Ga naar inhoud
🎉 Welkom op de vernieuwde website van Afzetbak.nl!
Afvalcontainer huren bij Afzetbak.nl

Afvalcontainer huren

Bij een verbouwing, renovatie of opruiming van onder andere huizen, tuinen en keukens/badkamers komt veel afval vrij. Steen, hout, kasten, plafonds, laminaat en nog veel meer spullen. Maar waar laat u al dat materiaal?

De meest voor de handliggende oplossing; online een afvalcontainer huren bij Afzetbak.nl. Uw afval wordt op een goede manier gerecycled tot nieuwe herbruikbare producten.

Afzetbak grond icoon
Levering door heel Nederland
Voor 23:59 besteld: morgen bezorgd*
Prijs is inclusief transport, verwerking & milieutoeslag
Particulier & zakelijk

Container huren

Via Afzetbak.nl kunt u eenvoudig en snel een afvalcontainer bestellen voor het afvoeren van uw afval. U kunt zich bezig houden met de sloop en/of verbouwing, en wij verwerken uw afval.

Op basis van welke soort afval u wilt afvoeren kiest u een container. De prijs voor het huren van een container hangt namelijk af van het formaat & de afvalstroom. Een container huren bij Afzetbak.nl is een all-in tarief (voor het plaatsen van de container, container ophalen, verwerken van afval en milieutoeslag).

Puin container huren

Puin container

Aan het slopen en moet er puin afgevoerd worden? Kies dan een puin container voor puin, beton en tegels die u wilt afvoeren. Door het zelf te scheiden van puin en bouw- en sloopafval bent u namelijk voordeliger uit. Lees meer over puin.

Afzetbak.nl reviews

Reviews van onze klanten

Margreet Vriend

Super geregeld Brengen was mooi oprijd wegdook goed mee gedacht Ophalen ging ook top Vriendelijke chauffeurs

Rebekka Hendriksen

Geen omschrijving achtergelaten...

Jim Boot

Afspraken worden prima nagekomen. Een aanrader

Veel gestelde vragen

Heeft u het antwoord op uw vraag niet kunnen vinden? Geen probleem, onze klantenservice staat voor u klaar!

Wat kost de huur van een afvalcontainer?

De prijs begint bij € 149,- maar dit is afhankelijk van het formaat en de afvalstroom van de container die u wilt huren.

Om zeker te weten wat de prijs van een afvalcontainer huren is, raden wij u aan gebruik te maken van de afvalcontainer huren keuzehulp.

Waar kan ik goedkoop een container huren?

Een goedkope afvalcontainer huren? Dat doet u eenvoudig, snel en goedkoop via Afzetbak.nl. Jarenlange ervaring in container verhuur door heel Nederland. Geen verborgen kosten middels de all-in tarief, vanaf € 149,-.

Welke container moet ik huren?

Voor de meeste klussen is het handig om voor een 6m3 formaat te gaan. Om er zeker van te zijn dat je voldoende ruimte hebt in de afvalcontainer, kan je gebruik maken van de afvalcontainer huren keuzehulp of contact opnemen met de klantenservice.

Ook moet je rekening houden met het afval dat je wilt afvoeren. Per afvalstroom hebben wij op de site vermeld welke materialen er wel en niet zijn toegestaan.

Wat gebeurt er bij verkeerde materialen storten?

Het kan uiteraard voorkomen dat iemand per ongeluk materialen afvoert die niet voldoen aan de regels. Gelukkig hoeft u niet zelf de container in te duiken om deze stoffen te verwijderen, daar zorgen wij uiteraard voor. In dat geval moet u wel rekenen op aanvullende kosten. Mocht dit het geval zijn zullen we u daarvan op de hoogte stellen.

Wat is een afzetcontainer?

Een afzetcontainer is een afvalcontainer welke geplaatst wordt bij u op locatie. Dit kan in de formaten 3m3 t/m 40m3, hierdoor kunnen zoveel particulieren & bedrijven een afzetcontainer huren bij Afzetbak.nl. In een afzetcontainer kunnen verschillende afvalstromen gedumpt worden, zoals grofvuil, puin, tuinafval en nog meer (zie de website van Afzetbak.nl).