İçeriğe atla
🚚 Yeni: Belirli bölgelerde Cumartesi teslimatı!

Zwerfafval oftewel zwerfie, een groot probleem!

Monday 15 July 2019'de Maurice Hagen tarafından yayınlandı

Afval wat op plaatsen rondslingert waar het niet thuishoort, wordt zwerfafval of zwerfie genoemd. Het wordt door mensen bewust of onbewust achtergelaten. Op straten, in bermen, de natuur, bossen, strand en natuurparken. Een nog groter probleem vormt het afval in zee. Het zwerfafvalprobleem wordt allengs maar groter en groter. Zeker het blikjes en plastic blikjes afval. Het is in de natuur totaal niet afbreekbaar en de dieren krijgen dit afval bij het eten in hun maag en darmen en dat brengt veel, zo niet heel veel leed en problemen met zich mee. Daarom zijn er diverse initiatieven door mensen, organisaties en overheden ondernomen om dit probleem niet tot een grotere catastrofe te laten komen. Denk hierbij aan Boyan Slat met z’n Ocean Cleanup een uitvinding van deze Nederlander om de oceanen vrij te maken van die enorme hoeveelheid plastic. Op de site www.nederlandschoon.nl vindt u veel informatie over het voorkomen en verwijderen van zwerfafval.


Bij Afzetbak.nl en Rolcontainerservice.nl kunt u afval- en rolcontainers huren om dit zwerfafval op een milieuvriendelijke manier te laten afvoeren. Zo helpt u om dit probleem dicht bij huis niet groter te laten worden. Nog beter is om de mensen ervan te overtuigen, dat zwerfafval niet nodig is. Hoe? Om afval op te ruimen op de juiste manier en niet te laten rondslingeren. Een kwestie van mentaliteitsverandering.

Maurice Hagen - Afzetbak.nl

Maurice Hagen

Eigenaar van Afzetbak.nl en Rolcontainerservice.nl

Na 10 jaar lang als senior accountmanager in de afvalbranche te hebben gewerkt, ben ik 2017 enthousiast een eigen bedrijf begonnen in dezelfde en zeer energieke branche. In deze tijd, waarin heel veel gebeurt op gebied van slopen en bouwen, renoveren en vernieuwen van bedrijfspanden, woningen en tuinenaanleg en tuinvernieuwingen en bedrijfsafval, hebben wij een zeer dynamische website ontwikkeld. Alle nieuwe inzichten op milieutechnisch en recycling gebied zijn onze specialiteit. Zowel bedrijven (bouw- en sloopbedrijven, keuken- en badkamerinstallateurs, timmerbedrijven, dakwerkbedrijven, hoveniers en MKB’ers enz.) alsook particulieren kunnen hun afvalcontainers of rolcontainers op een snelle manier bij ons bestellen. Wij zijn trots u te kunnen helpen om op een milieuvriendelijke manier van uw afval een nieuw basisproduct te creëren.