslag en inclusief 6 weken huur. Indien u een langer termijn wenst, neemt u contact met ons op, zodat wij daarover een duidelijke afspraak met u kunnen maken.

Wij hanteren een all-in tarief door heel Nederland. De prijs zal hierdoor voor iedereen hetzelfde zijn ongeacht de locatie. Als het af te voeren afval niet voldoet aan de voorwaarden moeten wij helaas extra kosten in rekening brengen. De belading van de containers 3, 6 en 10 m³ afzetcontainers mogen tot maximaal 20 cm. boven de rand beladen worden.